Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201312 yıl comment_205508 Diyeceğim şudur ki.Türkiye koşullarında 300-500bin verip araba almak marifet belki ama,o arabanın limitlerini zorlayacak yol bulamamak keyif alamamak da acı gerçek.almanya otobanları o aracın anavatanı Türkiye da ancak hava basılır gaza basılmaz.Çağlar bey hatırladım sizi kırmızı focus titanium un sahibisiniz Nevşehir den.sizin aracı alacaktım ama nasip olmadı 40000e buldum antalyada focus titanium Sedan aldık gitti biniyoruz şimdilik:D Aralık 17, 201312 yıl Hasan Meral tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl Yazar comment_205538 Diyeceğim şudur ki.Türkiye koşullarında 300-500bin verip araba almak marifet belki ama,o arabanın limitlerini zorlayacak yol bulamamak keyif alamamak da acı gerçek.almanya otobanları o aracın anavatanı Türkiye da ancak hava basılır gaza basılmaz.Çağlar bey hatırladım sizi kırmızı focus titanium un sahibisiniz Nevşehir den.sizin aracı alacaktım ama nasip olmadı 40000e buldum antalyada focus titanium Sedan aldık gitti biniyoruz şimdilik:Devet hatirladiz :) güle güle binin yeni aracınız hayırlı olsun bende focusu sattım şimdi astra 1.6 Edition kullaniyorum ..cok uyguna almisiniz arac x paket mi peki ? X paket olmasada yinede uygunmus fiyat Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl comment_205548 X paket değil ama yetiyor şimdilik sizinki de hayırlı olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl comment_205570 Muhabbetler bitince konu dışı iletiler silinecek veya tanışanacak. Bilgilerinize Lütfen devamında imzamdaki durumu gerçekleştiriniz. Saygı & Sevgi ile.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl Yazar comment_205580 Muhabbetler bitince konu dışı iletiler silinecek veya tanışanacak. Bilgilerinize Lütfen devamında imzamdaki durumu gerçekleştiriniz. Saygı & Sevgi ile.. yalniz yakup kardeş ben üyelere özel mesaj gonderemiyorum daha önce mesaj gönder bölümü vardı şuan bulamıyorum o ekranı X paket değil ama yetiyor şimdilik sizinki de hayırlı olsun.teşekkür ederin benim arabam bölümünde aracınızın fotolarini falan paylasirsaniz bizde aracınızı görmüş oluruz birde tanışma bolumu var orda da kendinizi tanitabilirsiniz ...Aktif forumlar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın