Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Hangisi daha güzel duruyor sen söyle ? Allah babama bundan almayı nasip etsin oh mis 5-6 yıl temiz binilir Beş sene sonra o mondeo gene aynı mondeo olacak. Ama o aston martin 50 sene sonra bile "Aston martin" olacak.. Aston Martin'in modelini hatırlaman gerekmiyor ama Mondeo nun ford olduğunu bilmen gerekiyor.. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Beş sene sonra o mondeo gene aynı mondeo olacak. Ama o aston martin 50 sene sonra bile "Aston martin" olacak.. Aston Martin'in modelini hatırlaman gerekmiyor ama Mondeo nun ford olduğunu bilmen gerekiyor.. Aksini söyleyen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Tan Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Kim dedi ? Buraya bak bakalım Ayrıca dağıtılan factsheet'i siteye ekledim. Kaynak gösterir misin ? 1.6 Eb kullanılmayacak avrupa mondeo'da Bu yabancı yazıların kaynağını verebilir misin? Merak ettim... (Okuyarak Sordum...) Belki de siz haklısınızdır. 1.5 EcoBoost'un yanısıra 1.5 TDCI dizel motor da kullanılacakmış. Yani, 1.5 TDCI mevzusu kesin, Saygılar Abim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Bu yabancı yazıların kaynağını verebilir misin? Merak ettim... (Okuyarak Sordum...) Belki de siz haklısınızdır. 1.5 EcoBoost'un yanısıra 1.5 TDCI dizel motor da kullanılacakmış. Yani, 1.5 TDCI mevzusu kesin, Saygılar Abim... Bu konunun 6.-10. sayfaları arasında bunları konuştuk. Buyur burada fuar için mondeo tanıtım broşürünü Yakup vermişti. Net olarak 1.5 EB yazıyor. Zaten adama email ile sodu . adam da evet ilk defa mondeoda 1.5 EB kullanıcaz falan dedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Tan Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Bu konunun 6.-10. sayfaları arasında bunları konuştuk. Buyur burada fuar için mondeo tanıtım broşürünü Yakup vermişti. Net olarak 1.5 EB yazıyor. Zaten adama email ile sodu . adam da evet ilk defa mondeoda 1.5 EB kullanıcaz falan dedi. Tamam Ghia Abi, bana verdiğin e-dergiyi indirdim! Hatta bununla da kalmayıp, 4X4 sistemi sunulacağına dair şımarmaya başladım! O Halde 1.5 EB mevzusunu temelli kapatıyorum!... Bu video bana ait(Ben yaptım)! Müzikle nasıl olmuş, dinamiklik var mıdır?.. http://www.youtube.com/watch?v=-QO96pCV8TE 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Şu iki vedoyu daha önce izlememiştim. Burada da bulunsun. Birinci videoda Tevfike gönderme var: Trapezoid grille den bahsediyor İkinci videoda eleman diyor ki: Bu segment 10 yılda %13ten %8e geriledi . Ama artık pek düşmüyor. Biz de iyi bir tasarımla pazar payımızı artıracağımızı umuyouz. Bu mondeo da doğru tasarım (bu segmentte alıcıların 1 numara baktığı şey dış görünümmüş) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Erencim kendinden emin değilsen; emin konuşmaman daha iyi olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 yeni mondeonun jantları , FOCUS'ta fena duru gibime geliyor ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 mondeo'da , biraz aston martin , biraz a5 , birazda porshe panamera görüyorum ben ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Bu yabancı yazıların kaynağını verebilir misin? Merak ettim... (Okuyarak Sordum...) Belki de siz haklısınızdır. 1.5 EcoBoost'un yanısıra 1.5 TDCI dizel motor da kullanılacakmış. Yani, 1.5 TDCI mevzusu kesin, Saygılar Abim... Eren Tan, Kendinden çok emin bu sefer Beygirleri iyi sallamışlar ayrı mesele 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Tan Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Erencim kendinden emin değilsen; emin konuşmaman daha iyi olacak O Halde İstanbul Fuarı'nda Canlı Olarak Görüşelim İnşallah... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 O Halde İstanbul Fuarı'nda Canlı Olarak Görüşelim İnşallah... Beygirleri kim dedi? Fuar'da vip gelirsen görürsün beni. Ölmezsek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Tan Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 (düzenlendi) Beygirleri kim dedi? Fuar'da vip gelirsen görürsün beni. Ölmezsek Abi nolur ölmezsek felan deme... Sayii vip olarak katılmak ne demek? Oysa biletleri Otosan'dan arabam.com desteği ile alacağım da... Ekim 20, 2012 Eren Tan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Abi nolur ölmezsek felan deme... Sayii vip olarak katılmak ne demek? Oysa biletleri Otosan'dan arabam.com desteği ile alacağım da... Very İmportant Person, demek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Tan Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Very İmportant Person, demek Neyse, dediğim gibi biletleri Otosan'dan arabam.com desteği ile alacağım. Olmadı Ford standında buluşalım inşallah... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap