Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_84037 En iyi yarın en kötü Temmuz. Not: Temmuz demek Temmuz 1 demek değildir. Fiyat hakkında herhangi bir bilgi var mı peki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_84039 Sonbahara.... Sonbahara derken Kemal Sunal misali p.tesi giydim fesi, salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır olmasın Abi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_84046 Ne diyeceğimi şaşırdım...susuyum bari.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_84077 Dizel satış rakamları düşer diye mi getirmiyorlar aceb? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl Yazar comment_84082 Dizel satış rakamları düşer diye mi getirmiyorlar aceb? Gelecek abi gelecek Haziran üretimli olacak en geç..Haber verildi bayiilere.. Şuan bayağı satıyor avrupa'da sanırım stok sorunu nedeniyle gecikti (2 ay gibi süre) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_84086 Tsi motordan daha iyi bir motor üretildi ya mutluluğumu anlatamam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_84087 Fiyat abartılı olmasa bari. Ciddi manada düşünebilirim. Tabi önce test etmem lazım. Haziran 1, 201214 yıl S.Velid Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_84107 Ben en çok Cenk abinin muhtemelen araba alabileceğine seviniyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_84131 Ben en çok Cenk abinin muhtemelen araba alabileceğine seviniyorum Bende bende. :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201214 yıl comment_84134 Bu motor ilk başlarda Türkiyede çok ön yargıyla bakılır kanımca "gitmez bu" denir. Daha sonra motor kendini kanıtlayınca baya satılır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201214 yıl comment_84161 Ben en çok Cenk abinin muhtemelen araba alabileceğine seviniyorum Bende bende. :D Hayal görmeyin, Cenk buna da bir kulp bulur, güvenim tam... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201214 yıl comment_84174 Ben en çok Cenk abinin muhtemelen araba alabileceğine seviniyorum Bende bende. :D Hayal görmeyin, Cenk buna da bir kulp bulur, güvenim tam... Kesinlikle doğru söylüyorsun abi..2 sıkıntı var. Bunu 1.6 dan en fazla 500 TL pahalı bekliyor(d)um. Daha pahalı olacaksa almam. Fakat eskiden tanıdığım otosancı bir arkadaş fiyat 1.6 ecoboosta yakın dedi. İkincisi de style donanımın kaldırılması beni çok üzdü. Yani arabada sis farı alaşım jant olmayabilr ama CC, far ve yağmur sensörü kesin olsun istiyordum. Herkes arabası biraz eskiyince donanım artırır. Otosan donanım kısıyor bu da enteresan.Titaniuma da o para verilmez.. İkinci el 2011 siyah HB 1.6 style plus paylaştım sanırım talep yok; satıcı bu akşam 36400e düştü. Beni bir kaşıntı tutmadı desem yalan olur.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201214 yıl comment_84183 Ben en çok Cenk abinin muhtemelen araba alabileceğine seviniyorum Hayal görmeyin, Cenk buna da bir kulp bulur, güvenim tam... Kesinlikle doğru söylüyorsun abi..2 sıkıntı var. Bunu 1.6 dan en fazla 500 TL pahalı bekliyor(d)um. Daha pahalı olacaksa almam. Fakat eskiden tanıdığım otosancı bir arkadaş fiyat 1.6 ecoboosta yakın dedi. İkincisi de style donanımın kaldırılması beni çok üzdü. Yani arabada sis farı alaşım jant olmayabilr ama CC, far ve yağmur sensörü kesin olsun istiyordum. Herkes arabası biraz eskiyince donanım artırır. Otosan donanım kısıyor bu da enteresan.Titaniuma da o para verilmez.. İkinci el 2011 siyah HB 1.6 style plus paylaştım sanırım talep yok; satıcı bu akşam 36400e düştü. Beni bir kaşıntı tutmadı desem yalan olur.. Biz Cenk abinin araba alabilme ihtimalini sevdik ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201214 yıl comment_84271 1000 cc, otamatik ile birleşir, donanım zenginliği ile fahiş bir fiyat olmazsa hanım'a bir tane ayarlamak lazım, ben nasıl olsa ecoboost u kaptım ama fiyatı ecoboost 1.6 ile ayni olacak demişsiniz ama bence atmosferik 1.6 ile ayni olmalı yoksa bir anlamı yok bu işin Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201214 yıl Yazar comment_84273 1000 cc, otamatik ile birleşir, donanım zenginliği ile fahiş bir fiyat olmazsa hanım'a bir tane ayarlamak lazım, ben nasıl olsa ecoboost u kaptım ama fiyatı ecoboost 1.6 ile ayni olacak demişsiniz ama bence atmosferik 1.6 ile ayni olmalı yoksa bir anlamı yok bu işin Zaten öyle olacak atmosferikten biraz pahalı. Rakip fiyatları ortada. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın