Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Peugeot 5008

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar ailemize 3. bir fert eklenmesi ihtimali olduğundan .) hatcbag focusumu cmax'e değiştirmeyi düşünüyordum hala da düşünüyorum, malum focusun bagajına bebek arabasını sığdırsanız bile valizi unutmak lazım, ben cmax'in otomatiğini bekliyordum ama bugün peugeot 5008 dikkatimi çekti azda olsa araştırdım yakıt sarfiyatı felan iyi diyorlar forumlarda,, içi çok geniş cmax ten birhayli büyük görünüyor gerçi robotize şanzıman bana biraz ters geliyor hill holder da olsa tam otomatik olmadığı için kafamı karıştırıyor. Bir de peugeot kalite olarak ford ile kıyas edilecek bir araç değil sadece bol ekipmanlı yakışıklı zengin görünümlü ama kararsızım, bu araçla ilgili görüşlerinizi alabilir miyim?

• Yanıt 40
  • Görüntüleme 7,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• bakın onu hiç düşünmemiştim, şöyle izah ediyim; 1-Biz akaryakıtta dışa bağımlı bir ülkeyiz. Yol yapan herkesin (min: yıl/20Bin km) benzinli araçlardan uzak durması gerektiğini düşünüyorum. (Bu

• Onu diyorum işte. Alışırsa kullanımına bayılan alışmazsa da lanet okuyan çok..Ama diğerlerine göre daha sorunsuz o da bir gerçek .. VWnin DSG si için "Dur Sakın Gitme" nin kısaltması olduğu geyiğ

• e mesleğinize baktım

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar ailemize 3. bir fert eklenmesi ihtimali olduğundan .) hatcbag focusumu cmax'e değiştirmeyi düşünüyordum hala da düşünüyorum, malum focusun bagajına bebek arabasını sığdırsanız bile valizi unutmak lazım, ben cmax'in otomatiğini bekliyordum ama bugün peugeot 5008 dikkatimi çekti azda olsa araştırdım yakıt sarfiyatı felan iyi diyorlar forumlarda,, içi çok geniş cmax ten birhayli büyük görünüyor gerçi robotize şanzıman bana biraz ters geliyor hill holder da olsa tam otomatik olmadığı için kafamı karıştırıyor. Bir de peugeot kalite olarak ford ile kıyas edilecek bir araç değil sadece bol ekipmanlı yakışıklı zengin görünümlü ama kararsızım, bu araçla ilgili görüşlerinizi alabilir miyim?

Yakışıklı ve bu tip araç seviyorsanız çok etkileyici. Vitesi ile yaşayabilirseniz alınabilir. Bu kadar iyi gözükmese de Grand Scenic edc dizel daha iyi bir seçim olabilir.

Yeni Kuga da beklenebilir.

Yanıtlama zamanı:

Neden mondi sw dusunmuyorsunuz, benim cok hosuma gidiyor

Scenic de kesinlikle disunulmesi gereken bir model.

O sınıf yerine d segmenti sw bir modelde secilebilir ya da megane sport tourer gt line

5008 bana cok kaba geliyor, ayrica 3 kisi icin de oldukca buyuk diyebilirim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sw de akıllıca doğru, ben yere akın araba severim zaten bunlar jip gibi yüksek

Yanıtlama zamanı:

yakıt sarfiyatı felan iyi diyorlar forumlarda,,

bu sizin için araç seçiminde kriter mi gerçekten?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bu sizin için araç seçiminde kriter mi gerçekten?

Yakıt tasarrufu bence araç seçiminde herkes için bir kriter olmalı zaten, neden sordunuz?

Yanıtlama zamanı:

e mesleğinize baktım :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

:) bakın onu hiç düşünmemiştim, şöyle izah ediyim;

1-Biz akaryakıtta dışa bağımlı bir ülkeyiz. Yol yapan herkesin (min: yıl/20Bin km) benzinli araçlardan uzak durması gerektiğini düşünüyorum.

(Bu insanların şahsi ekonomileri dahilinde düşünülmemesi gereken bir konu ki bugün en lüks jipler bile dizel motor teknolojisi ile üretiliyor)

2-Akaryakıt bayileri sürekli kendi istasyonlarından yakıt tedariği yapamazlar çünkü istasyonu yanlarında taşıyamazlar.

3-Çok yol yapıyorum

4-Akaryakıt bayilerinin istasyonlarının altında kuyu yoktur, herkesin aldığı litre fiyatından %5-8 daha aşağı alırlar. :)

Yanıtlama zamanı:

aslinda bu siniftaki en mantikli aractir 5008. Ancak en olumsuz yani yari otomotik sanzimanidir.

Yanıtlama zamanı:

Engin güzel özetlemiş, C-Max'e tek tercih nedeni otomatik şanzımanı olabilir ki onu da kullananlar ataleti ve uyumsuzluğu nedeniyle beğenmiyorlar. Ayrıca Ford'un keskin sürüşünü de çok ararsın. Şu anda fiyat/kalite oranı olarak C-Max'ler gayet iti durumda.

Yanıtlama zamanı:

Aslında ihtiyacınızı karşılıycaksa alın derim...Tabii arkadaşların da bahsettiği gibi en azından bir reno bayii ziyareti yapın aklınızda kalmasın.........

Yanıtlama zamanı:

5008 7 koltuklu grand Cmax , grand scenic rakibi.

3008 5 koltuklu Cmax Scenic rakibi.

Ne kadar kötü olursa olsun robotize şanzımanların en iyisi en sorunsuzu PSAnınki. Honda , ford 2 yılda vazgeçtiler, toyota ve Opelinkiler sorun yumağı.

PSAnın robotizesine alışan çok güzel kullanıyor ama alışamayan için eziyet gerçekten .

Ben de çok yakışıklı bulmakla birlikte lansmanında gösterilen ve arabanın iç ambiansını mükemmel tamamlayan DVD playerın maalesef Türkiyede opsiyon bile olmaması dolayısıyla çok sıcak bakmıyorum Kullandıkları CD çalar eski Citroen C2 VTR CD çaları (DVD paketinden bahsetmiyorum konsoldki CD çalardan bahsediyorum)..

Ben ortadan gösterge hariç en son scenic i çok beğeniyorum, 110luk 1.5 dizel + EDc si de var.. Ama dizel otomatik MPV almak isteseydim hiç durmaz SEAT Altea XL 1.6 tdi DSG alırdım. 55in altına alınabiliyor.

Yanıtlama zamanı:

Ama dizel otomatik MPV almak isteseydim hiç durmaz SEAT Altea XL 1.6 tdi DSG alırdım. 55in altına alınabiliyor.

Doğru bir arkadaşım bir yıldır kullanıyor ve çok memnun, gerçekten fiyatına göre çok araba...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Reno sevmiyorum antipatim var, passat variant 1.6 tdi dsg'ye bakmaya başladım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.