Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Zamanın Efendileri....

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bu arada merak ettiğim bir konu... Saatlerin reklam fotoğraflarında çok büyük oranda saat 10:08'i gösteriyor.. Bunun herhangi bir hikayesi var mı acaba?

Alperen güle güle kullan. Benim zevkim değil, ama sen beğendikten sonra süper!

Akrep yelkovan konumunu ben de merak etmiş ve bir ara araştırmıştım, bulduklarımdan hatırladıklarım:

1. Akrep ile yelkovan 10:07 -10:10 aralığında konumlandığında tam simetrik duruyor ve kimi göze hoş gören bir V (zafer işareti) ya da Y (Yes yani onaylama kısaltması) görüyor.

2. Bu konumdayken ne tarih göstergesi ne de marka model yazısı perdeleniyor

3. Kısa akrep ve uzun yelkovan "onaylanmış - çek edilmiş" işaretini anımsatıyor 

4. Bu konumlanma aynı zamanda saatin bir gülen yüz gibi görünmesini sağlıyor (smiley etkisi)

5. Abraham Lincoln'ün öldürüldüğü saat, Hiroşima'ya atılan atom bombasının atılma saati, ilk üretilen saatin bitirildiği an gibi yakıştırmalar da var.

6. İşin komiği dijital saatlerde ve mesela hTc telefon reklam görüntülerinde saat 10:08 görünüyor. Bunda da Budizm'le alaka kuran, budistler için 108'in kutsal bir sayı olduğunu iddia edenler var. Belki daha akla yakın olanı 12 saat gösterme formatında göstergedeki maksimum LCD segmentinin aktif olduğu rakam olması...

Sonuçta hiçbiri tam inandırıcı bir açıklama getirmiyor. 

Hayat gibi, neden, niçin bilmiyor ama bir şekilde kabulleniyoruz (bööööğg)

1008-blog.jpg

Cem Boneval tarafından düzenlendi

• Yanıt 883
  • Görüntüleme 122,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Günümüz erkeğinin olmazsa olmazlarından olan saatler,hernekadar teknolojik evrime yenik düşmüş gibi gözüksede (cep telefonundan yararlanma gibi) yinede bir erkeğin ogünkü giyimine göre şık,spor,casual

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Tevfik baba'dan bize özel

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Forumun mürekkep koklamayı sevenleri olduğu gibi saate takıntısı olanları da var. Ben mesela bu iptiladan kurtulamadım. Her seferinde bu son diyorum, ama nafile.    Son işgüzarlığı

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Alperen güle güle kullan. Benim zevkim değil, ama sen beğendikten sonra süper!

Akrep yelkovan konumunu ben de merak etmiş ve bir ara araştırmıştım, bulduklarımdan hatırladıklarım:

1. Akrep yelkovan 10:07 -10:10 aralığında konumlandığında tam simetrik duruyorlar ve kimi göze hoş gören bir V (zafer işareti) ya da Y (Yes yani onaylama kısaltması) görüyor.

2. Bu konumdayken ne tarih göstergesi ne de marka model yazısı perdeleniyor

3. Kısa akrep ve uzun yelkovan "onaylanmış - çek edilmiş" işaretini anımsatıyor 

4. Bu konumlanma aynı zamanda saatin bir gülen yüz gibi görünmesini sağlıyor (smiley etkisi)

5. Abraham Lincoln'ün öldürüldüğü, Hiroşima'ya atılan atom bombasının atılma saati, ilk üretilen saatin bitirildiği an gibi yakıştırmalar da var.

6. İşin komiği dijital saatlerde ve mesela hTc telefon reklam görüntülerinde saat 10:08 görünüyor. Bunda da Budizm'le alaka kuran, budistler için 108'in kutsal bir sayı olduğunu iddia edenler var. Belki daha akla yakın olanı 12 saat gösterme formatında göstergedeki maksimum LCD segmentinin aktif olduğu rakam olması...

Sonuçta hiçbiri tam inandırıcı bir açıklama getirmiyor. 

Hayat gibi, neden, niçin bilmiyor ama bir şekilde kabulleniyoruz (bööööğg)

1008-blog.jpg

Teşekkür ederim Abi..

2 ve 3 numaralı durumlar benim de aklıma gelmişti ama acaba mı diye de düşünmüştüm..

Biraz araştırayım bakayım..

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun bildiğim kadarı ile Tissot'da Visiodate modeli var bunun benzeri. Oda uygun fiyatlı otomatik kategorisinde şık bir saatdir. 

O saate bakmıştım.. özellikle rose gold renginde roma rakamlı bir modeli var çok hoş...

Ama aldığım saatteki bombeli cam saatin kadranını çok hoş gösteriyor.. o bombeli camın verdiği görüntüye bayıldım.. yoksa aynı kategoride şık çeşitler var..

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Hanımın zevkini sezmek önemli, gözüme çarpanlar:

9023115581210_0_304x424.jpg 7613272038898_0_304x424.jpg

https://www.markafoni.com/product/4435136/   https://www.markafoni.com/product/4435051/

Bazen bu minik kristaller dökülebiliyor, dikkatli kullanmak lazım. 

Yanıtlama zamanı:

@Cem Boneval, İkincisi daha bizimkine hitap eder..

Alttakini beğendim  bulabilirsem alırım büyük ihtimal hala bakıyorum yinede...

http://www.konyalisaat.com.tr/urun/esprit-es103342007/

Yanıtlama zamanı:

Benim için vaz geçilmez bir klasik, her hanımın saat kutusunda olmalı: Biraz tuzlu ama, http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=3986566

1.jpg

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Alttakini beğendim  bulabilirsem alırım büyük ihtimal hala bakıyorum yinede...

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Emporio-Armani/AR7342/PD

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Emporio-Armani/AR7322/PD

daha sade ve şık gibi :)

Yanıtlama zamanı:

Bu modacıların saat yapmasına gıcık oluyorum, alıyorlar 50 TL'lik Miyota veya muadili, pilli kuvartz makineyi, koyuyorlar taş çatlasın 50 TL'lik kasaya sonra da satıyorlar 500+ TL'ye 

Saati işi saat yapmak olan kurumdan alacaksın. 

Yanıtlama zamanı:
Yanıtlama zamanı:

Bu modacıların saat yapmasına gıcık oluyorum, alıyorlar 50 TL'lik Miyota veya muadili, pilli kuvartz makineyi, koyuyorlar taş çatlasın 50 TL'lik kasaya sonra da satıyorlar 500+ TL'ye 

Saati işi saat yapmak olan kurumdan alacaksın. 

,

Aynen bende uyuz oluyorum bu duruma. Bide ayakkabı parfüm vs vs yapıyorlar :)

Yanıtlama zamanı:

Aynen bende uyuz oluyorum bu duruma. Bide ayakkabı parfüm vs vs yapıyorlar

biz anlamayız o işlerden :) bayanlar anlar 

eev7.jpg

Yanıtlama zamanı:

Eşe hediye alınıyorsa yapılacak ciddi hatalardan biri ucuz diye almak olur

bence en temizi , tabi bütçeye güveniliyorsa ; saatçiye beraber gidip seçtirtmek olur :kıhkıh:  

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.