Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20188 yıl comment_456095 Bir Navigasyon uygulaması daha sisteme dahil edildiğini duyurdu Ford. Waze AppLink ™ sayesinde, Ford, Waze'in özellik dizisini SYNC 3 bilgi-eğlence sistemi ile bütünleştirerek kullanıcıların Waze'i bir aracın dokunmatik ekranı üzerinden ve sesli komutlarla tamamen çalıştırmasına izin veriyor. Önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülecek olan SYNC 3 3.0 veya daha üst sürümü ile donatılmış herhangi bir 2018 model yıl Ford aracı dokunmatik ekranında Waze'i çalıştırabilecek. Diğer SYNC 3 özellikli Ford araçları, Waze işlevselliği sağlamak için bir kablosuz güncelleme veya USB üzerinden güncelleme alacaklar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20188 yıl comment_456101 20 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bir Navigasyon uygulaması daha sisteme dahil edildiğini duyurdu Ford. Waze AppLink ™ sayesinde, Ford, Waze'in özellik dizisini SYNC 3 bilgi-eğlence sistemi ile bütünleştirerek kullanıcıların Waze'i bir aracın dokunmatik ekranı üzerinden ve sesli komutlarla tamamen çalıştırmasına izin veriyor. Önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülecek olan SYNC 3 3.0 veya daha üst sürümü ile donatılmış herhangi bir 2018 model yıl Ford aracı dokunmatik ekranında Waze'i çalıştırabilecek. Diğer SYNC 3 özellikli Ford araçları, Waze işlevselliği sağlamak için bir kablosuz güncelleme veya USB üzerinden güncelleme alacaklar. Waze android oto ile zaten kullanılıyordu, şuan waze app link ile özellikle kablo bağlanmadan yapılıyorsa tutar. Çünkü kullanıcılar (bende dahil ) kablo bağlamadan navi kullanmayı istiyor. Ama sygic gibi kablo ile olacaksa hiç olmasın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20188 yıl comment_456112 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Bir Navigasyon uygulaması daha sisteme dahil edildiğini duyurdu Ford. Waze AppLink ™ sayesinde, Ford, Waze'in özellik dizisini SYNC 3 bilgi-eğlence sistemi ile bütünleştirerek kullanıcıların Waze'i bir aracın dokunmatik ekranı üzerinden ve sesli komutlarla tamamen çalıştırmasına izin veriyor. Önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülecek olan SYNC 3 3.0 veya daha üst sürümü ile donatılmış herhangi bir 2018 model yıl Ford aracı dokunmatik ekranında Waze'i çalıştırabilecek. Diğer SYNC 3 özellikli Ford araçları, Waze işlevselliği sağlamak için bir kablosuz güncelleme veya USB üzerinden güncelleme alacaklar. Biz kurduk sync 3.0'ı Hemen yükleyip deneyelim. Sygic kurmuştum ama o ücretli idi, sildim gitti. Gerçi Tuncay ile aynı fikirdeyim, kablo bağlamak zorunda olunca çok da işlevsel olamıyor. Ama hız limiti var görüyorum. Harita da indirebiliyorsak sygic gibi, faydalı olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20188 yıl comment_456113 Kablo olayını BT 5.0'a geçmeden yapmazlar sanırım. Arabanın içine 3rd nav uygulaması da yüklemezler sanırım çünkü kendi satıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20188 yıl comment_456294 Aşağıdaki site Mart ayında resmen açılacakmış şeklinde yorumlar okudum (şu anda fonksiyonel çalışmıyor). Bunun anlamı artık resmi navigasyon güncellemeleri "sonunda" başlıyor. İddialara göre 7 yıl boyunca sync 3 kullanıcısı ücretsiz harita güncellemesi yapabilecekmiş. https://why-update-ford.azurewebsites.net/index.html Waze için de Mart ayına kadar çalışacağı yazıyor (denedim çalışmadı da ) Henüz çalışmıyormuş. Ocak 11, 20188 yıl Murat Kav. