Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201610 yıl comment_364028 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu said: Ustanın yanına gidip modülü açıp seni ararız bizde Serkanım ? ara abi sıkıntı yok facetime ara bakarım istersen bağlantıyıda yaparız ustaya mustaya gerek yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201610 yıl comment_364029 1 dakika önce, Serkan Karakoca said: ara abi sıkıntı yok facetime ara bakarım istersen bağlantıyıda yaparız ustaya mustaya gerek yok Eyvallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201610 yıl comment_364030 7 dakika önce, Serkan Karakoca said: modüle 5 kablo giriyor 1 tanede 3 nolu sigortadan güç kablosu abi alın çalışır kapı kolları murat abi burda en çok dikkat edilmesi gereken confrat beyninde dediğimiz pinler dolumu onu kontrol edip kapı kolunu bulunca yapıştırmak lazım bağlantı için kablo renklerinide yazmıştım zaten ... Doğru ben bir ara bu modülün bağlantılarına bakacaktım, unuttum gitti. Akşam bakayım. Sanırım ulaşılması en kolay modül bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367603 On 13.05.2016 at 11:26, Servet Özkan said: geri gorus kamerasi. Bi yardimci olun abilerim. Başkan kamerayı aldınmı sen. Mustafayı ara istersen bitmeden. Soketi braketiyle birlikte. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367611 On 14.07.2012 at 20:15, Ozan Kar said: Bu konuda araştırma yapan var mı? ... konu açıldığından beri kendimi tutuyorum ama artık dayanamayacağım. "Biri uzaktan kumandaya basıp kapıyı açar, anahtarsız girersin ... hatta sana "Gelsene Ozan'cıım" der, anahtarsız + kibarca girersin" Not: O kadar protesto ettim, hala avatarında benim kelimi sergiliyorsun ... gıRRRR Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367613 Hadi bakalım bunu üzerine söz söylenebilecekmi? Gürkan hocam boş ver anahtar kullan 1 dakika önce, Kaan Yagizer said: ... konu açıldığından beri kendimi tutuyorum ama artık dayanamayacağım. "Biri uzaktan kumandaya basıp kapıyı açar, anahtarsız girersin ... hatta sana "Gelsene Ozan'cıım" der, anahtarsız + kibarca girersin" Not: O kadar protesto ettim, hala avatarında benim kelimi sergiliyorsun ... gıRRRR Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl Yazar comment_367614 ... konu açıldığından beri kendimi tutuyorum ama artık dayanamayacağım. "Biri uzaktan kumandaya basıp kapıyı açar, anahtarsız girersin ... hatta sana "Gelsene Ozan'cıım" der, anahtarsız + kibarca girersin" Not: O kadar protesto ettim, hala avatarında benim kelimi sergiliyorsun ... gıRRRR Zaten bende o kişiyi aramaya başlayıp bu işten vazgeçtim abi. Bknz: kele devam Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367623 11 dakika önce, Ozan Kar said: Zaten bende o kişiyi aramaya başlayıp bu işten vazgeçtim abi. Bknz: kele devam Kapıkolu işini bu hafta çözecem sanırım. İsteyene ayarlarım. Hemde hazır boyalı çeşitleriyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367627 33 dakika önce, Teoman Saraç said: Hadi bakalım bunu üzerine söz söylenebilecekmi? Gürkan hocam boş ver anahtar kullan Benimle uğraşmayın Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367631 Bir saat önce, Teoman Saraç said: Hadi bakalım bunu üzerine söz söylenebilecekmi? Gürkan hocam boş ver anahtar kullan [emoji3] Bizde anektar kullanılmıyo ki. Marabamıyık biz hahahah Söz meclisten dışarı. Teo ve yahya haricine deel sözüm 30 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Benimle uğraşmayın [emoji4] Sen üzülme ihtiyar cevabı verdim ben teo ya Haziran 13, 201610 yıl Doğan Kurban tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201610 yıl comment_367633 ... konu açıldığından beri kendimi tutuyorum ama artık dayanamayacağım. "Biri uzaktan kumandaya basıp kapıyı açar, anahtarsız girersin ... hatta sana "Gelsene Ozan'cıım" der, anahtarsız + kibarca girersin" Not: O kadar protesto ettim, hala avatarında benim kelimi sergiliyorsun ... gıRRRR Sonra birisi çıkar arabayı da benim üstüme yapsana Ozancım [emoji16] evi de benim üstümemi alaydık Ozancım [emoji16] Sevimgiller yazlık almış bizde alalımmı Ozancım [emoji16] Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380456 05.04.2016 - 21:24 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Arkadaşlar off-topic bir soru sorsam kızmazsınız değil mi Kaput amortisörü yapmak istesek nasıl olacak? (muhtemelen konusu vardır, üşengeç adam baksana!) Senin sesini duydum ve yaptım.Fotolar temsilidir.Benim parçalar boyada.Gelsin takınca konusunu açacam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380459 10 dakika önce, Osman Türkol yazdı: Senin sesini duydum ve yaptım.Fotolar temsilidir.Benim parçalar boyada.Gelsin takınca konusunu açacam. senin arabada bi göreyim de maliyeti fazla değilse ben de düşünürüm amortisör. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380460 11 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı: senin arabada bi göreyim de maliyeti fazla değilse ben de düşünürüm amortisör. benim arabada aynısı olacak sadece renk beyaz.Canlı görmek istiyorsan o başka.Bu gün boyaya gönderdim.Gelince yağmursuz bir havada takıcam. kısmetse Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20169 yıl comment_380465 Hayırlı olsun.. Güle güle kullanın. Maliyet - montaj (sanırım yerleri hazır) bilgi bekleriz.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın