Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Siz bana söylersiniz olmaz mı olmaz sen alama biz alıp kullancaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 olmaz sen alama biz alıp kullancaz gün olur devran döner 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 @Yakup Çağatay, Lorde single albümü ilgini çeker mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 @Yakup Çağatay, Lorde single albümü ilgini çeker mi? Cıkss teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Geçenlerde de ücretsiz olmuştu güzel bir oyun. https://itunes.apple.com/app/12-days-of-gifts/id777716569?mt=8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Geçenlerde günün uygulaması diye bir program indirdim, her gün 24 saatliğine bir programı yada oyunu ücretsiz sunuyor, bilmeyen varsa bence indirsin işe yarayabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Real Racing 3 bedava indirin oynayın çok süper anacığım İpad retinada bağımlılık yaptı. Gençler bu oyunu oynamaya devam eden var mı ? Tam 1 yıldır oynuyorum ben 170. level deyim. 79 arabanın 72sine sahibim. Parayla alınabilecek 2 tane daha araba kaldı, koenigsegg ler 2 milyon civarlarındalar alabilirim 2-3 hafta içinde ama almayacağım . Oyunu bu hafta sonu bırakacağım . Oyundaki en büyük sorun altın ..Altın almak için serileri %100 yapman lazım ama verdiği totalde 50 yi geçmiyor . Bir seriyi %100 yapmak için muhakkak araba modlaman lazım bazı modlar altın istiyor ve genelde seriyi tamamlamak için harcamak zorunda kaldığın altınlar kazanacağından fazla oluyor. Adamlar 180 gerçek TLye 500 altın satıyor bana şu an 2000 altın lazım Total oyun sürem 326 saat 1701 yarışın 1631 ini tamamladım (%95 ) Garajımın toplam değeri 40 milyon . en çok porscheye sahibim en çok pagani zonda R ile oynadım ama favorim il resimdeki P1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Gençler bu oyunu oynamaya devam eden var mı ? Tam 1 yıldır oynuyorum ben Ben oynadım ama bıraktım denilebilir. Altın kazanmak işi dediğiniz gibi. Hala telefon ve ipad üzerinde kurulu. Sanırım garaj 5 milyon, level 60 gibi. 22/82 arabaya sahibim. Genelde kritik modelleri almaya çalıştım. Bir serideki düşük arabaları alıp sadece ilgili yarışları bitirdim. Top modelleri modladım serileri %100 yapabilmek için. Ama sonuçta amaç para kazanmak o yüzden sıkıldım bıraktım gibi. [email protected] kullanıcı adresi veya facebook. Baktım 8 seriyi %100 yapmışım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2014 ipadde oynamak zevkli geldi bana. PS3 e elimi sürmüyorum denebilir. Şu an 100 altınım var. Veyronun sadece drag yarışında 2.yim. 1. 9.400 lü bişey yapıyor ben 9.600lerdeyim . 3-5 mod sonrası onu da kazanır %100lerim . Elde ettiğim altınlarla P1 i modlayacağım ilerlediğim kadar ilerleyip oyunu bırakacağım. Diyebilirim ki ferrariler lambolar veyronlar çok köfte . Oyunun efsane yol tutan arabaları P1 huayra zonda R ve modlu GTR lar.. Normalde en çok oynadığım araba Shelby GT500 idi. Ama zonda R ve P1 çok yüksek para verdiği için her gün ilk yarıştan %100 fazla para verdiği için P1 i alana kadar Zonda R veya 918 RSR nin P1 aldıktan sonra P1 in enduranceını yapıyorum. 60-70 bin dolar veriyor. O yüzden shelby me ihanet ettim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Bir başka güzel oyun buldum. Basit kafa yormayan birşey Indirmek için tıkla: https://itunes.apple.com/tr/app/smash-hit/id603527166?l=tr&mt=8 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Bir başka güzel oyun buldum En az 3 aydır oynuyorum hala sıkılmadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 En az 3 aydır oynuyorum hala sıkılmadım Premium aldın mı? Almadan gitmez bu iş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Premium aldın mı? Almadan gitmez bu iş Cııkk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2014 Yoksa çok uzun sürer bıkarım parası neyse verelim görelim yeni yerleri yılda bir oyun oynarım zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2014 Voice control'ü tamamen kapatan ya da shortcut'ını değiştiren bir yöntem var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap