Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Ecoboost 1.6 182 Ps 0-150 Hızlanma Kendi Aracımdan

Featured Replies

• Yanıt 139
  • Görüntüleme 25,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Kafasını ellerinin arasına almış "ben ne yaptım" diye düşünüyor olabilir mi?

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Neyi tartışıyorsunuz anlamadım? Biri 2012 yılının teknolojisi ile yapılmış içine bir sürü gücü dizginleyen bilgisayar yazılımı konmuş; çevre normlarına uygunluk sağlanmaya çalışılmış buna rağmen 180

• Dermi gercekten? Motu boklu arabalarin neyini tartisiyonuz ya.. Cembonun arabasi hepsini gecer.. Pilot avantaji var bikere.. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

dizele de aynı şekilde gaz verince 39 litreye kadar çıkıyor...daha fazla yaksa daha fazlasınıda gösterir .demekki en son o kadar yakıyor

Yanıtlama zamanı:

daha önce nette izlediğim 0-100 videolarına göre sanki birazcık daha hızlı gibi bilmiyorum izleyenler ne düşünür

Net ölçümleri eğer bahsettiğim ise, gps destekli çalışıyor yani kadran hatasız tıpkı bizim niye 3'e atıyor ki 100 yapmak için 2 yeter dediğimiz gibi halbuki 2. vites'de 100 yapmıyor 95'de kalıyor 3'e atmak zorunda..Bunu hata olduğu için söylüyorum, benzer ölçüm yapılması daha sağlıklı

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

8 in az bişey altında gibi gösterge ve aracın kalkış süresine bakacak olursak...çünkü araç saniye tam 2.saniyeye geçecekken harekete geçiyor ve 9 . saniyeyi az birşey geçince 100 e gelmilş oluyor

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ama netteki video larda gaz kesici devreye girmeden 3 e atıyor test edenler .ben denediğimde gaz kesici 105 km hızda devreye girdi..bence 10 km bir fark olacağını sanmıyorum,zaten navigasyonu açıp aracın navigasyonda gösterilen hız ile kadrandaki hız arasındaki fark bugüne kadar denediğimde 1-2 km olmuştur ..bazen aynı bile oluyor..özelliklede hız kontroldeyken digital ekranda çıkan hız göstergesinde görülen hıza göre ise navigosyonun hızı hemen hemen aynı olmustur

Yanıtlama zamanı:

Ne bilim, ben hiç aynı görmedim. Aynı diyeni de ilk defa görüyorum. Demekki ben yanlış bakıyorum. :) 4-5 km sapma hep olur.Fix'tir. Açın gauge test menüsünü orada gerçek hız var o şekilde aracı hareket ettirip bakın. Video eklerseniz süper olur :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

daha önceki focus aracımda 4km falan fark oluyordu ama bunda 1-2km fark oluyor ...daha önce focus 2 aracımla 205-2010 arası hıza çıkmıştım navigasyondaki hızda 203 tü

Yanıtlama zamanı:

dizele de aynı şekilde gaz verince 39 litreye kadar çıkıyor...daha fazla yaksa daha fazlasınıda gösterir .demekki en son o kadar yakıyor

Ben 52 bile gördüm :kıhkıh:

Ne bilim, ben hiç aynı görmedim. Aynı diyeni de ilk defa görüyorum. Demekki ben yanlış bakıyorum. :) 4-5 km sapma hep olur.Fix'tir. Açın gauge test menüsünü orada gerçek hız var o şekilde aracı hareket ettirip bakın. Video eklerseniz süper olur :)

+1

Yanıtlama zamanı:

Ben 150 km. ye kadar denedim bütün hızlarda 4-5 km. fark var.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.