Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Uygulamalarımızı bu başlıkta toplayalım

Featured Replies

• Yanıt 169
  • Görüntüleme 60,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Geçen hafta sonu arabayla biraz uğraştım ,dış temizlikten sonra ,clay bar(kill hamuru) uygulaması ,çizik olan yerlere bölgesel pasta ve son olarak cila yaptım.Sırasıyla kullandığım malzemeler(jelatinl

• allahım sana geliyorum Hemen bir iki ufak detay fotoğrafları ekleyip artık finish e geçiyoruz Maltepe Sahile fotoğraf çekmeye gittik , maltepe sahilde otopark k

• Bakırtaş Sonax Boya Koruma Yüzeyde gram çizik kalmadı ve yumuşacık yani pürüzsüz oldu. Bir iki gün sonra yağmur varmış bakalım performans

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

cila 2-3 yıkamada bi atılırsa etkisini kaybetmez , tabi bunda şampuanında önemi var

kendi aracım en son 2 yıl önce keçe gördü örnek vermek gerekirse , gerisi hep cila

Yanıtlama zamanı:

ohoooo kim uğraşacak :) arabayı yıkamaya üşeniyorum.Yıkatmayada kıyamıyorum maddi cimrilikten ötürü :D her 2-3 yıkamada bir cila atsam zaten sıkıntı yok ama yok mu bunun kalıcı etkili olanı?

Araç şampuanının kalitelisini kullanında dediğiniz gibi cilaya gerek kalmıyor parlıyor cilalı gibi her yıkadıktan sonra.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ohoooo kim uğraşacak :) arabayı yıkamaya üşeniyorum.Yıkatmayada kıyamıyorum maddi cimrilikten ötürü :D her 2-3 yıkamada bir cila atsam zaten sıkıntı yok ama yok mu bunun kalıcı etkili olanı?

Araç şampuanının kalitelisini kullanında dediğiniz gibi cilaya gerek kalmıyor parlıyor cilalı gibi her yıkadıktan sonra.

hmm ben sizin sorunu anladım :D cilayı vuruyim ama 4 ay 5 ay korusun diyorsunuz ona görede ürünler mevcut colliente 915 vs gibi tavsiye ederim

Uygulaması falan ilk başlayanlar için zordur ama gerçekten koruması baya bi sürer 4-5 yıkamada çıkmaz

Aracın parlaması önemli değil şampuanda alttaki cilayı koruması önemli :)

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Dün arabayı yıkattığımızda ortaya çıkan manzara çok sevimsizdi, bolca reçine, malum ağaç altına bırakıyoruz, onlar da sağladıkları gölge için farklı bir bedel tahsil ediyorlar, ve daha da kötüsü tüm yüzeyi toplu iğne başı büyüklüğünde damlacıklar halinde kaplayan inşaat dış cephe boyası.

Sonax'ın uzun süredir ahbap olduğum bir bayisinde yıkatıyorum.

Onlar da çözüm olarak kil (gavurcası "clay") ile temizleme önerdiler.

Böyle bir maddenin varlığından bile haberdar değildim.

Sert macun gibi dikdörtgen bir kalıp, deterjanlı suyla kayganlığı sağlayıp yüzeye sürtüyorsunuz ve ne kadar artık, kalıntı, kir vb. varsa silip süpürüyor. Çok etkili ve etkileyici.

Tabii sonra durulayıp iyi bir cila gerekiyor, öyle de yapılınca sabah saçlarımı arabanın kaputuna bakarak tarar oldum.

Paylaşayım dedim, belki benim gibi başka cahil kalmışlar da vardır diye...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

6 ayda bir uygulanması gereken bir ürün

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Geçen hafta sonu arabayla biraz uğraştım ,dış temizlikten sonra ,clay bar(kill hamuru) uygulaması ,çizik olan yerlere bölgesel pasta ve son olarak cila yaptım.Sırasıyla kullandığım malzemeler(jelatinli unuttuğum meguiers hızlı cila :) ) ve uygulamalarım;

fotoraf0066s.jpg

fotoraf0060zy.jpgfotoraf0052t.jpgfotoraf0057a.jpgfotoraf0059d.jpgfotoraf0068o.jpgfotoraf0074b.jpgfotoraf0092v.jpgfotoraf0094.jpg

Kendimi çekeyim derken biraz komik durdu ama önemli olan ana fikir :)

Yanıtlama zamanı:

Profildeki resimden dolayı ben kardeşinizdir diye filan bekledim beraber temizlemişler herhalde diyecekken sizmişsiniz :).

Tembellik ve yer sıkıntısı sebebi ile hayal etsem de bir girişemedim şu detailing işlerine ucundan kenarından. Bir tek Sonax'ın araç içi temizleyiciyi aldım birilerini beklerken arabanın sağını solunu siliyorum :)

Ayna olmuş maşallah

Yanıtlama zamanı:

Bende arabami cok seviyorum ama elim yatkinmi bilmiyorum :) daha dogrusu cesaret edemiyorum

Yanıtlama zamanı:

Profildeki resimden dolayı ben kardeşinizdir diye filan bekledim beraber temizlemişler herhalde diyecekken sizmişsiniz :).

Tembellik ve yer sıkıntısı sebebi ile hayal etsem de bir girişemedim şu detailing işlerine ucundan kenarından. Bir tek Sonax'ın araç içi temizleyiciyi aldım birilerini beklerken arabanın sağını solunu siliyorum :)

Ayna olmuş maşallah

Teşekkürler,yok kardeşimle değil ama eşimle yaptım,yalnız değildim.Benim içinde öyle aman aman imkanlar yok.Arabayı petrolde yıkayıp kapının önünde diğer uygulamaları yaptım.Bu arada arabayla uğraşmak keyif veriyor oyüzden zorluyorum imkanlarımı :)

Eline koluna sağlık :)

Pasta yaparken dikkat edilmeli yani prof. olmakta fayda var.. :yeah:

Sağolasın Yakup, pastayı aslında makinayla yapcaktım ama normal pasta makinam olmadığı için matkap ucları için pasta aparatları var onlardan aldım ama kullanmaya cesaret edemedim.Sadece pasta artığı,lekesi kalmasın diye triz bantı çekip yaptım,işe yaradı. :)

Eline sağlık iyi iş çıkarmışsın.......... :)

Teşekkürler Bekir abi,fena sayılmaz işte :)

Valla bravo.

Sağolasın Ümit. :)

Bende arabami cok seviyorum ama elim yatkinmi bilmiyorum :) daha dogrusu cesaret edemiyorum

Denemekte yarar var Sabri,sonuçta benimde özel bir yeteneğim yok,uğraşında oluyor :)

Alper Albayrak tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

finish güzel olmuş , ufak bi hatırlatma yapiyim bizde para çok gibi gardaş stayla o kadar sürmenize gerek yok pastayı veya cilayı boşuna yorulursunuz :) ellerinize sağlık

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.