Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201412 yıl comment_237541 Bir ara mazot fiyatları neredeyse benzin fiyatlarına yaklaşmıştı. Makas açıldı son zamanlarda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201412 yıl comment_239996 Bugün benzine 5 kuruş, mazota 4 kuruş indirim var Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201412 yıl comment_240020 Bugün benzine 5 kuruş, mazota 4 kuruş indirim var Yapma ya daha dun mazot almıştım hatta fulledik yahu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201412 yıl comment_240430 Benzin ve motorine 5'er kuruş indirim olmuş. Eşşeğini kaybedenler sevinsin diye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl comment_241786 Onu bunu bilmem de tavan fiyat uygulaması bitince vay biz mazotçuların haline makas yine kapanır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl comment_241789 Onu bunu bilmem de tavan fiyat uygulaması bitince vay biz mazotçuların haline makas yine kapanır... hazır canım sıkılmışken sorayım, bu tavan fiyat olayı nedir? Esas eskiden uygulanan tavan fiyat değil miydi? Yani şuan ki sistem nedir, eskiden neydi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl comment_241790 hazır canım sıkılmışken sorayım, bu tavan fiyat olayı nedir? Esas eskiden uygulanan tavan fiyat değil miydi? Yani şuan ki sistem nedir, eskiden neydi? Şöyle ki; EPDK katkılı yakıt ürünlerinin katkısız olan standart yakıtlardan farkının ne olduğunu ve fiyat farkının nereden kaynaklandığını yakıt dağıtım firmalarına sordu. Yakıt dağıtım firmaları tatmin edici bir cevap veremeyince EPDK, tüm katkılı ve katkısız yakıtların bundan sonra katkısız yakıt fiyatından satılmasına karar verdi. Yani bir tavan fiyat belirledi... Bu fiyatı kanunen geçmek şu an için mümkün değil. Ama uygulama bitince fiyatlar serbest bırakılacak... Ondan sonra işte fiyatlar kademe kademe artacak... Son dönemde mazot fiyatları 40 kuruş kadar düştü... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl comment_241792 Şöyle ki; EPDK katkılı yakıt ürünlerinin katkısız olan standart yakıtlardan farkının ne olduğunu ve fiyat farkının nereden kaynaklandığını yakıt dağıtım firmalarına sordu. Yakıt dağıtım firmaları tatmin edici bir cevap veremeyince EPDK, tüm katkılı ve katkısız yakıtların bundan sonra katkısız yakıt fiyatından satılmasına karar verdi. Yani bir tavan fiyat belirledi... Bu fiyatı kanunen geçmek şu an için mümkün değil. Ama uygulama bitince fiyatlar serbest bırakılacak... Ondan sonra işte fiyatlar kademe kademe artacak... Son dönemde mazot fiyatları 40 kuruş kadar düştü... Bundan oncede EPDK bir tavan fiyat belirlemiyormuydu? Firmalarmi belirliyordu? Atıyorum A firması 10tlden satabiliyormuydu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl comment_241795 Bundan oncede EPDK bir tavan fiyat belirlemiyormuydu? Firmalarmi belirliyordu? Atıyorum A firması 10tlden satabiliyormuydu? Bundan önce 2009 yılında tavan fiyat uygulaması oldu. Bu da çok kısa sürmüştü... Firmalar istedikleri fiyatları belirlemekte özgürler ancak piyasa koşulları gereği fiyatlar birbirlerine yakın oluyor... Kapitalizmin tek avantajı bu; rekabet... Ama onu da kartel kurarak alt ediyor firmalar bazen... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201412 yıl comment_243234 Bu gece benzine 2 kuruş, mazota ise 3 kuruş zam var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201412 yıl comment_243257 Bu gece benzine 2 kuruş, mazota ise 3 kuruş zam var... O uc kurus indirimden bir kurus karim olmadi ya. Ibdirimden bi gunonce fullemistim. Simdi bitti. 170 km lik falan mazot kaldı. Aksam almaya usendim. Zammi yedik. Hayırlı olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201412 yıl comment_243293 O uc kurus indirimden bir kurus karim olmadi ya. Ibdirimden bi gunonce fullemistim. Simdi bitti. 170 km lik falan mazot kaldı. Aksam almaya usendim. Zammi yedik. Hayırlı olsun. Ben de genellikle hep zamma denk geliyordum yakıtım bittiğinde... Neyse bu tavan fiyat uygulaması iyi oldu yine... lt'de en az 30 kuruş kardayız Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201412 yıl comment_243741 Benzine 4 mazota 2 kuruş zam gelmişş ve yarın tavan fiyat uygulaması bitiyor fiyatlar daha artabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201412 yıl comment_243757 1 lt. benzine 5 TL veriyoruz bir de 3-5 kuruşun hesabını yapıyoruz; verginin vergisini veriyoruz; benzinin kuruş hesabı indirimini kovalıyoruz... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın