Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Ecoboost 1.6 182 Ps 0-150 Hızlanma Kendi Aracımdan

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sürtünme ,yol durumu , rüzgar bu gibi etkenlerden biri oldukça bu sapmalar olur.

-Uzun yolda giderken radara yakalandıydım bi ara hızım 130 km de sabitti ama radar 126 gösteriyordu. Navigasyonda da bazen 128 bazen de 132 gösteriyordu. garip olduğu kadar ilginç ve de saçma ama gerçek hem de 180 TL ceza yemek gibi acı bir gerçek.

• Yanıt 139
  • Görüntüleme 25,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Kafasını ellerinin arasına almış "ben ne yaptım" diye düşünüyor olabilir mi?

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Neyi tartışıyorsunuz anlamadım? Biri 2012 yılının teknolojisi ile yapılmış içine bir sürü gücü dizginleyen bilgisayar yazılımı konmuş; çevre normlarına uygunluk sağlanmaya çalışılmış buna rağmen 180

• Dermi gercekten? Motu boklu arabalarin neyini tartisiyonuz ya.. Cembonun arabasi hepsini gecer.. Pilot avantaji var bikere.. 

Yanıtlama zamanı:

Ben 7 - 7.5 saniye gibi gördüm :nazar:

Yanıtlama zamanı:

Paylaşım için teşekkürler ama bu videoya bakarak 0-100 km/h hızlanma süresi hakkında kesin bir fikir sahibi olmak pek de mümkün değil.

Sonuçta çok daha hassas ölçüm aletleri ile başta üretici tarafından olmak üzere yapılmış ölçümler var, benim izleyebildiklerimde 7,9-8,9 saniye arasında değişiyor.

Farklı sonuçlara neden olabilecek onlarca etken varken böyle bir amatör çekim üzerinden yorum yapmak bana biraz anlamsız geliyor.

Sonuçta 1,6 EB performanslı bir motor, zehirli bir hız makinası değil ama götürüyor işte Focus'u, bunun ötesi nafile muhabbet.

Yanıtlama zamanı:

Bir tane de ben ekliyeyim sonuna

225 50 17 lastikli.

Gitmiyor sanki bunu chipletmek lazım bence :) :) :)

Motor korkmuştur bence arkadan bişey geliyor leyyyn diye :) :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Gitmiyor sanki bunu chipletmek lazım bence Motor korkmuştur bence arkadan bişey geliyor leyyyn diye

Ferhat çevreyolunda görürsem içinden geçerim senin :sofeer:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

[yalnız ilk kalkışta bir duraksama olmuş ibre 20 km de durdu gibi oldu sonra tekrar hareket etti sonra tekrar gaza basmışınız neden öyle oldu aceba ? patinaj mı çekti o arada?Ama aracınız gerçekten iyi gidiyor ,benim aracıma göre ibre biraz daha çabuk kalkıyor gibi geldi bana

Yanıtlama zamanı:

[yalnız ilk kalkışta bir duraksama olmuş ibre 20 km de durdu gibi oldu sonra tekrar hareket etti sonra tekrar gaza basmışınız neden öyle oldu aceba ? patinaj mı çekti o arada?Ama aracınız gerçekten iyi gidiyor ,benim aracıma göre ibre biraz daha çabuk kalkıyor gibi geldi bana

:kıhkıh: Niye acaba

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.