Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_69958 Abi öncelikle hayırlı olsun.. Sonralıkla "sabaha kadar şarjda kalsın" tavsiyesini kim yaptı bilmiyorum ama o teknoloji nokia 3310 zamanında kaldı. şimdiki telefonlarda öyle birşey yok. şarj dolduysa tamamdır. navigasyon programı olarak da igo yükle.. google'dan rahatlıkla full olanını bulursun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl Yazar comment_69961 Abi öncelikle hayırlı olsun.. Sonralıkla "sabaha kadar şarjda kalsın" tavsiyesini kim yaptı bilmiyorum ama o teknoloji nokia 3310 zamanında kaldı. şimdiki telefonlarda öyle birşey yok. şarj dolduysa tamamdır. navigasyon programı olarak da igo yükle.. google'dan rahatlıkla full olanını bulursun. Hepinize teşekkür ederim. Uygulama tavsiyelerini tek tek yerine getiricem Alperen kendi içinden IGO yazılımı çıkıyormuş, üstelik ücretsiz güncellemeli. Kurdular onuda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_69963 Hepinize teşekkür ederim. Uygulama tavsiyelerini tek tek yerine getiricem Alperen kendi içinden IGO yazılımı çıkıyormuş, üstelik ücretsiz güncellemeli. Kurdular onuda. vaaay iyiymiş.. o zaman IGO'ya devam... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70000 Güle güle kullanın. Bu akılı telefonlar ile başınıza yeni bir iş almış oluyorsunuz. O nasıl yapılıyor, bu nasıl oluyor başlıyorsunuz araştırmaya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl Yazar comment_70048 hayırlı olsun.teknosadanmı aldınız. Teşekkür ederim. Vatan bilgisayar. http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/samsung-sam_i9100_black-i9100-galaxy-s-ii--cep-telefonu-16-gb-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=55628 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70065 Eveeet; uzun araştırmalar sonunda bugün kendime bir Galaxy S II telefon aldım. Artık Cenk bile araba alabilir, inanıyorum buna İtiraz ediyorum Hakim Bey !! Sataşma var .. 1.0T focus veya Cmax çıkardınız da almadık mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70066 Hayırlı olsun Aydın'cım. Android Aydın,tuttum bunu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70105 Hayirli olsun Aydin abim. Gule gule kullan. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70110 Fiyatlar çok yüksek Türkiye de ya.. Yeni yasa ile beraber yurtdısından gelen telefonlara alınacak olan ekstra ücretle bile akıllı telefonlar yurtdışından çok daha uygun fiyata getirilebiliyor . Bu arada S3 çıkacağı için S2 nin fiyatı ciddi düşmüş be hocam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70111 Hayırlı olsun...Umarım hep iyi haberler alırsın..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl Yazar comment_70146 Bu android'in ne çok kurcalancak şeysi varmış kardeşim yahu TV ile netten gezinirken kendi kumandası ile bir şeyler yazmak çok zor oluyor, ilk hedefim televizyonun klavyesini telefona taşıyabilmek olacak Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın