Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Sağ Aks Keçesinden Yağ Kaçağı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben serviste özellikle söyledim bunu. Baktık dediler ama ne yaptılar, nereye baktılar ya da gerçekten baktılar mı bilemiyorum ama bana sorun olmadığını söylediler.

Bir de o keçeden yağ kaçırıyorsa, Kaçan yağ tam olarak nerenin yağıdır ve seviyesinin azalması durumunda ne tür sorunlar çıkar.

• Yanıt 175
  • Görüntüleme 53,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kubilay Yıldırımbayazıt
    Kubilay Yıldırımbayazıt

benim araç için konuşuyorum. usta arkadaşlar keçeyi takarken etrafını sıvı conta ile güçlendirip öyle taktılar sanırım sorun şu arkadaşlar:keçeyi taktıkları şanzıman bloğu keçe için geniş gelmekte. bi

Kubilay Yıldırımbayazıt

Kubilay Yıldırımbayazıt

bugün otosan tarafından aradılar ve aracımdaki sorunla bizzat kendilerinin ilgileneceklerini söylediler. kendilerinin haberi olmamış bu ana kadar bende inandım?. yani aracım artık otosana ve mühendisl

Yanıtlama zamanı:

Ben serviste özellikle söyledim bunu. Baktık dediler ama ne yaptılar, nereye baktılar ya da gerçekten baktılar mı bilemiyorum ama bana sorun olmadığını söylediler.

Bir de o keçeden yağ kaçırıyorsa, Kaçan yağ tam olarak nerenin yağıdır ve seviyesinin azalması durumunda ne tür sorunlar çıkar.

Kaçağın olduğu yeri ayrıntılı bir şekilde fotolarını aldım fakat kart okuyucum arızalı olduğu için fotoları pc ye yüklüyemiyorum.Eksilen şanzıman yağı ve servisin söylediği bakımdan bakıma en fazla 60-70ml eksilteceği.

Alper Albayrak tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Kaçağın olduğu yeri ayrıntılı bir şekilde fotolarını aldım fakat kart okuyucum arızalı olduğu için fotoları pc ye yüklüyemiyorum.Eksilen yağ fren hidroliğinin yağı ve servisin söylediği bakımdan bakıma en fazla 60-70ml eksilteceği.

Eminmisiniz? Fren hidroliği ile aks keçesi arasında bir bağ olmaması lazım.

Yanıtlama zamanı:

Eminmisiniz? Fren hidroliği ile aks keçesi arasında bir bağ olmaması lazım.

Şanzıman yağı pardon,uyarı için teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

uğraşan herkese allah kolaylık ve sabır versin defalarca kez aynı şeyi yaşamış biri olarak söylüyorum umarım kısa zamanda herkesin sorunu çözülür.

Yanıtlama zamanı:

Kaçağın olduğu yeri ayrıntılı bir şekilde fotolarını aldım fakat kart okuyucum arızalı olduğu için fotoları pc ye yüklüyemiyorum.Eksilen şanzıman yağı ve servisin söylediği bakımdan bakıma en fazla 60-70ml eksilteceği.

evet arkadaşlar bendede kaçak var ama servis demedi fren hidroliği yani dot 4 adlı fren yağı diye geçiyor adı eksiltiyor bayramda aynı sorun oldu araba uyarı verdi ekleyip tamamladım....

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

evet arkadaşlar bendede kaçak var ama servis demedi fren hidroliği yani dot 4 adlı fren yağı diye geçiyor adı eksiltiyor bayramda aynı sorun oldu araba uyarı verdi ekleyip tamamladım....

Fren yağı farkli birsey abi bu konuyla alakasi yok. Fren yagi bendede yaniyordu hatta sadece yokus asagi giderken :D serviste ekletmistim bende

Yanıtlama zamanı:

Fren yağı farkli birsey abi bu konuyla alakasi yok. Fren yagi bendede yaniyordu hatta sadece yokus asagi giderken :D serviste ekletmistim bende

farklı olsa bile onunda eksilmemesi gerekiyor

Sarıyer'i hallettim yarın elimde :)

Yanıtlama zamanı:

farklı olsa bile onunda eksilmemesi gerekiyor

Sarıyer'i hallettim yarın elimde :)

OoooOoOo hadi hayirlisi :D Umarim guzel kaliteli biseydir üzmez seni bizi :) guzel kapsamli bir tanitim videosu isteriz ama

Yanıtlama zamanı:

OoooOoOo hadi hayirlisi :D Umarim guzel kaliteli biseydir üzmez seni bizi :) guzel kapsamli bir tanitim videosu isteriz ama

yarın fırsat olursa takacam :)
Yanıtlama zamanı:

Aks keçesi değişimi yapıldı,farklı bir keçe veya sıvı conta uygulaması yapılmadı,servis pekte yanaşmadı açıkcası.Sorun tekrarlarsa ozaman alternetiflere yöneliriz dedi ve otasanın keçe üzerinde çalıştığını,geliştirmeye çalıştıklarını söylediler...

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar en son 8 ekimde serviste aks kecesini degistirmistim bu işlem yapılırken eski yağ boşaltıldı ve işlem sonunda 4 kutu yağ ile tanımlandı. Tarih 15 kasim ve frenim cok dipte kavrıyor ekranda fren yağı eksik yazıyor.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar en son 8 ekimde serviste aks kecesini degistirmistim bu işlem yapılırken eski yağ boşaltıldı ve işlem sonunda 4 kutu yağ ile tanımlandı. Tarih 15 kasim ve frenim cok dipte kavrıyor ekranda fren yağı eksik yazıyor.

Rafet fren hidroliği ile şanzıman yağının ilişkisi yok. Hidrolik ekleyip serviste kaçak kontrolu yaptırmak lazım.

Yanıtlama zamanı:

Aks keçesi yağ kaçağı ilgili birkaç fotoda benden,muhafaza sökülmüş haldedir,merak edip kontrol etmek isteyenler için;

fotoraf0038s.jpgfotoraf0019je.jpg

Yanıtlama zamanı:

evet seyehatte olduğum için korkumdan fren yağını şanzumana bağlayabildim, neyse bu olaydan da bir bilgi çıktı, 30 binde balatalar değişmeliymiş, balata bittikçe yerini fren hidroliği dolduruyormuş ve dolayısıyla hidrolik seviyesi çok azda olsa düşebilir dediler ve çok çok dik bir rampada fren yağı eksik ikazı verir dediler, aynen öyle oldu keçiörende burun üstü bir rampada yokuş aşağı durmuştum anında ikaz verdi ve daha sonra bu ikaz hiç tekrarlamadı... 50 gr yağ ilave edildi, bu arada Ankara maltepe turoto çok ilgili.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.