Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Ön Izgara'ya Plasti Dip Uygulaması


Önerilen Mesajlar

Uygulamayı az önce bitirip aracıma monte etmiş bulunmaktayım.Düşünce ve görünüş olarak güzel olduğu düşüncesindeyim.Fakat boyanın çok ta dayanıklı olacağını sanmıyorum.Malzeme içime sinmedi biraz basit kaldı 1 haftaya kadar açıcakmış gibi duruyor.Etrafında kabarcıklar oluştu uzaktan iyi görünüyor fakat yakından bakınca kabarcıklar belli oluyor.

Artık malzememi kötü yoksa ben mi beceremedim bilemiyorum.Ama 50 tl ye bu düşüncemin arabaya çok yakıştığını gördüğüm için bu boyadığım iki parçayı söküp ilk fırsatta boyacıma orjinal boyasıyla boyatmayı düşünüyorum.

Buyrun fotolar:

20120807183920.jpg

20120807183952.jpg

20120807184003.jpg

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Renk tutmamış.

Abi şık durmuş,eline sağlık fakat hemen kalkacak bişeyse haybeye para vermiş oldun,sanayidede aşağı yukarı okadar para alırdılar herhalde.

güzel olmuş abi güzel. boyatırsan daha güzel olur bence.

Rengin tutmadığını bende farkettim.Parayıda haybeye vermiş olsamda sonuç olarak aklımda kalacağına eyleme döktüm malzemenin kullanışlılığını görmüş oldum ve boyandığında daha güzel olabileceğini gördüm.

Ayriyetten bu gün öğlen aracımı yıkatırken birde baktım arabanın sağ arka tarafına şerefsizin biri(çarpmak şerefsizlik değil insanlık hali fakat çarpıp kaçmak şerefsizliğin en alası)çarpmış hafif 2 göçük olmuş tamponunda boyasını kaldırmış.Kaskoyu bozdurmamak adına sanayideki boyacı abilerime sordum 100 tl ye halledicekler sağolsunlar.Onu yaptırırken boyadan bir miktar fazla aldırıp bu parçalarıda boyatıp geçicem.

Bu durumu bildiğim için bu yaptığım uygulama sadece yakışıp yakışmayacağını görmek içindi sonuçta bu plasti dip in geri dönüşü var ama boyanın yok :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben beğenmedim. Zevk meselesi.

Ben olsam yan uçgenlerle ana panjur arasındaki direkleri siyah yapardım, yekpare pancur havası versin diye.

Cem abi aklımdaki diğer seçenek te bu dediğindi.Çok kararsız kalmıştım ikisi arasında sonunda buna karar verdim hem daha kolay geldi bunu yapması.Ama ilerde sıkılıp senin dediğinide deneyebilirim.Hatta daha sonra yan marşpiyelleride beyaz a boyatmayı düşünüyorum.

Çevremizde tanıdık komşu ve nazımız geçen oto boyacıları olunca yağı fazla bulan zenci misali işte :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bence güzel uygulama olmuş en azından boya öncesi fikir vermesi açısından iyi olmuş.

devir değişti artık denemek için photoshop yeterli oluyor aslında..Benim gözüme biraz abartılı durdu sanki orjinal daha iyidi gibi..

Bende jantlar için düşünüyordumda kalkar diye düşünüyorum pek o kadar kullanışlı değiş gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

photoshop yeterli oluyor aslında..

Onu bende biliyorum :) ama malzemenin ne kadar kullanışlı işe yarayıp yaramıycağını yada aklımda başka yerlerde vardı uygulamayı düşündüğüm onlarda iyi sonuç verirmi gibi parametreleri photoshop ile anlıyabileceğini pek sanmıyorum.

Çok zeki kardeşim ben senin yaşındayken photoshop ve corel draw ile çalışıp kendi şirketimizin kataloglarını yapıyordum :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bende jantlar için düşünüyordumda

Benim amaçlarımdan biride jantlarda kullanışlı olurmu onu denemekti ama benim yaptığım şekilde pek kullanışlı olmadığını gördüm ama baştada dediğim gibi bu benim düzgün uygulayamamış olmamdanda kaynaklanabilir.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.