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 20188 yıl comment_456581 17307 yüklendi ve sorunsuz çalışıyor. Görünen bir değişiklik yok gibi. Waze bende önceki sürümde de çalışıyordu. Bana göre sanki Google haritalar daha iyi gibi geldi ama bir kaç denemeden sonra daha net bir fikir oluşacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 20188 yıl comment_456583 Şimdi, Günal Yılmaz yazdı: Waze bende önceki sürümde de çalışıyordu. iOS ile yoktu ona geldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20188 yıl comment_457004 Başlık açmayayım buradan sorayım. Nedir bu Waze ? ne işe yarar? indireyim mi android multimedyaya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20188 yıl comment_457005 2 dakika önce, H. Cenk yazdı: Başlık açmayayım buradan sorayım. Nedir bu Waze ? ne işe yarar? indireyim mi android multimedyaya. Bir nevi Yandex. Ama bizim buralarda kullanımı pek yok diye tahmin ediyorum. Ama usa da falan yaygın ve kullanıcılar doğru düzgün yorum ve kaza haberleri vs. yazıyor. Offline da çalışıyor diye hatırlıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20188 yıl comment_457116 18 saat önce, H. Cenk yazdı: Başlık açmayayım buradan sorayım. Nedir bu Waze ? ne işe yarar? indireyim mi android multimedyaya. Ben de buralarda öğrendim waze'i Bizim için önemi, alternatif navigasyon yazılımı olması. Şu anda android telefona waze kurulunca; ve araca bağlanınca, "google maps" ile "waze" arasında seçim yapma şansınız oluyor. Sync 3 desteği başladığında da sygic yazılımına'e alternatif olacak. Senin arabadaki cihazda nasıl bilmiyorum. Eğer bizim gibi sadece google maps açabiliyorsan mantıklı. Ama yandex'i de kullanabiliyorsan, olsa da olur, olmasa da. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20188 yıl comment_458926 The Spotify integration with Ford SYNC was discontinued January 16, 2018. Hadi geçmiş olsun hepimize... Çok alışmıştık, illaki o usb kabloyu taktıracaklar, ''Bluetooth üzerinden, applink gibi sağlıklı olmuyordu'' Her oto sapa sms atan FORD Otosan bunun için, bir mail ya da SMS atmalıydı diye düşünüyorum. Şubat 1, 20188 yıl Tuncay A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl comment_459127 2/1/2018 - 10:30 tarihinde, Tuncay A. yazdı: The Spotify integration with Ford SYNC was discontinued January 16, 2018. Hadi geçmiş olsun hepimize... Çok alışmıştık, illaki o usb kabloyu taktıracaklar, ''Bluetooth üzerinden, applink gibi sağlıklı olmuyordu'' Her oto sapa sms atan FORD Otosan bunun için, bir mail ya da SMS atmalıydı diye düşünüyorum. Sync 3 aplikasyonların ben çok da geleceği olduğunu düşünmüyorum. Carplay ya da Android Auto aktif iken kullanamıyorsunuz. Eh, bunları kapatmak da pek mantıklı olmuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl comment_459132 birileri de sync 2 ye birşeyler çıkarsa idi nolurduuuuu:) biz sync2 leri tınlayan yok sanırım üzücü:( Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20188 yıl comment_459204 15 saat önce, uğur özsabır yazdı: birileri de sync 2 ye birşeyler çıkarsa idi nolurduuuuu:) biz sync2 leri tınlayan yok sanırım üzücü:( 400 dolar civarına interface'ler satılıyor. Android versiyonları da var. Mevcut sync 2'de android auto olmadığı için başka türlü zor olur. Ruslar dosyalar aynı versiyon olursa iyi olur demiş, ben de gracenote'u downgrade ettim. Sonuçta navi dosyaları dahil tüm dosyaları sync 3 version 3.0 (JR3T) yaptım .. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın