Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_102948 Herkese Merhaba, 1 aya yakındır aracımda bu sorun var. Ben farı 0 konumunda kullanıyorum özellikle hava karanlıkken 0dan parka sonrada fara geçsem şöföre göre sol led yanmıyor ama sabah bu işlemi yapsam sorun yok bu sabahta herşey normal motoru kapadım kapıyı açtım biliyosunuz kapı açılınca parklar yanıyor led 1 saniye yandı tekrar söndü kapıyı kapatıp tekrar açtım yine aynı şey oldu. Farı otomatikte kullanayım dedim tünele girdim farlar yandı ancak led yine yok sonra gündüz farına geçincede yanmıyor motoru kapa aç yapınca düzeliyor ama aynı sorun Serdar Yaman abidede var. 2 haftaya yakındır yapmıyordu bugun tekrarladı çok canımı sıkıyor umarım far değişimiyle düzelir beyinde sorun yoktur. Serdar abide bende gidemedik bir türlü servise ben 15.000 bakımını bekliyorum Serdar abide bugun yarın gidecek fırsat bulursa sizinle paylaşayım istedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_102950 Sokette basit bir problemde olabilir. Temassızlık gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl Yazar comment_102954 Insallah Engin abi. Ama yeni arabada bunun olma ihtimali nedir ki ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_102957 Insallah Engin abi. Ama yeni arabada bunun olma ihtimali nedir ki ? Bence çooookk fabrikada takan vatandaşın kafası çok doluysa olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl Yazar comment_102958 Napiyim abi o zaman kaputu kaldirip bi bakiyimki fara giren soketlere ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_102961 Ben bunun için servise gitmiştim soketle alakası yok bilgisayarda bağlandı arabada tüm farlarin arızası yandı sifirladilar düzelmedi daha sonra orada ledli bir araçtan söküp bir birlerine deneyeceklerini ama orada başka ledli arac olmadıgı için daha sonra gelin gerekirse showroomdaki araçtan söküp deneriz dediler müsait olupta gidemedim ama... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_102963 Napiyim abi o zaman kaputu kaldirip bi bakiyimki fara giren soketlere ?Sabri hiç uğraşma soketle ben farlari komple sokturdum birşey çıkmadı Temmuz 25, 201214 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl Yazar comment_102964 Serdar abiyle tamamen ayni sorun o yuzdende biraz sıkboğaz ettim abi seni kusura bakma. Agustos gibi tatile gidicem insallah o arada birakabilirim servise Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_102966 Serdar abiyle tamamen ayni sorun o yuzdende biraz sıkboğaz ettim abi seni kusura bakma. Agustos gibi tatile gidicem insallah o arada birakabilirim serviseyok canım ne sikbogazi hiç uğraşma diye dedim:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl Yazar comment_102970 yok canım ne sikbogazi hiç uğraşma diye dedim:) O zaman abi sorun farda degil gibi ama beyinde sorun olsa niye sadece sol far sag degil ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_102971 Sorun sokette yada farda olsa; böyle şu olunca yanıyor bu olunca yanmıyor; şöyle yapıyor böyle yapıyor gibi sorunlar olmaz. Yanar yada yanmaz temazsızlık varsa; göz kırpar yanar söner falan. Sorununuz yazılımla ilgili bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_102973 Sorun sokette yada farda olsa; böyle şu olunca yanıyor bu olunca yanmıyor; şöyle yapıyor böyle yapıyor gibi sorunlar olmaz. Yanar yada yanmaz temazsızlık varsa; göz kırpar yanar söner falan. Sorununuz yazılımla ilgili bence. Abicim bilgisayara bağladılar benim aracı düzelmedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_102975 Abicim bilgisayara bağladılar benim aracı düzelmedi Tamam işte henüz aşamadıkları bir sorun var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl Yazar comment_102984 Evet abi eskiden televizyon antenini soyle yaparsin olur boyle yaparsin olmazya oyle gunduz farinda sorun yok ama gunduz farindan parka gecince bazen yanmiyor bazende iste bu kapi acilinca yanmama durumu var. Yani yazilimdir umarim. Bence ben 15.000 bakimini beklemeden gideyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_102991 Git tabi neden bekliyorsun ki bakımı. Belki sipariş edilecek bir parça bir şey vardır bakıma kadar anca gelir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın