Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl Yazar comment_131884 Bu arada videoda göründüğü üzere ekranın yanındaki işaretlerde, normalde telefon simgesi de olmasına rağmen artık yanmıyor. Bir de bozulunca mı oldu bilmiyorum ama hani bu sony olmayanlarda mute yok deniliyordu ya, yine videoda görüleceği üzere phone tuşuna basınca mute yapıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl comment_131886 Ya arkadaş ne fısrsatçıymışsınız... Sorduk soruşturduk en fazla 2bin bilemedim 3 bin veriyorlarmış bizde arkadaşımız madur olmuş yardımcı olalım deyip neredeyse iki katını verdik yine yaranamadık Ya şaka bir tarafa Alperenim ben araba kanusunda çok hassasım inan en ufak birşeyde gece aklıma gelip uykumun bölündüğünü bilirim...Bunun için biraz tebessüm ettirir düşüncesi ile takıldım ..Umarım düşündüğüm gibi omuştur.......... Kasım 5, 201213 yıl Bekir B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl Yazar comment_131887 Sorduk soruşturduk en fazla 2bin bilemedim 3 bin veriyorlarmış bizde arkadaşımız madur olmuş yardımcı olalım deyip neredeyse iki katını verdik yine yaranamadık Ya şaka bir tarafa Alperenim ben araba kanusunda çok hassasım inan en ufak birşeyde gece aklıma gelip uykumun bölündüğünü bilirim...Bunun için biraz tebessüm ettirir düşüncesi ile takıldım ..Umarım düşündüğüm gibi omuştur.......... Tabii ki abicim aşkolsun, kızacak değilim ya... Bu arada dün aracı parkederken sol arka teker üstünü, Çankaya'da sokaklara dikilen devasa babalara sürttüm. Resmen içim cız etti.. Rötüş filan yaptırıcam sanırım. Ufacık biryer ama takıntı yaparım ben.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl comment_131891 http://www.youtube.com/watch?v=Zl9PkBt4OvI&feature=youtu.be abi şuanda yaşadıgım sıkıntı aynen bu işte birazdan servise gidicm bakalım ne olcak Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl Yazar comment_131893 abi şuanda yaşadıgım sıkıntı aynen bu işte birazdan servise gidicm bakalım ne olcak ooo hem de ankaradaymışsın, hangi servise gideceksin? ben bugün gidemiyorum, işlerim çıktı.. sonucu bana da bildir ok? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl comment_131912 tan otoya gidicem inşallah çözülür sıkıntı.her durumda haber edicem Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl Yazar comment_131913 tan otoya gidicem inşallah çözülür sıkıntı.her durumda haber edicem ben bugün randevu aldım tan otodan perşembeye verebildiler en yakın.. perşembe gidicem, haber bekliyorum mutlaka.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl comment_131926 bayramın birinci günü arabayı çalıştırdım auxtan ses yok. tam komşu arabaya binmiş arabayı incelemiş arabayı beğenmiş bizde havamızı basmışız. ama aux çalışmıyor hissetirmeden uzadım oradan. Allahtan niye teyp çalışmıyor dimedi.. neyse biraz kurcaladım uğraştım sonunda auxu devreye aldım. 2 gün önce de auxta iken birden radyoya geçti radyoda ses yok. uğraştım biraz auxta tesadüfen çalıştırabildim. demek ki bendede aynı sorun baş gösteriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl Yazar comment_131933 bayramın birinci günü arabayı çalıştırdım auxtan ses yok. tam komşu arabaya binmiş arabayı incelemiş arabayı beğenmiş bizde havamızı basmışız. ama aux çalışmıyor hissetirmeden uzadım oradan. Allahtan niye teyp çalışmıyor dimedi.. neyse biraz kurcaladım uğraştım sonunda auxu devreye aldım. 2 gün önce de auxta iken birden radyoya geçti radyoda ses yok. uğraştım biraz auxta tesadüfen çalıştırabildim. demek ki bendede aynı sorun baş gösteriyor. hmmm.. bende böyle yavaş yavaş gelişmedi ama, bir anda gitti hepsi.. usb, telefon, bluetooth, sesli komut sistemi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl comment_131935 hmmm.. bende böyle yavaş yavaş gelişmedi ama, bir anda gitti hepsi.. usb, telefon, bluetooth, sesli komut sistemi... acaba virüs filan olabilirmi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl comment_131936 hmmm.. bende böyle yavaş yavaş gelişmedi ama, bir anda gitti hepsi.. usb, telefon, bluetooth, sesli komut sistemi... Geç teşhis seninki. Yapacak bir şey yok. Dua edelim. Allahtan ümit kesilmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl Yazar comment_131940 acaba virüs filan olabilirmi. Geç teşhis seninki. Yapacak bir şey yok. Dua edelim. Allahtan ümit kesilmez. Öyle öyle, Allah kalanlara sağlık versin.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl comment_131969 Ben bugun tan otoya gittim sorunu cozemediler yapamadilar ayni sorun devam ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl Yazar comment_132012 Ben bugun tan otoya gittim sorunu cozemediler yapamadilar ayni sorun devam ediyor. Bu kadar mi? Yapamadik diyip gonderdiler mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201213 yıl comment_132020 sabah 10 da bıraktım 4 te almaya gittim bana yapamadıklarını arabanın orada kalması gerektini sonradan taktıgım ledli far ile ilgili olabilcenii söylediler bende tatmin olmadıgım için aldım aracı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın