Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Artık Bu Focus'u Almak Hayal Değil ! (Donanım Arttı)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Şimdi Yako bu ay dağıtılacak önümüzdeki ay satılacak demeden ben atlayayım: Sonbahara.... :kıhkıh:

Ykp yüzünden eşimle aram açıldı :D adam ha geldi gelecek, eli kulağındadır diyor heyecan yaptırıyor; eşim öbür taraftan şimdiye 10 kere almıştık daha neyi bekliyoruz diyor :kıhkıh:

• Yanıt 148
  • Görüntüleme 30,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yeni donanım paketleriyle 1.6 EB gelecek mi sizce??? Bu arabayı kullanma keyfi ne Sony'e kalmış ne de ortadaki renkli ekrana, ilki için evde güzel bir müzik setim var, ikincisi için de envai çeşi

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

biri birşey yapınca illa eksik kalınmaycak , bir marka led yapıyor ; haydi hepsi birden , aynaya sinyal takar irili ufaklı hepsi takar , bunun sonu yok ... yakında yemek yapan arabalarda çıkar , micro

• 1 hafta önce alan biri olmak istemezdim şu an...

Yanıtlama zamanı:

Ykp yüzünden eşimle aram açıldı :D adam ha geldi gelecek, eli kulağındadır diyor heyecan yaptırıyor; eşim öbür taraftan şimdiye 10 kere almıştık daha neyi bekliyoruz diyor :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Bu Yako yuzunden bende 6 ay sony bekleyip Gelmeyince canima tak ettiginden gidip star stopsuz dizeli almak zorunda kaldim Sony yi Yakoya taktirticam parasini ondan alicam

Yanıtlama zamanı:

Ben sony için 1 kere bile tarih vermedim :D sıkıntı yok :) gelecek dedik ve geldi ;)

Asistan'a 2012 dedik geldi..

No problema

Gelecek dedim geldi...

Yakup Ağaoğlu :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

adam eşini evine gönderdi Yako yüzünden 1 haftadır garibim kardesim yalnız yaşıyor alacağın olsun Yako :)
Yanıtlama zamanı:

adam eşini evine gönderdi Yako yüzünden 1 haftadır garibim kardesim yalnız yaşıyor alacağın olsun Yako :)

Abi kızcağız hala süpriz yapacam sanıyor gelince araç kapıda falan :D Ykp amerikan başkanı dahil herkesi ara ne yap et gelsin artık :P

Bora abininkide iyimiş parayı patrondan alma fikri :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

bu paketleri fordun sitesinde resmi olarak görmemiz temmuzun ilk haftasına kaldı sanırım

• 2 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.