Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 Ecoboost Artık Üretilmiyor Mu?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

1.5 EcoBoost motorun teknik verileri varmı acaba

• Yanıt 130
  • Görüntüleme 32,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• yaşasın traktör arabam   bizde bir mail atarız destek olalım...

• Arkadaşlar yıllarca Ford aldık;0 araç olarak aldık ,2.el olarak aldık. Servis ve kasko olarak hizmet aldık.     Neden? Arkasında Otosan var diye değil mi? Arkasında Koç gibi bir dev olduğunu bildiğ

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

bende varım ... #diren1.6eb 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ona da bakalım buyrun.. Benim yorumum şöyle; bu motor focus da zaten çok başarılı. 3 silindirli benzinli bir araç bulalım 1300 kg olsun bu kadar az yaksın :) ve hayli iyi gitsin tdci ile neredeyse fark yok.

Bu Fiesta - 125 Ps - Start&Stop  - Ülkemizde 100 ps start stop olmaksızın sunulmakta 5.9 - 3.7 - 4.5

5.3 - 3.7 - 4.3

Bu Focus - 125 Ps - Start&Stop

6.4 - 4.4 - 5.1

1 lt daha düşüyor tüketim :yeah:

Ben Fiesta'yı, Cem Abi'nin daha hafif kasa olması gerekli yorumuna iyi bir örnek olur düşüncesi ile yazmıştım.

Yanıtlama zamanı:

1.5 EcoBoost motorun teknik verileri varmı acaba

Buradan takip edebilirsiniz

http://www.focusclubtr.com/forum/30-ford-d%C3%BCnyas%C4%B1nda-haberler/

Ben Fiesta'yı, Cem Abi'nin daha hafif kasa olması gerekli yorumuna iyi bir örnek olur düşüncesi ile yazmıştım.

Ben de onaylayıp örneklendirdim.

Yanıtlama zamanı:

Neyi nereye yazdım, çorba ettim her şeyi pcde sorun var sanırım :muha:

Peki o zaman şunu sorayım Yakup, 1.6 Ecoboost nasıl bir motor? :)

Nihat Abukan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Neyi nereye yazdım, çorba ettim her şeyi pcde sorun var sanırım :muha:

Peki o zaman şunu sorayım Yakup, 1.6 Ecoboost nasıl bir motor? :)

Klasına göre 8.5 numara :yeah: Daha iyileri geldi çünkü 1 yıl önce 9 numaraydı :yeah: 

Makyajlı Focus 3 1.5 Eb alacağız sana :D

Yanıtlama zamanı:

Klasına göre 8.5 numara :yeah: Daha iyileri geldi çünkü 1 yıl önce 9 numaraydı :yeah:

Makyajlı Focus 3 1.5 Eb alacağız sana :D

İyi bakalım Sayın Adminim, yardım edin de bunu satalım ondan alalım. :D  :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Site de birşey bozuksa yaparım haber varsa veririm ama ticaretten anlamam :)

Ticaretten anlasaydım devlet memuru olmazdım, sanki biz mi çok anlıyoruz. :) Canın sağolsun, varlığın yeter ben işin esprisindeyim. ;)

Yanıtlama zamanı:

Yaklaşık 2 aylık bir araştırmadan sonra geçen hafta Focus 1.6 Ecobost  180 HP sipariş etmek için bayiye gittiğimde artık siparişle dahi ithal edilmediği söylendi. İnanmayıp başka bayiye de sordum aynısını söylediler. Ford'a mail attım onlar da ellerinde olmadığını, sipariş edilemeyeceği yönünde bayilerce verilen bilginin bağlayıcı olduğunu, ithal edilip edilmeyeceği  yönünde de ellerinde bir bilgi olmadığını söylediler.Tam da benim karar verdiğim gün bunun olmasına çok şaşırdım ve üzüldüm. Değişik bayilere başka Focus seçenekleri için baktım, renk ve kasa öncelikli tercihlerimden gerektiğinde vazgeçmek üzere mevcut araçlarda full araçlar sordum, ellerinde mevcut araçlar içinde tekno paket olan bir araç bile yok siparişle geleceğini söylediler. çok ilginç...

Mustafa Diba tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ford.com.tr den mesaj göndermiştim. Bugün telefonla döndüler. 1.6 ecoboost getirmiyorlarmış, şuan bayilerin elinde hiç yokmuş, sipariş verip 3-4 ay beklesek de alamazmışız. Ne diyorsunuz? Bence çok saçma yaptıkları.

Yanıtlama zamanı:
Bence çok saçma yaptıkları.

Saçma veya değil, firma politikası sonuçta, zorla boğazlarını sıkacak halimiz yok.

Belki yeterince başvuru olursa ve bir talep olduğunu algılarlarsa görüşlerini değiştirebilirler, ya da belki aynı bu kasada olduğu gibi 2014-15 makyajlı kasada 1.5 EB olarak bir seri daha getirirler 180 PS olarak.

Biz faniler Otosan'ın yaptığı işlere akıl erdiremeyiz...

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Saçma veya değil, firma politikası sonuçta, zorla boğazlarını sıkacak halimiz yok.

Belki yeterince başvuru olursa ve bir talep olduğunu algılarlarsa görüşlerini değiştirebilirler, ya da belki aynı bu kasada olduğu gibi 2014-15 makyajlı kasada 1.5 EB olarak bir seri daha getirirler 180 PS olarak.

Biz faniler Otosan'ın yaptığı işlere akıl erdiremeyiz...

Benim gibi arayanları talep olarak görmezler sanırım:)
Yanıtlama zamanı:

Daha önce de bir kaç kez forumda yazmıştım, düşünen arkadaş varsa aracım satılık. :)

Yanıtlama zamanı:

nasipse ben alirim ;)

Erkan bu araba senin. ;)  :yeah:                                        resim063f1.jpg

resim029f1.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.