Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ecomode ayarlanabiliyor mu? Nedir ?

Featured Replies

• Yanıt 161
  • Görüntüleme 96,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Sabah sabah gene biraz açıklayıcı bilgi yazmak geldi içimden.... Ecomode nedir diye sorulmuştu... Ecomode ekonomik kullanım ile ilgili geniş çaplı bir verit tabanından elde edilmiş verilerle

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Siz ayağınızı kontrol ediyorsunuz yani vites değiştirme ikazına göre vites değişikliği yaparsanız buna uymuş oluyorsunuz, yapmazsanı uymamış oluyorsunuz. Kitapçığınızdan; Nedir ?

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Ben eco modu ayarlıyorum arkadaşlar.Hemen tarif edeyim yakıt tüketim ortalaması ekranını açıkken sağa doğru basıyorsunuz ve size üç adet seçenek çıkıyor şu an aklımda değil ama dileyen olursa videosun

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Algılayamamıştır araç. 3lt nedir yahu?

Algılayamama oluyor mu yani.birde sürüşe başlamadan bilgi ekranında ecomode mu seçmem gerekiyor... ekranda ...lt/100km yazıyor ya onu şehirlerarası bazen bu seviyelerde gördümde onu demiştrim

Yanıtlama zamanı:

Algılayamama oluyor mu yani.birde sürüşe başlamadan bilgi ekranında ecomode mu seçmem gerekiyor... ekranda ...lt/100km yazıyor ya onu şehirlerarası bazen bu seviyelerde gördümde onu demiştrim

Şakaydı da, 3lt nasıl yapıyorsunuz buna başlık açmak lazım asıl.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ecomode,

tamam modum teşekkürler. bu gösterdiğinizden yanlış görmediysem ecomode seçip te sürüş yapmam gerektiğini anladım.

Şakaydı da, 3lt nasıl yapıyorsunuz buna başlık açmak lazım asıl.

çok nadiren oldu sanırım hız sınırlandırıcıda kullanırken ve düz yolda(eğimsiz) çok azda olsa 3-4 aralıklarını gördüm.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

powershift bir araç da ne işe yarayabilir bu eco mod zaten vitesleri kendi degiştiriyor

Yanıtlama zamanı:

öngörü derken neyi kasdettiniz anlayamadım

Yanıtlama zamanı:
17.09.2012 - 19:34 tarihinde, kadir ş. yazdı:

03.07.2012 - 22:15 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Siz ayağınızı kontrol ediyorsunuz yani vites değiştirme ikazına göre vites değişikliği yaparsanız buna uymuş oluyorsunuz, yapmazsanı uymamış oluyorsunuz.

Kitapçığınızdan;

Nedir ?

Nasıl Ayarlanır ?

LÜTFEN başlıkları, açıklayıcı şekilde yazalım sayın öğretmenim!

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

bende tüm çiçekleri fulledim ancak şampiyon veya başka bir iltifat mesajıyla karşılaşmadım. bu mesajlar her üretimde olmayabilirmi...

Murat Arık tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
bende tüm çiçekleri fulledim ancak şampiyon veya başka bir iltifat mesajıyla karşılaşmadım. bu mesajlar her üretimde olmayabilirmi...

sanmıyorum, bilgi değilde tahmin olarak: değer 4.5 ve üzeri(test menusunden bakabilirsiniz) olursa resimde 5 olarak görünüyor ancak mesajın çıkması için daha yüksek değerler gerekiyor olabilir.

Yanıtlama zamanı:

sakin kullanırsanız 2000 devirde vites yükselt uyarısı çıkar..(ki bu saçma çünkü 2000 dvirde değiştirince 1500 e düşüyor ve motor titriyor..en tasarruflu hali 2250 devirde vites yükseltip 1750 devirde yol almak).. agresif kullanırsanız bu 2500 de oluyor 3000 de.. sizin sürüş karakterinize uygun tasarrufu yaptırtmak amaç yoksa fabrika değerlerini tutturmak değil..

benim ilk iki çiçek dolu idi hız 4 yaprak dolu idi. ilk depoyu 6.6 ortalama ile gittim..bakıp göreceğiz gelecek neler getirecek. araç 900 km de

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
sanmıyorum, bilgi değilde tahmin olarak: değer 4.5 ve üzeri(test menusunden bakabilirsiniz) olursa resimde 5 olarak görünüyor ancak mesajın çıkması için daha yüksek değerler gerekiyor olabilir.

halen tüm çiçekler full durumda. henüz sıfırlama yapmadım. bir süre daha devam edeyim bakalım değişen bir şey olacak mı...

Yanıtlama zamanı:

bendede aynı şekilde bir sıkıntı var , hız ve öngörü 5 yaprak vites değişimleri 4 yaprak doluyken ford ecomode ileri sürücü yazısı çıktı , ondan sonra uğraştım ettim hepsini 5 yaprak yaptım ancak bir değişim yok o yazıda , canı isterse görebiliyorum onu canı istemezse hiç yazmıyor , yazarsada yine ford ecomode ileri sürücü yazıyor , şampiyon olucam diye beklerken bi heves o yazıyı görmek için hayal kırıklığına uğradım :) birde arabamı aldığım ilk 2-3 gün ekranda motorun soğuk kullanımı %58 yazdı üçüncü gün %60 yazdı ama artık o yazı hiç bir şekilde görünmüyor :S 

Yanıtlama zamanı:

1 km ötede yanan kırmızı ışığı görüp de gazı kesmeyen aksine gaza abanan bir kişi öngörüden 5 yaprak alamaz mesela.

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ne yaptıysak ne babam nede ben bu son çiçeği bir türlü tamamlayamadık ? İlk ikisi full, sonuncusu tek yoncası dolu? O neye göre doluyor ?
nz44w.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.