Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105623 Arkadaslar led far ısını halletik servisteki test arabasından far sökülüp benimkine ve benim arabadaki digerine takıldı farda sorun olduğunu netlestirildi yeni far istendi garantiden değişecek normal fiyatı 1600tl+ KDV bir kac fotograf var atarım aksam Hadi geçmiş olsun. Sabri sende hemen servise. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105626 OOOHHHH Arka camdaki yazıyı gösteriyor musun servis'te bastıra bastıra.. onlar soruyor Yako Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105628 onlar soruyor Yako Fazla vardı sanırım, verirsin işte isteyen olursa.. güzel güzel.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl Yazar comment_105655 Hadi geçmiş olsun. Sabri sende hemen servise. Yarin 08:30 abi ben açicam kepenkleri Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105658 buda servisteki işlemler olurken fotoğraflar buda test arabasından benim araba denenmek için söküldü ve buda far için acil yedek parça istek formu Temmuz 30, 201214 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl Yazar comment_105659 Arkadaslar led far ısını halletik servisteki test arabasından far sökülüp benimkine ve benim arabadaki digerine takıldı farda sorun olduğunu netlestirildi yeni far istendi garantiden değişecek normal fiyatı 1600tl+ KDV bir kac fotograf var atarım aksam Abi cok tesekkur ederim yuzumu guldurdun. Umarim ellerinde vardir hemen degistiriler. Birde abi ikisini birden degistiricekler dimi ? Cunku hatirliyosaniz bende buharda yapiyordu onun fotografi var elimde bunu gosteriyimki çift olarak degistirsinler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105664 Hadi geçmiş olsun. Sabri sende hemen servise. teşşekürler aydın abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl Yazar comment_106182 teşşekürler aydın abi Serdar abi servisteyim far yaniyor denedik kac kere deli olucam. Simdi buğulu fotograflarini gostericem garanti uzmanina ordan degistirme talebi isteyebilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106183 Serdar abi servisteyim far yaniyor denedik kac kere deli olucam. Simdi buğulu fotograflarini gostericem garanti uzmanina ordan degistirme talebi isteyebilirim Hasta - Doktor ilişkisi sabri, buğuyu göster tabi ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106185 Serdar abi servisteyim far yaniyor denedik kac kere deli olucam. Simdi buğulu fotograflarini gostericem garanti uzmanina ordan degistirme talebi isteyebilirim Her zamanki muhabbet; bilgisayar evde çalışmaz götürürsün hiç sorunsuz çalışır. Sıkma canını. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106186 Serdar abi servisteyim far yaniyor denedik kac kere deli olucam. Simdi buğulu fotograflarini gostericem garanti uzmanina ordan degistirme talebi isteyebilirimsansa bak ya yanmadigini görmeleri lazım yoksa birşey yapamazlar ucuz bir parça değil çünkü buguyu çözerler belki.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl Yazar comment_106214 sansa bak ya yanmadigini görmeleri lazım yoksa birşey yapamazlar ucuz bir parça değil çünkü buguyu çözerler belki.... Bugu icinde gormemiz lazim diyolar. Yazin ortasinda nasil bugu yaptircam ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl Yazar comment_106258 Biraz agladim sizladim aldilar arabayi fotograflarida verdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl Yazar comment_106295 Hasta - Doktor ilişkisi sabri, buğuyu göster tabi ki. Her zamanki muhabbet; bilgisayar evde çalışmaz götürürsün hiç sorunsuz çalışır. Sıkma canını. Baktım olmicak gibi bu havadada istersem sabaha kadar yansın far bugu yine olmaz dısarısının soğuk olması gerek çünkü. Garanti uzamnıyla konuşuldu tekrar fotoğrafları aktardım onların bilgisayara arabayıda bıraktım haber bekliyorum şuan ledden olmasa bile buğudan 2 farıda değiştiricekler Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl Yazar comment_106519 Aradilar araci teslim aldim 2 far siparis vermisler 1 hafta icinde gelecekmis Serdar abi ve ben disinda boyle sorun yasayan ve bugulanma yasayan varsa en azindan fotograflasinki elinizde kanit olsun. Buarada Focusclubtr'ye tesekkurler onlar olmasa bu fotograflari cekmezdim bile siteye koymak icin çekmistim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın