Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aux-Bluetooth-Usb-Sesli Komut Sistemi Arızası

Featured Replies

Solved by Alperen G.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sorununuz yoksa yeni güncellemeler peşinde koşup yeni sorunlar edinmeyin...!

Aslında bugün servise gittiğimde, yeni güncelleme varsa onu da yükleyin bari diyecektim, sonra bu kural aklıma gelince susmuştum, boşver demiştim.. meğer benim sorunun çözümü güncellemedeymiş.

Ama bence de sorun olmadıkça güncellemeye bulaşmamak lazım..

• Yanıt 103
  • Görüntüleme 24k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Arabanın garantisi var sorun çıkacaksa tam çıksın parçayı değişsinler oldu bitti. MultiMedia'da sorun var belli. Hatta sync ile yenisini taksınlar parası neyse verirsin

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Yok baba derim. "Engin Baba". Ne kadar karizmatik oldu bu yaaa. 1-Müslüm Baba 2- Orhan Baba 3- Engin Baba :kıhkıh: :kıhkıh:

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Bunlara dair videolar falan çekin isterseniz. Servise gittiğinizde çalışıyor olursa herhangi bir arıza yok diyeceklerdir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dün akşam nispeten daha uzunca kullanma fırsatı buldum arabayı.. Güncellemenin etkisi hissediliyor..

Önceden, gaza bastığımda biraz bekleyip aniden fırlıyordu araba, şimdi çok daha kontrollü. bir de gaz yemesi (!) çok daha iyileşti, hızlanması verimli hale geldi..

Yanıtlama zamanı:

Benim araca da 4 adet güncelleme gelmiş; salı gününe randevu aldım.

Hem 1-2. viteslerdeki silkeleme sorununu bildiricem hem güncellemeleri yaptırıcam(inşallah) hem de takarlarsa yeni mercekli farlarımı taktırıcam bakalım.

20121109101448.jpg

Yanıtlama zamanı:

Benim araca da 4 adet güncelleme gelmiş; salı gününe randevu aldım.

Hem 1-2. viteslerdeki silkeleme sorununu bildiricem hem güncellemeleri yaptırıcam(inşallah) hem de takarlarsa yeni mercekli farlarımı taktırıcam bakalım.

20121109101448.jpg

Buna nerden bakıyoruz 9

Yanıtlama zamanı:

Kaç tane gözüktüğünün önemi ne kadar bilemiyorum, Otosan'ın zorunlu yükleme listesine ekleyip eklemediğine bağlı sanırım. Yani servis gittiğinizde sizin aracınız için güncelleme yok cevabı alınabilir.

Yanıtlama zamanı:

Kaç tane gözüktüğünün önemi ne kadar bilemiyorum, Otosan'ın zorunlu yükleme listesine ekleyip eklemediğine bağlı sanırım. Yani servis gittiğinizde sizin aracınız için güncelleme yok cevabı alınabilir.

Açıkçası bir ve ikinci vites arası silkeleme hariç şikayetim yok. O çözülse yeter. Ki Sabri yaptirmis sanırım.

Yanıtlama zamanı:

Açıkçası bir ve ikinci vites arası silkeleme hariç şikayetim yok. O çözülse yeter. Ki Sabri yaptirmis sanırım.

Evet 1-2 arasi cok yumusak oldu tabi gaza basip 4.000rpmdeyken 2ye atinca salliyorda normal kullanimda 1den 2ye gecis duzeldi.

Yanıtlama zamanı:

Benim aracı 15 bin bakımdan çıkardığımdan beri hiç silkeleme yapmıyor sordum güncellememi yaptınız diye yooo dediler.

Akıllı araba kendi kendine güncelledi sanırım :) Bu güncelleme işi uzun süren bir işlemmi yoksa 5 dakkada oluyormu eğer öyleyse araç bakımdayken bende oradaydım 2 saate vermişlerdi aracı bana arada yüklemiş olabilirler

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Son birkaç gündür bir sorunum var.

Önceden de çok nadiren yapardı ama sonra geçerdi şimdi geçmiyor..

Biliyorsunuz, BT ile telefonu araca bağlayıp AUX tuşundan BT bağlantıyı seçince telefonun müzik çaları otomatik çalmaya başlıyor, ekranda da şarkının ismi vs yazıyor, yine direksiyon üzerindeki kumandadan şarkı ileri-geri yapabiliyoruz. Ancak son durumda ekranda sadece "Bluetooth Ses Aktif" yazıyor ve ben telefondan manuel olarak şarkıyı başlatmadıkça şarkı başlamıyor. Şarkı bilgileri ekrana gelmiyor ve direksiyon üzerindeki kumandadan şarkıyı kontrol edemiyorum. Başına gelen ve çözüm bulan var mı acaba?

a8a7ete7.jpg

Yanıtlama zamanı:

Mp3 e hayır!! Cd al :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.