Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 20241 yıl comment_518183 Malum reklamlardan görmüşsünüzdür. F-150 → 2.7L → 5.4 milyon lira Bronco Sport → 2.9 milyon lira Edge → 2.0L 8 ileri → 3.9 milyon lira Elektrikli Explorer Elektrikli Capri Ranger Raptor gibi gibi gibi 9 Ekim'de kısmı olarak satışa başlıyor, belli modeller sonra devamı da gelecekmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 20241 yıl comment_518184 Benim bildiğim Amerika menşeili motorlu taşıtlara kafadan 21% ek gümrük vergisi geliyor. Çok rekabetçi olamazlar gibi bu sebeple. Ama bizim de amerikan sevdamız var tabi😃 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 20241 yıl comment_518186 Niş ürünler olarak kalacaktır en azından çoğu. O yüzden sınırlı sayıda, sevdalısı ve parası olan tercih edeceği için fiyatlarına çok bakmayacaklardır. Param olmamasına rağmen F-150 ve Ranger Raptor'a ben bile yükseldim 😄 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 20241 yıl comment_518187 hadi F-150 belki ama bronco ve edge satar mi? daha yeni a4u o fiyatlara veriyorlardi, ben o kadar parayi veriyor olsam premium bakarim sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 20241 yıl comment_518189 3 dakika önce, Ozan Kar yazdı: hadi F-150 belki ama bronco ve edge satar mi? daha yeni a4u o fiyatlara veriyorlardi, ben o kadar parayi veriyor olsam premium bakarim sadece. Bronco Sport Edge Elektrikli Explorer Elektrikli Capri Bana kalırsa bu dörtlü bizim ülkemiz için biraz fantezi işi. F-150 ve Ranger Raptor daha gerçekçi hedefler. Pick up dönüşümü yapmayı seven çok zengin bir sürü insan var. Hatta Raptor için sıraya girip gelmeyeceğini düşünenler de oldu. O yüzden bu iki model haricindekiler biraz fantezi işi gibi duruyor bizim ülkede. Ekim 3, 20241 yıl Cenk Demirel tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 20241 yıl comment_518190 Elektrikli binek de fordu görmek isteriz. Bunlar Amerikadan değil de Almanyadan gelecekti. Geç kaldı. Bronco sport severim. 1.5 hibrid ve çift kavrama olaydı. 2,5M gibi bir fiyata alıcısı olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 20241 yıl Yazar comment_518191 Bronco’yu yazmamışım o da 1.5L Ecoboost 8 ileri AT Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 20241 yıl comment_518192 6 saat önce, Cenk Demirel yazdı: Bronco Sport Edge Elektrikli Explorer Elektrikli Capri Bana kalırsa bu dörtlü bizim ülkemiz için biraz fantezi işi. F-150 ve Ranger Raptor daha gerçekçi hedefler. Pick up dönüşümü yapmayı seven çok zengin bir sürü insan var. Hatta Raptor için sıraya girip gelmeyeceğini düşünenler de oldu. O yüzden bu iki model haricindekiler biraz fantezi işi gibi duruyor bizim ülkede. Satmasina hepsi satar bence. Ama bu fiyatlarla degil... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20241 yıl comment_518197 O kadar para verirsem G alıp onu convert eder binerim. Bu adamlar 2012-2025 model falan rangerları alıp Broncoya F150 ye ona buna çevirip duruyorlar. Elbette orjinal gibi olmuyordur da zaten bu aletleri alanlar şekil şükül için alıyorlar. Yoksa F150 almak Amarok almaktan çok farklı değil. https://www.instagram.com/p/C-M2g7utEhr/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20241 yıl Yazar comment_518199 Siteye de geldi İncelemek için:https://www.ford.com.tr/gelecek-araclar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20241 yıl comment_518200 Branco Yakubun dediği motorla iyi satar bence. Ford düşük hacimli 4x4 de geç kalmıştı, doğru tercih👍 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20241 yıl comment_518203 Yahşi Batı filminde geçen sahne aklıma geldi. Param olsa da ben alsam😅 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20241 yıl comment_518204 edge 2.0 ile zaten satıldı. Kaan abinizin Kızılay için sıfır EDGElerin renk değişikliği muhabbetini hatırlayın. Bronco da gri market olarak 1.5 EB ile geldi. Bu sefer arkasında Otosan var diye satar mı bilmiyorum. Üç beş tane numunelik KOç ailesi ve çalışanları içinde alan çıkar muhtemelen. Tek merak ettiğim Avrupa tip elektrikli explorer ama araba çok geç kaldı. Audi versiyonu olan Q4 un satışına başlandı galiba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20241 yıl comment_518205 Bronco'nun rakibi land rover defender vb tayfası. Onlarda 1.5 motor pek yok. O nedenle belli olmaz bir satış trendi yakalayabilir. Bronco sportun boyutları kompakt olduğu için, az biraz varlıklı şehirli kadın için iyi bir seçim olabilir. Sadece neden halen sync 3 var bu arabada, ben ona takıldım şimdi 🙂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20241 yıl comment_518210 Niş ürün kalabilirler, ama hemen hepsi kafanızı çevirip bakacağınız özellikte ve kanımca Ford'un hak etmediği yerde olan imajına olumlu katkı sağlar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın