Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201412 yıl Yazar comment_249519 Eşimin telefonuyla denedik, onda bir sıkıntı yok.. demek ki telefonla alakalı.. ama sorun nedir anlayamadım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201412 yıl comment_249574 Eşimin telefonuyla denedik, onda bir sıkıntı yok.. demek ki telefonla alakalı.. ama sorun nedir anlayamadım.. Başkan telefonu araçtan silip dene istersen bi de. Yeni tel gibi algılayıp düzelebilir bence Başkan telefonu araçtan silip dene istersen bi de. Yeni tel gibi algılayıp düzelebilir bence Ha birde çoğu akıllı telefon kullanıcısı telefonunu arada bir kapatıp açmaz. Senşn sorun telefon odaklı gibi duruyor. Önce telefonu kapatıp aç sonra düzelmezse arabadan silip yeniden tanıt. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201412 yıl Yazar comment_249576 Başkan telefonu araçtan silip dene istersen bi de. Yeni tel gibi algılayıp düzelebilir bence Ha birde çoğu akıllı telefon kullanıcısı telefonunu arada bir kapatıp açmaz. Senşn sorun telefon odaklı gibi duruyor. Önce telefonu kapatıp aç sonra düzelmezse arabadan silip yeniden tanıt. Aksam uzeri telefonu kapatip actip ve duzeldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201412 yıl comment_249577 Aksam uzeri telefonu kapatip actip ve duzeldi Gözün aydın Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201412 yıl Yazar comment_249624 Gözün aydın Sagol.. Zaten en basta nasil yapmadim diye kendime epey bi hayret ettim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201610 yıl comment_366618 Kullanmakta olduğum mk 3.5 titaniumun SYNCII sine telefonu tanıttım. Konuşma yapıyorum ve mesajları okuyabiliyorum. Ama telefondaki mp3 leri çalmakta direniyor. Mediada telefonu seçiyorum. Parça adı yazmadan ileri geri ve çal işaretli bir player çıkıyor ama bir şey çalmıyor. Müzikleri ayrıca arabaya yüklemek mi lazım ? Yanlış yerdeysem kusura bakmayın hayatında sync bluetooth falan görmüş biri değilim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201610 yıl comment_366626 4 saat önce, H. Cenk said: Kullanmakta olduğum mk 3.5 titaniumun SYNCII sine telefonu tanıttım. Konuşma yapıyorum ve mesajları okuyabiliyorum. Ama telefondaki mp3 leri çalmakta direniyor. Mediada telefonu seçiyorum. Parça adı yazmadan ileri geri ve çal işaretli bir player çıkıyor ama bir şey çalmıyor. Müzikleri ayrıca arabaya yüklemek mi lazım ? Yanlış yerdeysem kusura bakmayın hayatında sync bluetooth falan görmüş biri değilim ilk açılışı telefondan yapmak gerekiyor sanırım, yani o ileri geri vs işaret olan ekrandan telefondan başlatmak gerekiyor ilgili programı Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201610 yıl comment_366629 11 dakika önce, Ozan Kar said: ilk açılışı telefondan yapmak gerekiyor sanırım, yani o ileri geri vs işaret olan ekrandan telefondan başlatmak gerekiyor ilgili programı hımm anladım galiba. akşam telefondan deneyeyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 20187 yıl comment_488013 Aynı sıkıntı benim araçta da var servise götürdüm, Bluetooth beyninin değişmesi lazım dediler, o da 2500 3000 i bulurmuş, beynin tamiri veya başka yol tavsiye eden var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 20187 yıl comment_488024 1 saat önce, Kadir Sarıbaş yazdı: Aynı sıkıntı benim araçta da var servise götürdüm, Bluetooth beyninin değişmesi lazım dediler, o da 2500 3000 i bulurmuş, beynin tamiri veya başka yol tavsiye eden var mı? Beyin dediği sync modülüdür. Çıkmacılarda 300-500tl arasına alırsınız. Montajı biraz uğraştırır. Sanırım aktivasyonla alakalı bir sorun çıkmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20197 yıl comment_494329 Sync modülünün montajını kim yapar, aracın neresindedir? --2 dakika sonra eklendi-- 26.11.2018 - 18:04 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: Beyin dediği sync modülüdür. Çıkmacılarda 300-500tl arasına alırsınız. Montajı biraz uğraştırır. Sanırım aktivasyonla alakalı bir sorun çıkmaz 26.11.2018 - 18:04 tarihinde, Doğan Kurban yazdı: Beyin dediği sync modülüdür. Çıkmacılarda 300-500tl arasına alırsınız. Montajı biraz uğraştırır. Sanırım aktivasyonla alakalı bir sorun çıkmaz Doğan bey modülün montajını kim yapar, modül aracın neresinde? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20197 yıl comment_494336 1 saat önce, Kadir Sarıbaş yazdı: Sync modülünün montajını kim yapar, aracın neresindedir? --2 dakika sonra eklendi-- Doğan bey modülün montajını kim yapar, modül aracın neresinde? Öncelikle aracınızda BVC mi Sync1 mi var onu anlamak gerek. Sizde modülü değiştirebilirsiniz, BVC ise teyp arkası sağ tarafta, sync1 ise torpido arkasında, her iki durumda da teyp ve torpido sökülmeli. Soketlerinden çıkararak yeniyi takabilirsiniz. Şase No paylaşırsanız sync1 mi bvc mi söyleyebiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20197 yıl comment_494337 36 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Öncelikle aracınızda BVC mi Sync1 mi var onu anlamak gerek. Sizde modülü değiştirebilirsiniz, BVC ise teyp arkası sağ tarafta, sync1 ise torpido arkasında, her iki durumda da teyp ve torpido sökülmeli. Soketlerinden çıkararak yeniyi takabilirsiniz. Şase No paylaşırsanız sync1 mi bvc mi söyleyebiliriz. Gürkan bey inanın bu mesajınıza çok sevindim inşallah yapabilirim. Araçta BVC mevcut (Kontrol sonrası şasi numarasını sildim,yönetim) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20197 yıl comment_494718 27.01.2019 - 21:48 tarihinde, Kadir Sarıbaş yazdı: Gürkan bey inanın bu mesajınıza çok sevindim inşallah yapabilirim. Araçta BVC mevcut (Kontrol sonrası şasi numarasını sildim,yönetim) Yalnız focusta klima panelinin arkasında olmalı sync modülü. Teyp ile klima paneli sökülecek yani Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın