Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201510 yıl comment_318160 Android sisteminden sonra artık İOS tabanlı cihazlarda whatsApp'a tarayıcı üzerinden girebilecek, tek gereken şey en az ios 8.1 sürümüne sahip olmak. Yapmanız gereken; Telefonunuza son sürüm whatapp kurmak. Daha sonra https://web.whatsapp.com adresindeki barkod'u telefondaki whatsapp --> ayarlar --> WhatsApp Web kısmına okutmak ardından derhal bağlantı kurulacak. Desteklenen Tüm sistem ve cihazlar: Android, iPhone 8.1+, Windows Phone 8.0 and 8.1, Nokia S60, Nokia S40 EVO, BlackBerry ve BlackBerry 10 Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201510 yıl comment_318163 Her ileti geldiğinde telefon ekranının açılıp kapanması da olmasa süper olurdu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201510 yıl Yazar comment_318166 Çok yazanları sessize alabilirsin, bunu düşünseler iyi olurdu bence de. Opsiyon koyup seçsek süper olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201510 yıl comment_318168 Evet şöyle yapılabilir.Telefonda ayarlar>bildirimler>grup bildirimleri kapatılınca telefon mışıl mışıl uyuyor. Ama bunu dışarı çıkınca aktif etmek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201510 yıl comment_318219 Uygulamayı telefona yükleyebiliyorken, telefonun tarayıcısından kullanmak ne kadar gerekli bilemiyorum. İlk görünce tabletten açabilirim artık diye sevinmiştim, hevesim kursağımda kaldı. Edit büdüt: Olayı biraz yanlış anlamışım galiba ama şikayetim bakidir. Safari desteği istiyorum. İOS cihazların whatsapp webi kullanamadığını bilmiyordum. Öğrenmiş oldum. Eylül 3, 201510 yıl Semih O. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201610 yıl Yazar comment_348821 iPad veya iPod'a da aktarmak mümkündür. -Safari'yi aç -Yukardaki adresi tıkla -Yenileme tuşuna basılı tut veya ekranı aşağıya çek 'masaüstü görünüme geç' de -QR kodu okut. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın