Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 Ecoboost Artık Üretilmiyor Mu?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Çok da dert etmeye gerek yok:

1. Mondeo, C-Max ve Kuga'da 1.6 EB motor geldiği için ne servis ne de yedek parça sorunu ciddi boyutlara ulaşmaz

2. Sıfırını alırken bizim gösterdiğimiz ilgiyi ikinci elde de gösteren az olmayacaktır. İkinci eli bereketli olmasa da elimizde de patlamaz, zaten bu tür araçlar gerçek alıcısı olmadan satılmaz

3. Artık gelmiyor olması değerini azaltmaz, hatta meraklısı için arttırabilir bile. Bu nedenle aracımızın az yakan, iyi kaçan, güvenilir ve sağlam olduğunu değişik ortamlarda dillendirip değerini korumasını sağlamak en akılcı yaklaşım .

Keske seninle aynı kanıda olabilseydim ama karsi tarafin diyecegi lafi da soyluyim bu argümanlarin uzerine:`madem bu kadar super bir arabaydi otosan neden getirmiyor arkadaş bunu demez mi? ' Kabul etmeseniz de degerini asagiya cekti bile, satarken anlarsiniz demek bile istemiyorum.
  • Yanıt 130
  • Görüntüleme 32,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• yaşasın traktör arabam   bizde bir mail atarız destek olalım...

• Arkadaşlar yıllarca Ford aldık;0 araç olarak aldık ,2.el olarak aldık. Servis ve kasko olarak hizmet aldık.     Neden? Arkasında Otosan var diye değil mi? Arkasında Koç gibi bir dev olduğunu bildiğ

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

bende varım ... #diren1.6eb 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

madem bu kadar super bir arabaydi otosan neden getirmiyor arkadaş bunu demez mi?
Bunu diyecek adam zaten bu arabayı alamaz da aramaz da...

Senin benim gibi düşünenlerin heves edeceği bir araç bu, hevesi çok olan da fazla sorgulamaz. Tabii şu sıralarda satış avantajlı olmaz. 

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar ülkemizde 2013 model 1.6 EB motorlu focus yok diye biliyordum fakat az önce ilandaki bu aracı gördüm.     http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-1.6-ecoboost-185-hp-titanium-ford-focus-142086535/detay/

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar ülkemizde 2013 model 1.6 EB motorlu focus yok diye biliyordum fakat az önce ilandaki bu aracı gördüm.     http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-1.6-ecoboost-185-hp-titanium-ford-focus-142086535/detay/

Mayıs'a kadar vardı.

Yanıtlama zamanı:

Fiyatı görünce "Nihat onu al!" diyemedim...

Ama güzelmiş!

Yanıtlama zamanı:

Aynı aracın 1.0'ı bugün 60 bin TL dizeli 68 bin TL [alış fiyatı olarak]

1.6 EB satılsaydı ortalarında olacaktı atıyorum 64 bin TL yani bu amcamız/abimiz 58-59'a satması normal olurdu ama ülkemizdeki durum apayrı maalesef çok zengin olduğumuz için dizel almayı tercih ediyoruz fazla fazla ödeyerek :)

Yanıtlama zamanı:

Benim arabanin sifiri 73 bin mi suan ?

Biliyorum paketler degisti smart falan ama bende sadece sony yok sumroof yok

Yanıtlama zamanı:

Senin araç (sony dahil) 68 bin TL'ye şuan alınır.  Yukardakinde tekno var.

Yanıtlama zamanı:

Senin araç (sony dahil) 68 bin TL'ye şuan alınır. Yukardakinde tekno var.

Güzeeeell :)
Yanıtlama zamanı:

Bazen öyle fiyatlar duyuyorum ki şaşıyorum, yalan söylendiğinide düşünmüyorum mesela şu;

Haziran ay

2013 - Dizel - HB - Şeker Kırmızı - Titanium - X paket - Smart Paket - Sunroof : 61.500

Yanıtlama zamanı:

tit x smart 70600 çıkıyor şuan yakupta 68e alınır demiş,

bu araçtan farklı olarak sende aktif şehir içi güvenlik ve ısıtmalı ön cam var sony yok

Yanıtlama zamanı:

tit x smart 70600 çıkıyor şuan yakupta 68e alınır demiş,

bu araçtan farklı olarak sende aktif şehir içi güvenlik ve ısıtmalı ön cam var sony yok

Biz şanslı Titaniumlardaniz ;)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.