Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl Yazar Solution comment_132481 Evet arkadaşlar gittim Tan Oto'ya.. İşim toplamda 5-6 dk sürdü.. Güncelleme vardı, yüklediler.. Bütün sorun çözüldü, bozulan herşey geri geldi, sistem normal... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl comment_132482 Evet arkadaşlar gittim Tan Oto'ya.. İşim toplamda 5-6 dk sürdü.. Güncelleme vardı, yüklediler.. Bütün sorun çözüldü, bozulan herşey geri geldi, sistem normal... Hadi geçmiş olsun Alperenim..Bir an tedirgin olmuştum acaba bir hastalık mı hortladı diye..Neyseki güncelleme çözüyormuş........ Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl comment_132488 Geçmiş olsun, iyi düşünmekte fayda varmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl comment_132491 Bütün sorun çözüldü, bozulan herşey geri geldi, sistem normal... Gözün aydın, şansın her daim devam etsin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl Yazar comment_132492 Hadi geçmiş olsun Alperenim..Bir an tedirgin olmuştum acaba bir hastalık mı hortladı diye..Neyseki güncelleme çözüyormuş........ Ben de uzun iş çıkacak diye endişelenmiştim de Allah'tan çözüldü kolayca.. Geçmiş olsun, umarım tekrarlamaz. Eyvallah Ümit.. İnşallah tekrarlamaz dediğin gibi.. Ama sanmıyorum tekrarlayacağını.. Geçmiş olsun, iyi düşünmekte fayda varmış. Doğru diyosun Abi... Gözün aydın, şansın her daim devam etsin... Teşekkür ederim Abi.. Hepimizin inşallah.. Darısı Mustafa Badem arkadaşımızın başına.. Geçenlerde bir arkadaş daha geldi diyince hatırladı hemen usta.. O ekranları farları filan değiştirmiş, büyük ihtimalle elektrikle alakalı dedi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl comment_132511 Evet arkadaşlar gittim Tan Oto'ya.. İşim toplamda 5-6 dk sürdü.. Güncelleme vardı, yüklediler.. Bütün sorun çözüldü, bozulan herşey geri geldi, sistem normal... Geçmiş olsun aslında yapılan şey yeni güncelleme değil sadece fabrika ayarlarına geri döndürüp resetleme yapıyorlar aynı yazılımı tekrar atıyorlar.Öyle yada böyle sorunun çözülmüş olması güzel Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl Yazar comment_132541 Geçmiş olsun aslında yapılan şey yeni güncelleme değil sadece fabrika ayarlarına geri döndürüp resetleme yapıyorlar aynı yazılımı tekrar atıyorlar.Öyle yada böyle sorunun çözülmüş olması güzel reset olduğunu sanmıyorum çünkü bluetooth için kayıtlı telefonlar duruyor... ama bilemiyorum yine de.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl comment_132544 reset olduğunu sanmıyorum çünkü bluetooth için kayıtlı telefonlar duruyor... ama bilemiyorum yine de.. Onun sistem yedeğini alıyordur diye düşünüyorum yada şey gibi düşün hani windows un göçerde format atmak yerine üstüne kurarsın ya durum onun gibi birşeydir sanırsam Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl comment_132598 Alperen Sadece ses sistemi güncellemesi mi bu ne acaba? ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl Yazar comment_132604 Alperen Sadece ses sistemi güncellemesi mi bu ne acaba? ? yazılım gelmiş onu yükledik dedi sadece... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl comment_132608 Yav ben yeni yazılım sorup duruyorum Otokoça Tur Otoya yok öyle bişey diyip duruyorlar..sinir oldum valla...Tan otoyoma gitsekki... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl comment_132609 Bende meraklandım kış bakımında bu güncellemeden bahsetmediler..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl Yazar comment_132613 Bende meraklandım kış bakımında bu güncellemeden bahsetmediler..... bahsetmeden yüklemişlerdir belki.. bilmem ki.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl comment_132615 Sorununuz yoksa yeni güncellemeler peşinde koşup yeni sorunlar edinmeyin...! Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın