Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2014 Ford Mondeo Genel Başlık Ve 1.0 & 1.5 Ecoboost Motor Eklemesi!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hangisi daha güzel duruyor sen söyle ?

:)

Allah babama bundan almayı nasip etsin :D oh mis 5-6 yıl temiz binilir

155546_10151231340641066_575976495_n.jpg

Beş sene sonra o mondeo gene aynı mondeo olacak. Ama o aston martin 50 sene sonra bile "Aston martin" olacak.. Aston Martin'in modelini hatırlaman gerekmiyor ama Mondeo nun ford olduğunu bilmen gerekiyor.. ;)

• Yanıt 813
  • Görüntüleme 170,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

inanın şu an yazdıklarınızı kurtalan express'i seyreden inek gibi ilgi ile ama kesinlikle anlamadan okuyorum...    temsili ben ...  

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yeni Mondeo'da Xenon yok biliyormusunuz? Çünkü Sınıfındaki ilk adaptif, bütünüyle LED ön farları içeriyor. Mondeo; LED uzun far, kısa far ve sinyal lambasına sahip ön farlara sahip ilk Ford

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Avrupa'da sanırım (bildiğim) ilk kez içine giriş yapılıyor.Bunun türkçe meali satışı yaklaşıyor demek oluyor   Viyana Otomobil Fuarında - Mondeo -   Buyrunuz Heryerde Bulunmaz Bunlar  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Beş sene sonra o mondeo gene aynı mondeo olacak. Ama o aston martin 50 sene sonra bile "Aston martin" olacak.. Aston Martin'in modelini hatırlaman gerekmiyor ama Mondeo nun ford olduğunu bilmen gerekiyor.. ;)

Aksini söyleyen :P:kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Kim dedi ?

Buraya bak bakalım

Ayrıca dağıtılan factsheet'i siteye ekledim. Kaynak gösterir misin ? 1.6 Eb kullanılmayacak avrupa mondeo'da

Bu yabancı yazıların kaynağını verebilir misin? Merak ettim... (Okuyarak Sordum...) Belki de siz haklısınızdır. 1.5 EcoBoost'un yanısıra 1.5 TDCI dizel motor da kullanılacakmış. Yani, 1.5 TDCI mevzusu kesin, Saygılar Abim...

Yanıtlama zamanı:

Bu yabancı yazıların kaynağını verebilir misin? Merak ettim... (Okuyarak Sordum...) Belki de siz haklısınızdır. 1.5 EcoBoost'un yanısıra 1.5 TDCI dizel motor da kullanılacakmış. Yani, 1.5 TDCI mevzusu kesin, Saygılar Abim...

Bu konunun 6.-10. sayfaları arasında bunları konuştuk.

Buyur burada fuar için mondeo tanıtım broşürünü Yakup vermişti. Net olarak 1.5 EB yazıyor.

Zaten adama email ile sodu . adam da evet ilk defa mondeoda 1.5 EB kullanıcaz falan dedi.

Yanıtlama zamanı:

Bu konunun 6.-10. sayfaları arasında bunları konuştuk.

Buyur burada fuar için mondeo tanıtım broşürünü Yakup vermişti. Net olarak 1.5 EB yazıyor.

Zaten adama email ile sodu . adam da evet ilk defa mondeoda 1.5 EB kullanıcaz falan dedi.

Tamam Ghia Abi, bana verdiğin e-dergiyi indirdim! Hatta bununla da kalmayıp, 4X4 sistemi sunulacağına dair şımarmaya başladım! :D

O Halde 1.5 EB mevzusunu temelli kapatıyorum!... Bu video bana ait(Ben yaptım)! Müzikle nasıl olmuş, dinamiklik var mıdır?.. :)

http://www.youtube.com/watch?v=-QO96pCV8TE

Yanıtlama zamanı:

Şu iki vedoyu daha önce izlememiştim. Burada da bulunsun.

Birinci videoda Tevfike gönderme var: Trapezoid grille den bahsediyor :D

İkinci videoda eleman diyor ki: Bu segment 10 yılda %13ten %8e geriledi . Ama artık pek düşmüyor. Biz de iyi bir tasarımla pazar payımızı artıracağımızı umuyouz. Bu mondeo da doğru tasarım (bu segmentte alıcıların 1 numara baktığı şey dış görünümmüş)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Eren Tan, Kendinden çok emin bu sefer :)

Beygirleri iyi sallamışlar ayrı mesele :D

ScreenShot2012-10-20at93115AM.png

Yanıtlama zamanı:

Erencim kendinden emin değilsen; emin konuşmaman daha iyi olacak :)

O Halde İstanbul Fuarı'nda Canlı Olarak Görüşelim İnşallah... ;)

Yanıtlama zamanı:

Beygirleri kim dedi?

Fuar'da vip gelirsen görürsün beni. Ölmezsek

Abi nolur ölmezsek felan deme... :( Sayii vip olarak katılmak ne demek? Oysa biletleri Otosan'dan arabam.com desteği ile alacağım da... :)

Eren Tan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Very İmportant Person, demek

Neyse, dediğim gibi biletleri Otosan'dan arabam.com desteği ile alacağım. Olmadı Ford standında buluşalım inşallah... :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.