Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aux-Bluetooth-Usb-Sesli Komut Sistemi Arızası

Featured Replies

Solved by Alperen G.

• Yanıt 103
  • Görüntüleme 24k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Arabanın garantisi var sorun çıkacaksa tam çıksın parçayı değişsinler oldu bitti. MultiMedia'da sorun var belli. Hatta sync ile yenisini taksınlar parası neyse verirsin

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Yok baba derim. "Engin Baba". Ne kadar karizmatik oldu bu yaaa. 1-Müslüm Baba 2- Orhan Baba 3- Engin Baba :kıhkıh: :kıhkıh:

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Bunlara dair videolar falan çekin isterseniz. Servise gittiğinizde çalışıyor olursa herhangi bir arıza yok diyeceklerdir.

Yanıtlama zamanı:

Eşimin telefonuyla denedik, onda bir sıkıntı yok.. demek ki telefonla alakalı.. ama sorun nedir anlayamadım..

Başkan telefonu araçtan silip dene istersen bi de. Yeni tel gibi algılayıp düzelebilir bence

Başkan telefonu araçtan silip dene istersen bi de. Yeni tel gibi algılayıp düzelebilir bence

Ha birde çoğu akıllı telefon kullanıcısı telefonunu arada bir kapatıp açmaz. Senşn sorun telefon odaklı gibi duruyor. Önce telefonu kapatıp aç sonra düzelmezse arabadan silip yeniden tanıt.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ha birde çoğu akıllı telefon kullanıcısı telefonunu arada bir kapatıp açmaz. Senşn sorun telefon odaklı gibi duruyor. Önce telefonu kapatıp aç sonra düzelmezse arabadan silip yeniden tanıt.

Aksam uzeri telefonu kapatip actip ve duzeldi :)

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Kullanmakta olduğum mk 3.5 titaniumun SYNCII sine telefonu tanıttım. Konuşma yapıyorum ve mesajları okuyabiliyorum. Ama telefondaki mp3 leri çalmakta direniyor. Mediada telefonu seçiyorum. Parça adı yazmadan ileri geri ve çal işaretli bir player çıkıyor ama bir şey çalmıyor. Müzikleri ayrıca arabaya yüklemek mi lazım ? 

Yanlış yerdeysem kusura bakmayın hayatında sync bluetooth falan görmüş biri değilim :) 

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, H. Cenk said:

Kullanmakta olduğum mk 3.5 titaniumun SYNCII sine telefonu tanıttım. Konuşma yapıyorum ve mesajları okuyabiliyorum. Ama telefondaki mp3 leri çalmakta direniyor. Mediada telefonu seçiyorum. Parça adı yazmadan ileri geri ve çal işaretli bir player çıkıyor ama bir şey çalmıyor. Müzikleri ayrıca arabaya yüklemek mi lazım ? 

Yanlış yerdeysem kusura bakmayın hayatında sync bluetooth falan görmüş biri değilim :) 

ilk açılışı telefondan yapmak gerekiyor sanırım, yani o ileri geri vs işaret olan ekrandan telefondan başlatmak gerekiyor ilgili programı

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Ozan Kar said:

ilk açılışı telefondan yapmak gerekiyor sanırım, yani o ileri geri vs işaret olan ekrandan telefondan başlatmak gerekiyor ilgili programı

hımm anladım galiba. akşam telefondan deneyeyim :) 

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aynı sıkıntı benim araçta da var servise götürdüm, Bluetooth beyninin değişmesi lazım dediler, o da 2500 3000 i bulurmuş, beynin tamiri veya başka yol tavsiye eden var mı?

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Kadir Sarıbaş yazdı:

Aynı sıkıntı benim araçta da var servise götürdüm, Bluetooth beyninin değişmesi lazım dediler, o da 2500 3000 i bulurmuş, beynin tamiri veya başka yol tavsiye eden var mı?

Beyin dediği sync modülüdür. Çıkmacılarda 300-500tl arasına alırsınız. Montajı biraz uğraştırır. Sanırım aktivasyonla alakalı bir sorun çıkmaz

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Sync modülünün montajını kim yapar, aracın neresindedir? 

--2 dakika sonra eklendi--
26.11.2018 - 18:04 tarihinde, Doğan Kurban yazdı:

Beyin dediği sync modülüdür. Çıkmacılarda 300-500tl arasına alırsınız. Montajı biraz uğraştırır. Sanırım aktivasyonla alakalı bir sorun çıkmaz

26.11.2018 - 18:04 tarihinde, Doğan Kurban yazdı:

Doğan bey modülün montajını kim yapar, modül aracın neresinde?

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Kadir Sarıbaş yazdı:

Sync modülünün montajını kim yapar, aracın neresindedir? 

--2 dakika sonra eklendi--

Doğan bey modülün montajını kim yapar, modül aracın neresinde?

Öncelikle aracınızda BVC mi Sync1 mi var onu anlamak gerek. Sizde modülü değiştirebilirsiniz, BVC ise teyp arkası sağ tarafta, sync1 ise torpido arkasında, her iki durumda da teyp ve torpido sökülmeli. Soketlerinden çıkararak yeniyi takabilirsiniz. Şase No paylaşırsanız sync1 mi bvc mi söyleyebiliriz.

Yanıtlama zamanı:
36 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Öncelikle aracınızda BVC mi Sync1 mi var onu anlamak gerek. Sizde modülü değiştirebilirsiniz, BVC ise teyp arkası sağ tarafta, sync1 ise torpido arkasında, her iki durumda da teyp ve torpido sökülmeli. Soketlerinden çıkararak yeniyi takabilirsiniz. Şase No paylaşırsanız sync1 mi bvc mi söyleyebiliriz.

Gürkan bey inanın bu mesajınıza çok sevindim inşallah yapabilirim. 

Araçta BVC mevcut (Kontrol sonrası şasi numarasını sildim,yönetim)

Yanıtlama zamanı:
27.01.2019 - 21:48 tarihinde, Kadir Sarıbaş yazdı:

Gürkan bey inanın bu mesajınıza çok sevindim inşallah yapabilirim. 

Araçta BVC mevcut (Kontrol sonrası şasi numarasını sildim,yönetim)

Yalnız focusta klima panelinin arkasında olmalı sync modülü. Teyp ile klima paneli sökülecek yani

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.