M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Fenkli bence haklısın; Vw bile halk arabası olarak çıktığı yolda artık sınıfının kalite çıtasını belirler hale geldi. Ford için de bu artık hayal değil; eski Fiesta ile günceli arasındaki kalite ve firmanın kalite anlayışındaki değişimi hissedebildiyseniz ve Focus III de de benzer düşünceyi görebildiyseniz yeni Mondeo nun da çok iyi olacağına emin olabilirsiniz.. Şuan Focus III için tek istediğim bazı paneller, düğmeler ve göstergelere biraz daha estetik serpintisi, aracın üstün özellikleri zaten ortada. Global kriz öncesinde tehlikeyi hissedip önlem alan ve krizden en az etkilenen bir firma ilerde kalite algısını yükselterek insanlar üzerindeki imaj seviyesini aşamalı olarak yükseltmeyi de becerebilir, eğer isterse. hmm bu arada astra nasıl ? epeyce yaşlandı artık bu aralar yoğunsun sanırım.. ya da başka başlıklardasınız ama ben pek giremiyorum oralara.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Annem bir yandan oğlan bir yandan ben bir yandan.. Sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum pek keyfim yok o yüzden pek yazamıyorum. Astra uzun Antalya gezisinden sonra 7000km ye yaklaştı (7 şubatta aldım) çok memnunum; güçlü Tango nun kalite ve konfor eklenmiş hali gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 "güçlü Tango nun kalite ve konfor eklenmiş hali gibi" Edit; "güçlü Tango'nun Bir silindir eksik hali, ama daha konforlu,daha kaliteli.." Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 "güçlü Tango nun kalite ve konfor eklenmiş hali gibi" Edit; "güçlü Tango'nun Bir silindir eksik hali, ama daha konforlu,daha kaliteli.." Nasıl yani Araba 4 silindir değil mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Astra 1.4T 3 silindir Jacop ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Astra 1.4T 3 silindir Jacop ... Vuuu ben bilmiyordum daa tsi lar da mı 3 silindir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 3 silindirli TSI yoktu sanırım, 1.2 3 silindir motoru var Vw nin ama TSI değil. 1.4T Opel motorunun homurtu ve performanslı kullanımda çok yakmasının nedeni tek (3) silindirli olması. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 3 silindirli TSI yoktu sanırım, 1.2 3 silindir motoru var Vw nin ama TSI değil. 1.4T Opel motorunun homurtu ve performanslı kullanımda çok yakmasının nedeni tek (3) silindirli olması. Hmmm, onu uygun görmüş demekki mühendişlerr 1.2 tsi motor da 4 silindirli yani ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 şakamı bu.........teknik özelliklerinde 4 silindir yazıyorda...akşam akşam sazanmı arıyonuz yoksam... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Boşver şilindiri Jacop,önemli olan insanlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 1.2 Tsi da silindir yok diye bir haber çıktıydı kıllandım şimdi bak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Tsi lar eminim iyidir ama yeni 1.6 TDI bir dizel olarak hayran bıraktı; sessiz, titreşimsiz ve beşbin devirli! Azcık daha güçlü olaymış pek tatlı olacakmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Bence de çok sessiz ama tepkisi bir okadar zayıf geldi bana... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 2500dd ye kadar bazı dizellerden tepki ve güç olarak zayıf ama üst devirlerde açık ara en iyisi. Gerçi uzun süre dizel kullanmamış biri farkını anlamaz; dizel Focus ta misal 3500-4000dd de giderken gaza basınca gürültü artar, hızlanma yetersiz olur motor kasıldığını belli eder; TDI bu devirde bile çok sessiz ve benzinli motor gibi hemen tepki verip devirleniyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap