Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129247 -This is Titanium Focus, right ? -Ohh yeaahhh Hayırlı Olsun Beni aradı beni Buna birde sony taktık mı tamamdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129248 Abi hayırlı olsun gerçekten çok güzel olmuş...Navigasyonun var olan tuşlardan kontrol edilmesine ise ayrıca sevindim. Güle güle kullan abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129250 Güzel olmuş Aydın Bey yalnız kenarlardan çıkan gri yerlere siyah elektrik bantı veya başka bir siyah kaplama yapabilirsiniz ,bu sayede gri kısım sırıtmaz ve daha güzel görünüm olabilir birde sony teyp oldu mu yemede yanında yat birde bu ekranı nerden ne kadara nasıl temin ettiniz ? Navigasyon özelliğide anteni takınca çalışıcak mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129252 Güzel olmuş Aydın Bey yalnız kenarlardan çıkan gri yerlere siyah elektrik bantı veya başka bir siyah kaplama yapabilirsiniz ,bu sayede gri kısım sırıtmaz ve daha güzel görünüm olabilir birde sony teyp oldu mu yemede yanında yat birde bu ekranı nerden ne kadara nasıl temin ettiniz ? Navigasyon özelliğide anteni takınca çalışıcak mı? Teşekkür ederim; çerçeveyi halledeceğimi düşünüyorum yakın zamanda. Sadece anten yetmez sd kart ile haritayıda yüklemek gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129255 peki ürünün fiyatı nedir ve nereden temin ettiniz onla ilgilide bilgi verebiliri misiniz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129256 Navigasyon için ana ünite değişmeli sanırım.? SD kart neyi nereye yükleyecek. Ana ünitede navi için gerekli sistem var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129261 Canim cekti yaa Gule gule kullan abi !! Falım al Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129265 12.000km deyim. Yılbaşı sonrası birkaç şey alıyım da servise gidince km ayarı falan yaptırırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129267 Aydın bey benim aracımdaki ekran araçla birlikte gelen 4.2" rekli ekran bu ekranın arka tarafında kamera girişi varmı bilmiyorum kırarım diye sökemedimde acaba sizdeki 5" ekranın arkasında kamera girişleri mevcutmu mümkünse bir fotoğraf koyabilirmisiniz. Çok teşekkürler Aldığım ekranın arkası aynen Ozanın eklediği fotodaki gibi; bunların ne ile ilgili olduğunun bir yerlerinde yazdığına eminim; ancak ben ilk etapta ekranın çalışıp çalışmadığına odaklandığım için bakmadım açıkçası. Ama bir ara tekrar söküp bakıcam; biri GPS anteni olacak o kesin ama diğer 3 ünün ne olduğunu bilemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129270 Navigasyon için ana ünite değişmeli sanırım.? SD kart neyi nereye yükleyecek. Ana ünitede navi için gerekli sistem var mı? Engin Fotoda üstte gördüğün siyah giriş SD kart yuvası; harita yüklü SD kartı buraya takmak gerek. Ve yine bunula birlikte ekranda No GPS yazısını görüyorsun GPS bağlantısını yapmak gerekiyor; ana ünite ile işi yok navinin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129271 peki ürünün fiyatı nedir ve nereden temin ettiniz onla ilgilide bilgi verebiliri misiniz ? Mercekli farlar ile birlikte aldığım için net olarak ben bu ekranı şu fiyata aldım diyemem; mercekli far işimde biraz karışık uzun bir hikayesi var bu parçaların Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129273 12.000km deyim. Yılbaşı sonrası birkaç şey alıyım da servise gidince km ayarı falan yaptırırım. Benim göstergeyi satayım sana...12.300 KM. de...Servise gitmene falan da gerek kalmaz,uygun fiyata veririm...) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129274 Engin Fotoda üstte gördüğün siyah giriş SD kart yuvası; harita yüklü SD kartı buraya takmak gerek. Ve yine bunula birlikte ekranda No GPS yazısını görüyorsun GPS bağlantısını yapmak gerekiyor; ana ünite ile işi yok navinin. Ekran piyasada satılan navi cihazları gibi bir cihaz demek ki. SD karttan yükleyip anten bağlantısı yaptığında çalışması gerek bu durumda. Güle güle kullan tekrar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129275 Ekran piyasada satılan navi cihazları gibi bir cihaz demek ki. SD karttan yükleyip anten bağlantısı yaptığında çalışması gerek bu durumda. Güle güle kullan tekrar. Aynen; zaten satılan navilerde de yüklü bir harita var GPS ten konum bilgisini alıp seni o harita üzerine yerleştiriyor. Biz haritayı SD kart ile yükleyeceğiz. Şöyle düşün; Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın