Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201213 yıl comment_140377 Katılıyorum, hacimi büyük olan araç her zaman bir tık öndedir. Nedeni ise bizim araçlarımız gibi aşırı beslemeli olmamaları , doğal gücü ne ise onu hissettiriyor ve bunu yaparken parça ömründen çalmıyor. Fakat ülkemizde ne yazıkki vergilendirme politikaları yüksek olduğu için düşük hacim yüksek verimlilik üreten araçlara binmek zorundayız. İnşallah ilerde bir gün en kötü bindiğimiz araç 2.0lt motor ve üzeri olur... Olmaz çünkü dünya düşüyor bu motorlar ülkemiz için yapılmıyor Yani 2.0 üstü bulmanız lüks araçlar dışında, zor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148645 Hd de izlerseniz iyi olur çok net değil. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ScwGJisIKoQ Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148659 6,5 saniye gibi mi ben mi yanlış gördüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148663 Test modunda hız dijital olarak gösterilirken bu denemeler yapılsa daha yararlı olmaz mı? Ve tabiki teşekkürler paylaşım için Şubat 7, 201313 yıl Mertcan Çelik tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148733 Test modunda hız dijital olarak gösterilirken bu denemeler yapılsa daha yararlı olmaz mı? Ve tabiki teşekkürler paylaşım için Bu dediginin nasil yapildigini aciklayabilir misin mumkunse videolu olsun .Hem test ekraninda olucak hem de arac yol aliyor olacak? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148734 Bu dediginin nasil yapildigini aciklayabilir misin mumkunse videolu olsun .Hem test ekraninda olucak hem de arac yol aliyor olacak? Sen sol'daki OK tuşuna basacaksın Daha sonra arabayı çalıştıracaksın abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148737 Sen sol'daki OK tuşuna basacaksın Daha sonra arabayı çalıştıracaksın abi Sagol Yakup amaTest modu calisip kapanmiyor o zaman yururken de calismaya devam ediyor ,oyle mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148739 Sagol Yakup amaTest modu calisip kapanmiyor o zaman yururken de calismaya devam ediyor ,oyle mi? Focus 2'de devam ediyor bundada devam ediyordur.Sonuçta test menüsü test edeceğüzz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148744 Sagol Yakup amaTest modu calisip kapanmiyor o zaman yururken de calismaya devam ediyor ,oyle mi? Aynen öyle... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148764 O zaman gelen yogun istek uzerine yagmurdan sonra test menusu ustunde kalkis cekiyoruz .Evet Tolga bi siler var seninde anladigin gibi ayrintilari musait olunca gecerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148766 Evet Tolga bi siler var seninde anladigin gibi ayrintilari musait olunca gecerim. dönüşün muhteşem oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148841 Test modundaki her şey araba ilerlerken de kullanılabiliyor. -5'in altındaki derecelerde motor ısınana kadar test modunda motor sıcaklığını gözleyerek kullanıyorum ben.Test edilen kısım düzgün çalışmaz tabiki, yani ibreleri test ederken hızlanma gözlenememekte doğal olarak . Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 201313 yıl comment_150417 Test modundaki her şey araba ilerlerken de kullanılabiliyor. -5'in altındaki derecelerde motor ısınana kadar test modunda motor sıcaklığını gözleyerek kullanıyorum ben.Test edilen kısım düzgün çalışmaz tabiki, yani ibreleri test ederken hızlanma gözlenememekte doğal olarak . Şu ayrıntıyı atladık sanırım;test modunda traction control u kapatamıyoruz ; 16 inch lastiklerle de tcs her türlü devreye girior,istersen su dök ısıt . Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın