Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Mediadan nasıl FLAC dinleriz??? Dinleyemezsiniz şaka bi yana flac çalan bi cihazı auxtan bağlamanız lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 BT ile iphone işte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Peki sync 3 te mümkün olacak mı,ha bide arkadaş başka isim koysaydınız ya sync nedir ya millet yanlış anlıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Yasal mı flac? Sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 (düzenlendi) Yasal denemedim hiç,bunu söyleyince öcü olmam demi Sadece Flac olarak değil,yasal bir mp3 denemedim kuzu da henüz Nisan 15, 2015 Burhan Bakar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Sanırım resmi olarak satışı var: http://www.cnet.com/news/top-6-sites-for-buying-flac-music/ Sync 3'ün de MP3 ve WMA'dan farklı bir şey çalacağını pek sanmıyorum. Zaten yayınlanan detay yok sadece hızlı ve kolay o kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Okumadım ayrıntısını sync 3 ün,bize güncelleme verirler mi Normal de kafadan verirler diye düşünmek lazım ama işlemcisi ve ram i pek iyi değil sanırım mevcut sistemin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Okumadım ayrıntısını sync 3 ün,bize güncelleme verirler mi Sync 3 çıkınca öğreniriz onu, öncelik Abd şuan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Soru havada kalmış FLAC yasal,tabi parasını verince Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Peki sync 3 te mümkün olacak mı,ha bide arkadaş başka isim koysaydınız ya sync nedir ya millet yanlış anlıyor millet habire istemişte fordun pek salladığı yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Soru havada kalmış FLAC yasal,tabi parasını verince Benim sormamda ki amaç yasal değilse firma hiç koymaz bile. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 (düzenlendi) Beni anlam veremediğim koy androidi,kopyala yapıştır bir tableti ekrana ama ilginç yapmıyorlar,biraz siyaset konuşan kahve yorumları gibi oldu millet habire istemişte fordun pek salladığı yok. Neyi hocam istemiş 3 ü mü Nisan 15, 2015 Burhan Bakar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Beni anlam veremediğim koy androidi,kopyala yapıştır bir tableti ekrana ama ilginç yapmıyorlar,biraz siyaset konuşan kahve yorumları gibi oldu Paradır para... Yenisi de Blacberry'den alma QNX; Bmw'de kullanıyor, o yeter bize sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Hocam İnşallah güncellenir,biraz bu tip şeylere takıntım var(her zaman güncel olanı kullanmak gibi) Size bir flac müzik nasıl atabilirim,farkı fark edeceksiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Beni anlam veremediğim koy androidi,kopyala yapıştır bir tableti ekrana ama ilginç yapmıyorlar,biraz siyaset konuşan kahve yorumları gibi oldu Neyi hocam istemiş 3 ü mü syncin flac çalmasını Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap