Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Iphone 5 Tanıtımı Burada Sunuldu - Detaylı Resimler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Çalayım mı senin için derken ? satıyor mu ?

Ben parayı verdim yahu geliyor benimkide aksilik olmazsa ama satıyorsa alalım onu da :kıhkıh:

Yalniz begendim he caktirma :)

IMAG1079_zps8f20300e.jpg

Evkur'un sahibi cocuk 1 aya yakindir ondaymis. Kendime alsammmiiii ?!?!

• Yanıt 453
  • Görüntüleme 52,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

• Biraz konu değiştirip psikolojiye gireyim... "Benim kullandığım/beğendiğim ürün daha iyidir" diretmesi bilinç altında geniş anlamda varoluş sorgulamasında kendini haklı görmenin ya da kaba ifadeyle

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Büyük bıçak al eline

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Gayri resmi ABD fiyatları (eli kulağında açıklanmasının)

Cem Bey satılıyor zaten. Ben mi yanlış biliyorum.? Hatta bu ay içinde bizde de başlayacak operatörler üzerinden. 649$ vergiler dahil 705$ oluyor sanırım Amerika'da.

Yanıtlama zamanı:

Cem Bey satılıyor zaten. Ben mi yanlış biliyorum.? Hatta bu ay içinde bizde de başlayacak operatörler üzerinden. 649$ vergiler dahil 705$ oluyor sanırım Amerika'da.

Operatör üzerinde satılıyor, "Factory Unlock" henüz anons edilmedi Applestore'larda diye biliyorum.

Yanıtlama zamanı:

Operatör üzerinde satılıyor, "Factory Unlock" henüz anons edilmedi Applestore'larda diye biliyorum.

Fiyatları biliyorum ama unlock cihaz satışı başlamamış olabilir, onu bilmiyorum. Fakat piyasada alınıp satılan unlock cihazlar olduğuna göre bir yerlerde satılıyor olması lazım. (Amerika fiyatları üzerinden değil belki de)

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ben beyazını alıyorum sabri, bakalım...

Senden çabuk davranmış olabilir miyim?

Forumun ilk i5'i olabilir mi?

4'e göre çok hafif, kullanımda pek bir fark hissetmedim, ama ben anlamaz zaten, hanım kaptı, güle güle kullan dedim.

image.jpg

Yanıtlama zamanı:

Hayirli olsun :) Bir sira fazla 3lü app ekleyebiliyorsunuz işte tek farki o :P:)

Teşekkürler de ben androidden vaz geçmem, bu "iphonemania"yı anlayabilmiş de değilim...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Oh maşallah bende beyaz istedim.. Aksilikler engel oldu hep kısmetse 10 güne kadar elimde olur benimde :)

Hüüppper telefon :yeah: hayırlı olsun.

Bende 1 aydır arkadaşların telefonlarından otlanıyorum arada sırada S3 özellikle, iphone'u beklediğim için kaybımın olmadığını görüyorum :P

Yanıtlama zamanı:

4'e göre çok hafif, kullanımda pek bir fark hissetmedim, ama ben anlamaz zaten, hanım kaptı, güle güle kullan dedim.

Güle güle kullanın. Bir ara bende heveslenmiştim. Ama androidden vazgeçemeyeceğimi anladım. :) Bu akıllı telefon, bizimkiler cep bilgisayarı. :)

Beyazı daha güzel, eskiden beğenmezdim ama bu sefer beyaz.

Yanıtlama zamanı:

image.jpg

Pili nasıl sizce ? Cok fazla kurcalayan birine 1 gün gider mi ? Sabah 7de ciktim evden %100 le suan benim %35 :mellow:

Yanıtlama zamanı:

Daha bir gün oldu ve benchmarkları eşim yapıyor, ben ayfoncu değilim malum, yakında yazarım sonucu.

Kendileri sosyal medyayı göreceli yakın takip eder ama pek film izlemez, akşamdan akşama şarjla kurtarıyordu 4S ile bakalım bu ne yapacak.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.