Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201213 yıl comment_124549 1 ay shipping süresi ile almanın hayal olduğu telefon Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201213 yıl comment_124562 Arkadasımdayım onda var biz hala bekliyoruz Yakup bir abimiz i phone 5 almak istiyor bende abi ben ceo sunu tanıyorum bir sorayım ona dedim şu an bulsan kaça ne zamana olur ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201213 yıl Yazar comment_124563 Yakup bir abimiz i phone 5 almak istiyor bende abi ben ceo sunu tanıyorum bir sorayım ona dedim şu an bulsan kaça ne zamana olur ?? yarın teslim 2600 lira sahibinden de felan daha ucuzları var 2000 gibi.. ama sakin olun 2 hafta içinde rayına oturacak çünkü abd tam anlamıyla simfree satışına başlamadı biraz beklesin bak bunu alabilir http://www.sehirfirsati.com/deals/istanbul/apple-iphone5-iphone-telefon-siyah-beyaz/11367070 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201213 yıl comment_124564 yarın teslim 2600 lira sahibinden de felan daha ucuzları var 2000 gibi.. ama sakin olun 2 hafta içinde rayına oturacak çünkü abd tam anlamıyla simfree satışına başlamadı biraz beklesin Beklesin madem hem o arada kandırır onuda androidçi yaparım belki :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201213 yıl comment_124635 Gördüğüm en iyi incelemelerden biri. Bu kadın hep detaylı incelemeler yapıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201213 yıl comment_126184 Maalesef olmamış. Kaportada hafif makyaj tamam. iphonu bir zamanların açık ara lideri nokia ya benzetiyorum. Şu an Nokia diplerde. Android Nokia yı nasıl bitirdiyse, iphone da bitebilir. İsim bir yere kadar. Bir arkadaşım iphone kullanıyor. Telefonumda bir müzik beğendi aç bluetooth unu göndereyim diyorum "iphone bluetoothla resim almıyor" diyor. Birgün Fotoğraf çekti bana da gönder diyorum "iphone gönderemez" diyor. Geçen şarjı bitti biryerden telefon bekliyor, sim kartı benim telefona tak konuş dedim "sim kartımı iphone a uysun diye kestirdim, senin telefona uymaz artık" diyor. Şaka gibi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201213 yıl Yazar comment_126197 Teknoloji onun adı. Şimdi nano sim kart uyumlu iPhone'ler... Bunlarla ölseydi hemen ölmüştü, bt olayı 5 yıldır sim olayı 2 yıldır var zaten. Böyle abudik sorunlar!!! sadece ismi için alanlara gelir herkes almasın şu telefonu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201213 yıl comment_126282 Adamlar ne telefonlar yapıyor yawwww pes diyorum :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126336 Ne telefonlar yapmalarını geçtim de başına "i" koyup ne ilginç aksesuarlar yapıyorlar ona şaşıyorum. Tartı, tansyon aleti, yemekler için termometre ve benzeri bir sürü ilginç şey. Çoğunluğu mantıklı da tartılmak için de telefonu kim kullanır bilemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126362 Saçmalamayın ya hahahahahahhahah iyi güldüm buna Uploaded with ImageShack.us Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126381 Çoğunluğu mantıklı da tartılmak için de telefonu kim kullanır bilemiyorum. İyide benide taşırmı telefon acaba :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126382 Broadway alirim o paraya Benim kayınpederde var satıyor bu fiyatlara istersen söyliyim :) Hem sana yakın Afyonda bak hemde kafiyeli oldu İ phone alma afyondan araba al o paraya Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126395 İyide benide taşırmı telefon acaba :) Yok telefonun üstüne çıkmıyorsunuz tartı olarak kullanmak için ayrı bir cihazı var onu bağlıyorsunuz. Şu zımbırtı gibi: Bilmiyorum bana mı garip geliyor her şey için telefonu kullanma isteği. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın