Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl comment_131799 Ben serviste özellikle söyledim bunu. Baktık dediler ama ne yaptılar, nereye baktılar ya da gerçekten baktılar mı bilemiyorum ama bana sorun olmadığını söylediler. Bir de o keçeden yağ kaçırıyorsa, Kaçan yağ tam olarak nerenin yağıdır ve seviyesinin azalması durumunda ne tür sorunlar çıkar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl comment_131803 Ben serviste özellikle söyledim bunu. Baktık dediler ama ne yaptılar, nereye baktılar ya da gerçekten baktılar mı bilemiyorum ama bana sorun olmadığını söylediler. Bir de o keçeden yağ kaçırıyorsa, Kaçan yağ tam olarak nerenin yağıdır ve seviyesinin azalması durumunda ne tür sorunlar çıkar. Kaçağın olduğu yeri ayrıntılı bir şekilde fotolarını aldım fakat kart okuyucum arızalı olduğu için fotoları pc ye yüklüyemiyorum.Eksilen şanzıman yağı ve servisin söylediği bakımdan bakıma en fazla 60-70ml eksilteceği. Kasım 4, 201213 yıl Alper Albayrak tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl comment_131806 Kaçağın olduğu yeri ayrıntılı bir şekilde fotolarını aldım fakat kart okuyucum arızalı olduğu için fotoları pc ye yüklüyemiyorum.Eksilen yağ fren hidroliğinin yağı ve servisin söylediği bakımdan bakıma en fazla 60-70ml eksilteceği. Eminmisiniz? Fren hidroliği ile aks keçesi arasında bir bağ olmaması lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl comment_131809 Eminmisiniz? Fren hidroliği ile aks keçesi arasında bir bağ olmaması lazım. Şanzıman yağı pardon,uyarı için teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl Yazar comment_131834 uğraşan herkese allah kolaylık ve sabır versin defalarca kez aynı şeyi yaşamış biri olarak söylüyorum umarım kısa zamanda herkesin sorunu çözülür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl comment_131835 Kaçağın olduğu yeri ayrıntılı bir şekilde fotolarını aldım fakat kart okuyucum arızalı olduğu için fotoları pc ye yüklüyemiyorum.Eksilen şanzıman yağı ve servisin söylediği bakımdan bakıma en fazla 60-70ml eksilteceği.evet arkadaşlar bendede kaçak var ama servis demedi fren hidroliği yani dot 4 adlı fren yağı diye geçiyor adı eksiltiyor bayramda aynı sorun oldu araba uyarı verdi ekleyip tamamladım.... Kasım 4, 201213 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl comment_131836 evet arkadaşlar bendede kaçak var ama servis demedi fren hidroliği yani dot 4 adlı fren yağı diye geçiyor adı eksiltiyor bayramda aynı sorun oldu araba uyarı verdi ekleyip tamamladım.... Fren yağı farkli birsey abi bu konuyla alakasi yok. Fren yagi bendede yaniyordu hatta sadece yokus asagi giderken serviste ekletmistim bende Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl comment_131838 Fren yağı farkli birsey abi bu konuyla alakasi yok. Fren yagi bendede yaniyordu hatta sadece yokus asagi giderken serviste ekletmistim bendefarklı olsa bile onunda eksilmemesi gerekiyor Sarıyer'i hallettim yarın elimde Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl comment_131840 farklı olsa bile onunda eksilmemesi gerekiyor Sarıyer'i hallettim yarın elimde OoooOoOo hadi hayirlisi Umarim guzel kaliteli biseydir üzmez seni bizi guzel kapsamli bir tanitim videosu isteriz ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl comment_131841 OoooOoOo hadi hayirlisi Umarim guzel kaliteli biseydir üzmez seni bizi guzel kapsamli bir tanitim videosu isteriz amayarın fırsat olursa takacam Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201213 yıl comment_132850 Aks keçesi değişimi yapıldı,farklı bir keçe veya sıvı conta uygulaması yapılmadı,servis pekte yanaşmadı açıkcası.Sorun tekrarlarsa ozaman alternetiflere yöneliriz dedi ve otasanın keçe üzerinde çalıştığını,geliştirmeye çalıştıklarını söylediler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133830 Arkadaşlar en son 8 ekimde serviste aks kecesini degistirmistim bu işlem yapılırken eski yağ boşaltıldı ve işlem sonunda 4 kutu yağ ile tanımlandı. Tarih 15 kasim ve frenim cok dipte kavrıyor ekranda fren yağı eksik yazıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133838 Arkadaşlar en son 8 ekimde serviste aks kecesini degistirmistim bu işlem yapılırken eski yağ boşaltıldı ve işlem sonunda 4 kutu yağ ile tanımlandı. Tarih 15 kasim ve frenim cok dipte kavrıyor ekranda fren yağı eksik yazıyor. Rafet fren hidroliği ile şanzıman yağının ilişkisi yok. Hidrolik ekleyip serviste kaçak kontrolu yaptırmak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201213 yıl comment_134144 Aks keçesi yağ kaçağı ilgili birkaç fotoda benden,muhafaza sökülmüş haldedir,merak edip kontrol etmek isteyenler için; Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201213 yıl comment_134196 evet seyehatte olduğum için korkumdan fren yağını şanzumana bağlayabildim, neyse bu olaydan da bir bilgi çıktı, 30 binde balatalar değişmeliymiş, balata bittikçe yerini fren hidroliği dolduruyormuş ve dolayısıyla hidrolik seviyesi çok azda olsa düşebilir dediler ve çok çok dik bir rampada fren yağı eksik ikazı verir dediler, aynen öyle oldu keçiörende burun üstü bir rampada yokuş aşağı durmuştum anında ikaz verdi ve daha sonra bu ikaz hiç tekrarlamadı... 50 gr yağ ilave edildi, bu arada Ankara maltepe turoto çok ilgili. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın