Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hala Ford Alınır Mı?

Bülent Y.

Önerilen Mesajlar

Merhaba herkese. 

2023 Benzinli Kuga kullanıyorum. Öncesinde de dizel kuga daha oncesinde de focuslar kullandım. Son zamanlarda Ford satışları iyice düştü. Modelleride azaldı. Hatta binek araçtan çıkacak diye bir geyik dönüyor uzun zamandır. Tüm bunlarla birlikte insanlara hak verdiğim bir konu da iç tasarım gercekten rakiplerle kiyaslandiginda cok eski kalıyor. Ez cümle yeni bir araç alacak olsaniz Ford yerine neyi tercih edersiniz C suv olarak. Ya da yine de Ford der misiniz? 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Günaydın, 

Hafta başlasın,

İşiniz gücünüz rast gitsin. 

10 saat önce, Bülent Y. yazdı:

Ford

Almam artık diye düşünüyorum. 

Japon, Kore vs sevmiyorum ve dönüp dolaşıp Alman'a geliyorum. Ülkedeki vergilendirme sistemi yüzünden motorsuz gelen arabalar da pek mutlu etmiyor 😂

(1.5-1.6 motorlu Suv mu olur yahu)

(Hatta Glb de abartıp 1.3 motor koymuşlar, ayıp Mercedes ayıp)

• Beğen 3
  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

suv diyince aklıma peugeot 5008 nissan xtrail yada honda crv geliyor. B segment otomobillerin şişirilip suvlaştırılması çok itici geliyor. hocamın dediği gibi düşük motorlu benzinliler kesinlikle düşünmüyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Vergilerden dolayı alınacak araç kalmadı piyasada. Ne varsa eskilerde var😊 elektriklilerde pek cazip değil bana zaten ısınamadım 🤔 bu arada Amerika'da bazı elektrikli araçların hacklendigine yönelik haberler var. Daha neler göreceğiz bakalım....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Günaydın arkadaşlar..

Yeni nesil araçlar ağır ve küçük motorlu.Bunlarda da sonradan sıkıntı çıkıyor. Hiç düşünmem eski araç alırım. Hatta 2.0 dizel kuga bile alınır ve binilir. Ya da 2.0 benzinli crv..hatta ve hatta 2.0 toyota avensis..tadından yenmez ve başın ağrımaz..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

05.04.2026 - 23:02 tarihinde, Bülent Y. yazdı:

Merhaba herkese. 

2023 Benzinli Kuga kullanıyorum. Öncesinde de dizel kuga daha oncesinde de focuslar kullandım. Son zamanlarda Ford satışları iyice düştü. Modelleride azaldı. Hatta binek araçtan çıkacak diye bir geyik dönüyor uzun zamandır. Tüm bunlarla birlikte insanlara hak verdiğim bir konu da iç tasarım gercekten rakiplerle kiyaslandiginda cok eski kalıyor. Ez cümle yeni bir araç alacak olsaniz Ford yerine neyi tercih edersiniz C suv olarak. Ya da yine de Ford der misiniz? 

Çok feci Kia Sportage 1.6L 150 PS DCT düşünüyorum bu aralar. Mayıs bitsin hele. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

On 4/5/2026 at 11:02 PM, Bülent Y. said:

Merhaba herkese. 

Ford kaldı mı ki? Elektrikli olmayacaksa herhalde Şkoda ya da Tiguan a bakardım. Ama elektrikli alırdım. 🙂

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

05.04.2026 - 23:02 tarihinde, Bülent Y. yazdı:

Merhaba herkese. 

Bir kere ben artık içten yanmalı almam.

EV ler içinde tipini en beğendiğim FORD explorer ısı pompası olmaması, uzaktan erişim olmaması önemli değil. Şu yeni LFP batarya ile gelirse alabilirim. 

Onun dışında Şkoda Enyaq, iç kalite ve hacim yeterli ise Elroq, daha eğlenceli bir şey bekleniyorsa Mini Countryman . Bütçe 4,5a dayanıyorsa yeni GLB elektrik tercihim olurdu

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

13 saat önce, H. Cenk yazdı:

EV ler içinde tipini en beğendiğim FORD explorer ısı pompası olmaması, uzaktan erişim olmaması önemli değil. Şu yeni LFP batarya ile gelirse alabilirim. 

Onun dışında Şkoda Enyaq, iç kalite ve hacim yeterli ise Elroq, daha eğlenceli bir şey bekleniyorsa Mini Countryman . Bütçe 4,5a dayanıyorsa yeni GLB elektrik tercihim olurdu

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

On 4/10/2026 at 9:47 AM, H. Cenk said:

Explorerların yenileri (bu sene gelenler) LFP batarya ve ısı pompası yok değil opsiyonel. Altyapı zaten enyaq elro id4 hepsinde aynı. Bence gayet güzel bir alet. Mini bence o sınıfta değil. SUV diye iteleniyor ama o alet bildiğin SW. Ya da bana SW olanını itelediler. focus1 SW ile aynı boyda ve yüksekliği de benzer. Elroq da cam tavan olsaydı ona yönlenebilirdim aslında ama cam tavan olmayan SUVcukları satmak biraz zor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

23 saat önce, Mertol Kip yazdı:

Explorerların yenileri (bu sene gelenler) LFP batarya ve ısı pompası yok değil opsiyonel. Altyapı zaten enyaq elro id4 hepsinde aynı. Bence gayet güzel bir alet. Mini bence o sınıfta değil. SUV diye iteleniyor ama o alet bildiğin SW. Ya da bana SW olanını itelediler. focus1 SW ile aynı boyda ve yüksekliği de benzer. Elroq da cam tavan olsaydı ona yönlenebilirdim aslında ama cam tavan olmayan SUVcukları satmak biraz zor.

Yanlışın olmasın. 58 kw LFP bataryalar daha gelmedi.

77 kw NMC bataryalı 4çeker geldi. o da 4 milyonu vuruyor 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

On 4/14/2026 at 9:10 AM, H. Cenk said:

Yanlışın olmasın. 58 kw LFP bataryalar daha gelmedi.

77 kw NMC bataryalı 4çeker geldi. o da 4 milyonu vuruyor 

'26 lar 58 olması lazım. Yanlış hatırlıyor da olabilirim tabi .

Mertol Kip tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 2 hafta sonra...

Mesajları böldüm, 

Ford yeni arabaları çıkarana kadar eldekiyle gezmeye devam.

Ne zaman ki evimnde kolay şarj imkanı çıkar o zaman benim radarıma elektrikliler girer herkesin koşulları ve beklentisi farklı bu yıllardır böyle 

Siz ne istiyorsanız onu yapın başkalarına bakmayın herkesin bakışı ve koşulları aynı değil 

Piyasa arabası lazımsa o zaman ne çok satıyorsa onu alın 😄 Orada da bulunduğunuz bölgedeki servis ve yedek parça durumlarını kontrol edersiniz. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.