Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201313 yıl comment_142854 E işte focuslara şimdi gelecek olan bu değil mi Ford My Touch? Hani içinde navisi Sync'i olan sistem. Ben gerçek Sync'liler olarak bunu kastetmiştim. Yoksa otosan bir güzellik daha yapıp, önce Sync'siz My Touch'u sonra da Sync'li My Touch'u mu getirecek? Ben şu an sıradan Sync'liyim işte Yok yok yanlış anlaşıldık, ben farklı anladım sizi.. Eski bildiğiniz doğru Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201313 yıl comment_142922 ona ek olarak birde yazın babası geliyor sync with Ford My Touch Babası mı, anası mı? Bende konuşan bir kadın var, şimdi o bir de dokunacak mı? Yaşadık da hanım biner mi arabaya bilmem..! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201313 yıl Yazar comment_142930 Babası mı, anası mı? Bende konuşan bir kadın var, şimdi o bir de dokunacak mı? Yaşadık da hanım biner mi arabaya bilmem..! Daha ilerisi de olacak ama neyse Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201313 yıl comment_143043 Valla DVD ye koyarsanız uygun filmler çok hoş sesler bile çıkartabilir yani eheheheüüüü...)) Ha yok yetmez diyorsanız ufk dokunuşlar,gayet gerçekçi sarılmalar yaşayabileceğiniz rus eee kurs larda bolca var antalyada ..ihihiii....My Toucha gerek bile yok antalyada naapıcaksınız touchı yav )) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın