Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Anahtarsız Giriş İçin Neler Gereklidir?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Gürkan Çakıroğlu said:

Ustanın yanına gidip modülü açıp seni ararız bizde Serkanım  ?

ara abi sıkıntı yok facetime ara bakarım :D istersen bağlantıyıda yaparız :) ustaya mustaya gerek yok :)

• Yanıt 172
  • Görüntüleme 58,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

Selamunaleyküm Herkese hayırlı cumalar Kim demiş Türkiye'deki focus 3 te anahtarsız giriş çalışmaz diye gönderin yanıma gelsin O iş dün gece 23:00 itibariyle tamam videoyu izleyin arkadaşlar

• Bizim de işlem tamam. @Muzaffer Asla abime yardımları için çok teşekkür ederim.

• Yahu parasi neyse vereyim su parcalari banada bulun, ustune birde geri gorus kamerasi. Bi yardimci olun abilerim. Arabayi yeni aldim, daha parklari lede cevirecem, camlara film falan. Bi yardimci olun

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Serkan Karakoca said:

ara abi sıkıntı yok facetime ara bakarım :D istersen bağlantıyıda yaparız :) ustaya mustaya gerek yok :)

Eyvallah. 

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Serkan Karakoca said:

modüle 5 kablo giriyor 1 tanede 3 nolu sigortadan güç kablosu abi alın çalışır kapı kolları murat abi :) burda en çok dikkat edilmesi gereken confrat beyninde dediğimiz pinler dolumu :D onu kontrol edip kapı kolunu bulunca yapıştırmak lazım :) bağlantı için kablo renklerinide yazmıştım zaten ...

Doğru ben bir ara bu modülün bağlantılarına bakacaktım, unuttum gitti. Akşam bakayım. Sanırım ulaşılması en kolay modül bu.

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
On 13.05.2016 at 11:26, Servet Özkan said:

geri gorus kamerasi. Bi yardimci olun abilerim.

Başkan kamerayı aldınmı sen. Mustafayı ara istersen bitmeden. Soketi braketiyle birlikte.

Yanıtlama zamanı:
On 14.07.2012 at 20:15, Ozan Kar said:

Bu konuda araştırma yapan var mı? 

... konu açıldığından beri kendimi tutuyorum ama artık dayanamayacağım.

"Biri uzaktan kumandaya basıp kapıyı açar, anahtarsız girersin ... hatta sana "Gelsene Ozan'cıım" der, anahtarsız + kibarca girersin"

Not: O kadar protesto ettim, hala avatarında benim kelimi sergiliyorsun ... gıRRRR

Yanıtlama zamanı:

Hadi bakalım bunu üzerine söz söylenebilecekmi? Gürkan hocam boş ver anahtar kullan :D

1 dakika önce, Kaan Yagizer said:

"Biri uzaktan kumandaya basıp kapıyı açar, anahtarsız girersin ... hatta sana "Gelsene Ozan'cıım" der, anahtarsız + kibarca girersin"

Not: O kadar protesto ettim, hala avatarında benim kelimi sergiliyorsun ... gıRRRR

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Zaten bende o kişiyi aramaya başlayıp bu işten vazgeçtim abi.

Bknz: kele devam :D

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Ozan Kar said:

Zaten bende o kişiyi aramaya başlayıp bu işten vazgeçtim abi.

Bknz: kele devam :D

Kapıkolu işini bu hafta çözecem sanırım. İsteyene ayarlarım. Hemde hazır boyalı çeşitleriyle :)

Yanıtlama zamanı:
33 dakika önce, Teoman Saraç said:

Hadi bakalım bunu üzerine söz söylenebilecekmi? Gürkan hocam boş ver anahtar kullan :D

Benimle uğraşmayın :)

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Teoman Saraç said:
Hadi bakalım bunu üzerine söz söylenebilecekmi? Gürkan hocam boş ver anahtar kullan [emoji3]

Bizde anektar kullanılmıyo ki. Marabamıyık biz hahahah

Söz meclisten dışarı. Teo ve yahya haricine deel sözüm

30 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said:
Benimle uğraşmayın [emoji4]

Sen üzülme ihtiyar cevabı verdim ben teo ya

Doğan Kurban tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Sonra birisi çıkar arabayı da benim üstüme yapsana Ozancım [emoji16] evi de benim üstümemi alaydık Ozancım [emoji16] Sevimgiller yazlık almış bizde alalımmı Ozancım [emoji16]

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
05.04.2016 - 21:24 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Arkadaşlar off-topic bir soru sorsam kızmazsınız değil mi :)

Kaput amortisörü yapmak istesek nasıl olacak?

(muhtemelen konusu vardır, üşengeç adam baksana!)

Senin sesini duydum ve yaptım.Fotolar temsilidir.Benim parçalar boyada.Gelsin takınca konusunu açacam.

1.jpg

2.jpg

Yanıtlama zamanı:
10 dakika önce, Osman Türkol yazdı:

Senin sesini duydum ve yaptım.Fotolar temsilidir.Benim parçalar boyada.Gelsin takınca konusunu açacam.

senin arabada bi göreyim de maliyeti fazla değilse ben de düşünürüm amortisör.

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı:

senin arabada bi göreyim de maliyeti fazla değilse ben de düşünürüm amortisör.

benim arabada aynısı olacak sadece renk beyaz.Canlı görmek istiyorsan o başka.Bu gün boyaya gönderdim.Gelince yağmursuz bir havada takıcam. kısmetse

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun.. Güle güle kullanın. Maliyet - montaj (sanırım yerleri hazır) bilgi bekleriz..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.