Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl comment_10288 ettim ettim .. havaalanı yolunda sekiz çizdirdim yavruya...araba gidiyo da duruyo da, helal olsun..araba için o kadarlık bi bütçe ayırmış birisi olsam, başka hiç bişeye bakmam inan... ben anlamıyorum zaten gidip 70-80-90 civarları passat vs gibi araba alanları.. hatta c180 bile.. kesinlikle bakmazdım.. 1.6 c180 inide test ettim.. o kadar beygir nerede bulamadım ben.. üstelik araç düz vitesdi.. s60 otomatik olmasına rağmen yapıştırdı hayran bıraktı.. hatta c180 daha pahalı , ki tersi bile olsa tercihim s60 olur herzaman.. daha özel bi araç çünkü..hele passat massat boşa giden para, yazık.. 1.6 C180 yengemde var; adaptif amortisörleri güzel ama iç mekan kalitesi klasik Mercedes seviyesinde değil ve zevksiz. Zaten makyajlandıktan sonra bu konularda çok şikayet geldiğinden epey geliştirildi, 1.6 motor aynı güçte ama şu an için 1.8 oldu hızlanma ve tüketim daha iyi. C180K ya birşey diyemem ama S60 ayırcalığı (Mercedes parası olan herkesin (?) altında) ve uygun fiyatıyla daha alınası benim için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201115 yıl comment_13224 Yakup Sen bu olaya niye katılmadın ki? http://www.facebook.com/FordTurkiye-Ford Focus Blogger Buluşması Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201115 yıl Yazar comment_13225 Bu platform blog değil ve davete icabet ile katılınıyor o gidenler Yani gitmedim değil gidemedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201115 yıl comment_13230 Bu platform blog değil ve davete icabet ile katılınıyor o gidenler Yani gitmedim değil gidemedim Şu Talat denen vatandaş forum üyeleri içinde bööle bişii yapılacağını ve bana mail atacağını söylemişti ama henüz bir haber yok...Olduğunda hemen sana haber vericiim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201115 yıl Yazar comment_13231 Evet aklımda olursa tabi ki bizden birinin gitmesi iyi olacaktır..Ben şart değil..Temsil olsun yeter şuan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201115 yıl comment_16781 Arkadaşlar mrb. Yeni focus sedan aldım. Ama geri vitese takar takmaz boş arazide de olsam acayip ses çıkıyor. Bunu nasıl çözeceğim ? Acil yardım lütfen Temmuz 30, 201115 yıl Ogün tarafından düzenlendi Büyük harf kullanmak yasaktır Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201115 yıl comment_16783 Murat bey sorununuz ile ilgili konu açtınız zaten. Lütfen o konudan devam edelim... Ayrıca Forum kuralları gereği büyük harf kullanmak yasaktır ! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17710 arkadaşlar yeni focusta dokunmatik ekran ve sony gelecek mi bilginiz var mı ? valla haksızlık yapıyorlar yurtdışına ayrı türkiyeye ayrı iç dizayn Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl Yazar comment_17711 Gelecek..2012 3. çeyrekte Sony hazır....Sabırla bekleyin Önce avrupa doyacak sonra biz.. Not: 8 inc dokunmatik ekran Avrupa'da da bulunmamaktadır. 2013 yılı içinde Biz dahil Avrupa'da da olacaktır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17712 Gelecek..Son çeyrekte Sony hazır....Sabırla bekleyin Önce avrupa doyacak sonra biz.. Not: 8 inc dokunmatik ekran Avrupa'da da bulunmamaktadır. 2012 yılı içinde Biz dahil Avrupa'da da olacaktır... inşallah sabırla bekliyoruz teşekkürler uA_Y_C_A Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17721 inşallah sabırla bekliyoruz teşekkürler uA_Y_C_A Lütfen bu konudaki otosana talep yazımızı doldurup fordun sitesindeki iletişim bölümünden gönderin..Örnk yazı ve iletişim linki aşağıda..Kes Kopyala Yapıştırla gönderin ford türkiyye,pasif kalmayın,bilinçli tüketici olun.... http://www.focusclubtr.com/index.php/topic/328-ford-otosana-talep-yazisi/ Ağustos 7, 201115 yıl ROCKERROLLER tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17722 ya git tatilini yap hala..focus alla alla........ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17723 Lütfen bu konudaki otosana talep yazımızı doldurup fordun sitesindeki iletişim bölümünden gönderin..Örnk yazı ve iletişim linki aşağıda..Kes Kopyala Yapıştırla gönderin ford türkiyye,pasif kalmayın,bilinçli tüketici olun.... http://www.focusclub...a-talep-yazisi/ abi sen hani yabancıları mutlu edecektin ne işin var senin buralarda geleceksen gece gel yav.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17724 ya git tatilini yap hala..focus alla alla........ Tatildeyim zaten wireles varmı diye vbaktım odada varmış )23.00 da adult pool tarafında havuz kenarı partisi varmış onu bekliyom...Gece Bekarı Modunda Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın