Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 hayırlı olsun en iyi zaman dilimleri senin olsun Vakit nakittir derler.. Nakdi vakte yatırıyorum.. Nakdim gidiyorsa vaktim de mi gidiyor şimdi onu pek anlayamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2014 Vakit nakittir derler.. Nakdi vakte yatırıyorum.. Nakdim gidiyorsa vaktim de mi gidiyor şimdi onu pek anlayamadım o zaman herşey gönlünce olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Tevfik baba'dan bize özel 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Tevfik Babanın yılbaşı hediyesi ( bana değil,kendine ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 @Yakup Çağatay, kullanmadığı saatlerden birini de bana hediye etse bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Yeni bebek: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Yılbaşı biletim var, çıksın bende alacağım yaw[emoji1] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Yılbaşı biletim var, çıksın bende alacağım yaw[emoji1] Benimde 3 tane bilet var abi. Bana çıkarsa sana bu saatten alırım. Bide orj sony navigasyon alırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Benimde 3 tane bilet var abi. Bana çıkarsa sana bu saatten alırım. Bide orj sony navigasyon alırım. Sağol Doğanım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 @Yakup Çağatay, kullanmadığı saatlerden birini de bana hediye etse bari İhtiyacınız varsa marka model söyle buradan bakalım orjinal ithal[emoji12] [emoji16] yarı fiyatına 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Geçenlerde internetten bakarken bir tane saat beğendim, (kolay kolay da beğenmem). Almaya gittim, o kadar marka model arasında üretimden kalkanı bulmuşum. 4-5 yer gezdim hepsi fıs 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Geçenlerde internetten bakarken bir tane saat beğendim, (kolay kolay da beğenmem). Almaya gittim, o kadar marka model arasında üretimden kalkanı bulmuşum. 4-5 yer gezdim hepsi fıs Ömrüne bereket Serdar'ım, Allah da seni güldürsün[emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 İhtiyacınız varsa marka model söyle buradan bakalım orjinal ithal[emoji12] [emoji16] yarı fiyatına PULSAR PV6002X1 .. Avrupa fiyatı 500 TL falan. Yarı fiyatına hemen alayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 orjinal ithal yarı fiyatına benim beğendiğim saatleri yarı fiyatına bile olsa alamam.. 10da biri bile olsa alamam.. 1/60 ile 1/100 arasında olabilir kimine göre 1/1000 bile olabilir.. ki o zaman da orjinal değil replikaya girer 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap