Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201213 yıl comment_128570 Hangisi daha güzel duruyor sen söyle ? Allah babama bundan almayı nasip etsin oh mis 5-6 yıl temiz binilir Beş sene sonra o mondeo gene aynı mondeo olacak. Ama o aston martin 50 sene sonra bile "Aston martin" olacak.. Aston Martin'in modelini hatırlaman gerekmiyor ama Mondeo nun ford olduğunu bilmen gerekiyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201213 yıl Yazar comment_128574 Beş sene sonra o mondeo gene aynı mondeo olacak. Ama o aston martin 50 sene sonra bile "Aston martin" olacak.. Aston Martin'in modelini hatırlaman gerekmiyor ama Mondeo nun ford olduğunu bilmen gerekiyor.. Aksini söyleyen Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 201213 yıl comment_128624 Kim dedi ? Buraya bak bakalım Ayrıca dağıtılan factsheet'i siteye ekledim. Kaynak gösterir misin ? 1.6 Eb kullanılmayacak avrupa mondeo'da Bu yabancı yazıların kaynağını verebilir misin? Merak ettim... (Okuyarak Sordum...) Belki de siz haklısınızdır. 1.5 EcoBoost'un yanısıra 1.5 TDCI dizel motor da kullanılacakmış. Yani, 1.5 TDCI mevzusu kesin, Saygılar Abim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 201213 yıl comment_128628 Bu yabancı yazıların kaynağını verebilir misin? Merak ettim... (Okuyarak Sordum...) Belki de siz haklısınızdır. 1.5 EcoBoost'un yanısıra 1.5 TDCI dizel motor da kullanılacakmış. Yani, 1.5 TDCI mevzusu kesin, Saygılar Abim... Bu konunun 6.-10. sayfaları arasında bunları konuştuk. Buyur burada fuar için mondeo tanıtım broşürünü Yakup vermişti. Net olarak 1.5 EB yazıyor. Zaten adama email ile sodu . adam da evet ilk defa mondeoda 1.5 EB kullanıcaz falan dedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 201213 yıl comment_128630 Bu konunun 6.-10. sayfaları arasında bunları konuştuk. Buyur burada fuar için mondeo tanıtım broşürünü Yakup vermişti. Net olarak 1.5 EB yazıyor. Zaten adama email ile sodu . adam da evet ilk defa mondeoda 1.5 EB kullanıcaz falan dedi. Tamam Ghia Abi, bana verdiğin e-dergiyi indirdim! Hatta bununla da kalmayıp, 4X4 sistemi sunulacağına dair şımarmaya başladım! O Halde 1.5 EB mevzusunu temelli kapatıyorum!... Bu video bana ait(Ben yaptım)! Müzikle nasıl olmuş, dinamiklik var mıdır?.. http://www.youtube.com/watch?v=-QO96pCV8TE Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 201213 yıl comment_128633 Şu iki vedoyu daha önce izlememiştim. Burada da bulunsun. Birinci videoda Tevfike gönderme var: Trapezoid grille den bahsediyor İkinci videoda eleman diyor ki: Bu segment 10 yılda %13ten %8e geriledi . Ama artık pek düşmüyor. Biz de iyi bir tasarımla pazar payımızı artıracağımızı umuyouz. Bu mondeo da doğru tasarım (bu segmentte alıcıların 1 numara baktığı şey dış görünümmüş) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 201213 yıl Yazar comment_128637 Erencim kendinden emin değilsen; emin konuşmaman daha iyi olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 201213 yıl comment_128642 yeni mondeonun jantları , FOCUS'ta fena duru gibime geliyor ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 201213 yıl comment_128643 mondeo'da , biraz aston martin , biraz a5 , birazda porshe panamera görüyorum ben ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201213 yıl Yazar comment_128828 Bu yabancı yazıların kaynağını verebilir misin? Merak ettim... (Okuyarak Sordum...) Belki de siz haklısınızdır. 1.5 EcoBoost'un yanısıra 1.5 TDCI dizel motor da kullanılacakmış. Yani, 1.5 TDCI mevzusu kesin, Saygılar Abim... Eren Tan, Kendinden çok emin bu sefer Beygirleri iyi sallamışlar ayrı mesele Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201213 yıl comment_128829 Erencim kendinden emin değilsen; emin konuşmaman daha iyi olacak O Halde İstanbul Fuarı'nda Canlı Olarak Görüşelim İnşallah... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201213 yıl Yazar comment_128830 O Halde İstanbul Fuarı'nda Canlı Olarak Görüşelim İnşallah... Beygirleri kim dedi? Fuar'da vip gelirsen görürsün beni. Ölmezsek Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201213 yıl comment_128831 Beygirleri kim dedi? Fuar'da vip gelirsen görürsün beni. Ölmezsek Abi nolur ölmezsek felan deme... Sayii vip olarak katılmak ne demek? Oysa biletleri Otosan'dan arabam.com desteği ile alacağım da... Ekim 20, 201213 yıl Eren Tan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201213 yıl Yazar comment_128832 Abi nolur ölmezsek felan deme... Sayii vip olarak katılmak ne demek? Oysa biletleri Otosan'dan arabam.com desteği ile alacağım da... Very İmportant Person, demek Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201213 yıl comment_128833 Very İmportant Person, demek Neyse, dediğim gibi biletleri Otosan'dan arabam.com desteği ile alacağım. Olmadı Ford standında buluşalım inşallah... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın