Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2014 Haluk bey son sayfalarımız da tüm bilgilerimiz mevcut durumda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Konunun 23. ve 25. ayrıca ilk sayfasını hatırlatarak, Almanya bugün Mondeo'yu araç oluşturma olayına ekledi. Donanım motor vb bilgileri 25'de. Trend Titanium 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Mevcut kur ve Almanya Türkiye araç fiyatları kıyaslandığında 1.6 TDCİ Titanium manual şanzıman 115 Hp fiyatı 90.000 TL. gibi çıkıyor. Ben Powershift 2.0 TDCi tercih ederim ama onun fiyatını bu vergi sistemi ile hesaplamaya korkuyorum. Yinede 1.5 litre ecoboost otomatik (Poweshift değil) listede görmek hoş olmuş, vergiden dolayı 2.0'dan kaçan otomatikçiler için çok ama çok iyi bir haber. Aracı görmeden konuşmak için çok erken ancak araç değiştirmeyi düşündüğüm anda tercihim %99 oranda 1.5 Ecoboost otomatik olacaktır diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Keşke almanca bilseydim http://www.ford.de/Pkw-konfigurator/FordMondeo/Trend adresinde trend ve titanium altında weitere details yazan yerde donanımı öğrenirdim. Gerçi hiç bir yerde LED veya Xenon yazmıyor ister misin LED far hepsinde standart olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Keşke almanca bilseydim http://www.ford.de/Pkw-konfigurator/FordMondeo/Trend adresinde trend ve titanium altında weitere details yazan yerde donanımı öğrenirdim. Gerçi hiç bir yerde LED veya Xenon yazmıyor ister misin LED far hepsinde standart olsun Hepsinde opsiyon Adaptif Led far 1250 Euro (bize göre 3.300 tl civarı) ya da dizayn paket ile 1650 Euro (keyless ve elektrikli bagaj kapağı ile) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Hepsinde opsiyon Adaptif Led far 1250 Euro Peki xenon standart mı ? Mercek ve yıkama olduğuna göre bir umudum var . Gerçi alaşım jant koymayan FORD standart xenon koyar mı yani.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Peki xenon standart mı ? Mercek ve yıkama olduğuna göre bir umudum var . Gerçi alaşım jant koymayan FORD standart xenon koyar mı yani.. Xenon yok mondeo'da sadece Led ve halojen yukarda bir paket daha verdim. 3'ü bir arada yapmışlar. Mercek standart ama içine takarsın yani hepsini kolayca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Yok aga biz bunu alamayız o zaman. 5 kapı titanium kırmızı 1.5 otomatik 32 bin oyro dedi. LED, sunroof koydun mu 35 bin oyro eder 110 bini bulur burda fiyat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 (düzenlendi) Titanium Donanım seviyesi şöyle : - 5x2 kollu 17" alaşım jantlar - Dokunmatik ekrana sahip Ford Sync sistemi - Aynalar, elektrikli ortam aydınlatması, katlanır - Yokuş Kalkış Desteği - Aleminyum Tavan rayları - Elektronik Stabilite Programı (ESP) - Ön ve arka elektrikli camlar - Elektronik Park freni - Ford Kolay Yakıt Sistemi - Sürücü ve ön yolcu için ön ve yan hava yastıkları ile Akıllı Koruma Sistemi - Çift bölge otomatik klima kontrolü - Bel desteği, ön - Kolçak, Arka - Çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi ve deri vites topuzu - Yan camlara etrafında Krom dekoratif kaplama - Ön krom dekor - Yol yardım asistanı ve yorgunluk tespit - Otomatik uzun far - Ford Power başlangıç fonksiyonu - Far ve cam yıkama sistemi, ısıtmalı - Hız sınırlayıcı ile seyir kontrolü - Otomatik kararan dikiz aynası - Gündüz / gece far sensörü - Yağmur sensörü - Spor ön koltuklar, opsiyonel ısıtmalı - Trafik işareti tanıma sistemi Bunlar Almanya için Titanium Standart pakettir. Led far sunroof , ilave güvenlik, konfor paketleri vs. gibi şeyler orada da opsiyon. Ağustos 21, 2014 Hakan Saraylı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Bu şekilde direk paylaşmazsak iyi olur çünkü TR ile aynı olmuyor sonra yanlış bilgi diye insanlar yanılır bize yakışmaz, altına lütfen not düşün şu ülke ve şöyle diye. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2014 Bir tanıtım videosu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Bugun yeni mondeoyu goruntuledim. Sanirim bu guzergahta test ediyorlar. Kuga da kamuflaj vardi. bi kac fotograf cekebildim izin isteyerek. Birazdan yayinlarim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Bugun yeni mondeoyu goruntuledim. Sanirim bu guzergahta test ediyorlar. Kuga da kamuflaj vardi. bi kac fotograf cekebildim izin isteyerek. Birazdan yayinlarim Bak bakalım aynı araba mı? Bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 @O. Fatih Yurter, Fotolar hani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Kusura bakmayin ya unuttum sizleri. Hemen bilgisayarimi kapip atiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap