Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Ecoboost 1.6 182 Ps 0-150 Hızlanma Kendi Aracımdan

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

1.6 EB'a gerek atmosferik gerekse kullanım amacı ve eski model olması sebebi ile muadil olmayan bir araç.1.0 EB düşük hacimli bir motor olmasına rağmen 5-7,5 lt arası tüketimi çok başarılı sayılırken bahse konu 1.6 EB takriben 1-2 lt daha fazla tüketimle hacmine göre çok başarılı değerler vermekte. EB motor emsallerine göre az yakar iyi kaçar bir aile otomobili, tamamen performans otomobili değil. Aydın'ın dediği gibi bir sürü gücü dizginleyen bilgisayar yazılımlı, çevreci bir motor.Fabrika çıkışı uygulanan kısıtlamaların kaldırıldığı bir EB neler yapmaz ki ama bu sefer Eco (ekonomi) gider Boost'u kalır.1.6 EB'un emsallerine göre ekonomik bir araç olduğunu emsal güç üreten 160-180 hp gücünde ki yeni nesil motorların tüketim değerlerinden de görebiliriz.Özetle 1.6 EB tasarrufun yanında başarılı performans sunabilen bir motor.

• Yanıt 139
  • Görüntüleme 25,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Kafasını ellerinin arasına almış "ben ne yaptım" diye düşünüyor olabilir mi?

• çağlar çetinkaya
    çağlar çetinkaya

DİKKAT !!! arabanın hareketi video başladıktan 1,5-2 saniye sonra başlıyor

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Neyi tartışıyorsunuz anlamadım? Biri 2012 yılının teknolojisi ile yapılmış içine bir sürü gücü dizginleyen bilgisayar yazılımı konmuş; çevre normlarına uygunluk sağlanmaya çalışılmış buna rağmen 180

Yanıtlama zamanı:

:)

İlahi Mertol, aslında gerçekten bu arabaları pek abartmaya gerek yok, hele ki EB 182PS'i efsaneleştirme çabalarını anlayışla karşılıyor olsam bile gerçeği yansıtmadığını söyleyebilirim.

...........................................

Pilotaj avantajına gelince kapışmamayı becerebilecek kadar deneyimliyim. 

Yok yok mutevazilik yapma, Gumusluk yolunda neredeyse corsayi bile gececektin.. :P

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

evet.

Ben 1. Vitesi tekerlegi söyle bi cevirmek icin kullaniyorum bu nedir yaa :D E-5de 70 km hiz siniri var zaten otomatik vites gibi tak vitese git ^_^ . Buyuk konusmiyim ama ikinci arabam benzinli olacak buyuk ihtimal

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ford Focus Ecoboost Max. Devir.

20130407213339.png

bu ne ya kadran kırılacak gaz kesiciyi devre dışı mı bırakmışlar ne yapmışlar bu araçta ? Araba 9 bin devire gelecek nerdeyse :)

Yanıtlama zamanı:

bu ne ya kadran kırılacak gaz kesiciyi devre dışı mı bırakmışlar ne yapmışlar bu araçta ? Araba 9 bin devire gelecek nerdeyse :)

9 bini geçti; ben arabanın içindeydim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.