Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201213 yıl comment_115575 büyük takım olmak böyle birşey işte adımız yetiyor ingilizlere bizi iyi bilir onlar . birde arenaya yazdık mı welcome to the hell diye tamamdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201213 yıl comment_115576 Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum. Yüzümüzü yere çevirmeyeceğine şüphem yok. Ne de olsa Avrupa Fatihleri.. Fenerbahçe'ye UEFA Avrupa Ligi'nde başarılar. Onlar da ŞL'ye kalsalar iyiydi ama olmadı maalesef. Bursaspor deneyimsizliğin ve beceriksizliğin kurbanı oldu. 3-1'in rövanşında 4-1 pek hoş olmadı.. Trabzonspor'a ise söyleyecek laf bulamıyorum. Hani bir şarkı var ya "Nasıl anlatsam, nerden başlasaaaamm..mmmm.. Bodrum Bodruuum"... Kendisinin mutlak favori gösterildiği bir karşılaşmada rakip takıma karşı bu kadar çaresiz olmak, gol yollarında bu kadar etkisiz olmak... Yazık diyorum başka da bir şey diyemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201213 yıl comment_115601 Galatasaray'ıma yürekten başarılar dilerim. Bu gruptan çıkarız Allah'ın izniyle, çıkmalıyızda zaten. Aynı dileklerle Fenerbahçe'yede Avrupa liginde başarılar dilerim, keşke onlarda ŞL'de olsaydı. Bursa ise elindeki turu verdi adeta, çok yazık etti. Trabzon o takıma nasıl elendi enteresan gerçekten. Takımlarımız çok erken havlu attılar bu sene. O yüzden GS ve FB'ye büyük iş düşüyor ülke puanı açısından yoksa şampiyon takımımız bile ön eleme oyanayıp ŞL'ye girecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201213 yıl comment_115665 Manu 1, Braga 4, Cluj 4 puan alacağımızı ve gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Sırf bu 3 maç için kombine alınırdı, atmosfer muhteşem olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201213 yıl comment_115812 Galatasaray kendisinden bekleneni yapım yine unutulmaz maçlar çıkaracaktır.....Başarılar GS.......... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201213 yıl comment_115837 büyük takım olmak böyle birşey işte adımız yetiyor ingilizlere bizi iyi bilir onlar . birde arenaya yazdık mı welcome to the hell diye tamamdır Korkmaları normal tabii.. 2 Leedsli bıçaklanıp öldürüldüğü için .. Ağustos 31, 201213 yıl H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201213 yıl Yazar comment_115841 Korkmaları normal tabii.. 2 Leedsli bıçaklanıp öldürüldüğü için .. Fenerlidir onu yapan belki de Bu tür olayları camilara yansıtmak içi boş geliyor.. Tıpkı Fb,bjk olayları gibi..Bu tür şeyler kişiyi bağlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201213 yıl comment_115850 Fenerlidir onu yapan belki de Bu tür olayları camilara yansıtmak içi boş geliyor.. Tıpkı Fb,bjk olayları gibi..Bu tür şeyler kişiyi bağlar. Adamlar GSli hapis cezası da aldılar. Bunlar bayrağımıza hakaret etti, kızlarımıza sarktı falan dediler ama yine de ceza aldılar. Sonuç olarak biz bağlamaz diyoruz (sadece GS değil her takım aynı onlar bir avuç bilmem ne falan ) ama avrupalı bunu kabul etmiyor işte. standart diye bir kavramları var. Türkiyeye ingiliz taraftar olarak gelirsen öldürülme ihtimalin var . Adamlar buna bakıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201213 yıl Yazar comment_115851 Adamlar GSli hapis cezası da aldılar. Bunlar bayrağımıza hakaret etti, kızlarımıza sarktı falan dediler ama yine de ceza aldılar. Sonuç olarak biz bağlamaz diyoruz (sadece GS değil her takım aynı onlar bir avuç bilmem ne falan ) ama avrupalı bunu kabul etmiyor işte. standart diye bir kavramları var. Türkiyeye ingiliz taraftar olarak gelirsen öldürülme ihtimalin var . Adamlar buna bakıyor. Baksın tabi ki ama bizim kendi içimizde bak bu gs'li dememiz doğru mu ? Ben bundan bahsediyorum, Avrupalı bazı şeyleri yerli yersiz saçma algılayabiliyor.Tıpkı bizimkiler ona saçma gelmesi gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 201213 yıl comment_115903 Korkmaları normal tabii.. 2 Leedsli bıçaklanıp öldürüldüğü için .. abi sportif anlamda korkmaktan bahsetmiştim. tabiki yapılan davranışı tasvip etmiyorum. onlarında nefret dolu başlıklarını hiç unutamıyorum . birde şu gerçek var ingiliz holiganlar içince çok sapıtıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201213 yıl comment_116007 Korkmaları normal tabii.. 2 Leedsli bıçaklanıp öldürüldüğü için .. Olay sonrası Fatih Terim, keşke maçı kaybetseydik de o 2 kişi hayatta olsaydı demişti. Bu tür olaylar, birçok yerde oluyor. Her takımın değişik profilde taraftarı var, ayrıca ingilizler nerdeyse gittikleri her deplasmanda olay çıkarırlar zaten. Tarihin en kanlı holiganlarıda kendileridir, önce aynaya baksın onlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201213 yıl comment_116050 Rüyaya bak sen Ferdinand'ın TT Arena rüyası! Manchester United'ın yıldız futbolcularından İngiliz stoper Rio Ferdinand, önceki gün çekilen UEFA Şampiyonlar Ligi kurasının etkisinde kaldı. * MYNET SPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN * MYNET SPOR'U TWITTER'DAN TAKİP EDİN Gördüğü rüyayı Twitter'dan paylaşan Rio Ferdinand, takipçileri tarafından sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Barcelona'yı Türk Telekom Arena'da yendiklerini takipçileriyle paylaşan Ferdinand, "Bu sabah çok tuhaf bir rüya gördüm. Barcelona'ya karşı Galatasaray'ın stadında (düşmanca bir atmosferde) oynuyorduk. Braga ve Cluj taraftarları bizi destekliyordu. Maçı 5-3 kazandık. Hatta George Best hat-trick yaptı" dedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201213 yıl Yazar comment_116507 Şampiyonlar Ligi Resmi Twitter Hesabından.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201213 yıl comment_116514 Şampiyonlar Ligi Resmi Twitter Hesabından.... fatih terim de focusu tercih etmiş... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın