Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201214 yıl comment_60584 Yiğit forumu biraz daha dikkatli izle... Linki tekrarlıyorum: Bir zahmet tıklarsan şemalarla açıklaması var. Tesekkurlar sema icin.iyimis ozaman. Contali bir kapak gibi duruyor yipranma durumunda degisimide kolaydir insllh. Sent from my GT-P1010 using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl comment_61473 vay canına kusur avına çıkmışsın sen yigit kardeş gel ben sana bedelsiz anahtarlı depo kapağı taktırıyım ayrıca cem abi tevfik abinin yazdığı cuk die oturmuş bukadar güzel açıklama bize fazla tebrik ediyorum abileri cem abi mesleği gereği şemalarla anlatmayı yeğliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201213 yıl comment_135642 geçende bi enjektör temizleyici aldım bunu yakıt tankına nasıl koyucam kapak müsaade etmiyor:():( Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201213 yıl comment_135651 Arkadaşlar yurdışında bir çok ülke'de yakıt'ı müşteri doldurur yani bu tür hatalar yapılmış ve bu sisteme geçildi en az 4 yıldır bu ülke de bu sistem kullanılmakta...Ford da tabi Daha ben 1 tane sorun yaşayan; yok şu çalındı, burası pislendi diyen duymadım. Eğer isterseniz, pim yerleri hazır; taktırırsınız bu konuyla ilgili ilk sorun yaşayan ben mi oldum yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201213 yıl comment_135652 Tesekkurlar sema icin.iyimis ozaman. Contali bir kapak gibi duruyor yipranma durumunda degisimide kolaydir insllh. Sent from my GT-P1010 using Tapatalk evet değişimi kolay ancak kapak ile bilirkte depoya giden boruyuda değiştirilmesi gerektiğini söyledi servis ve yaklaşık maliyeti 800 TL Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201213 yıl comment_135680 geçende bi enjektör temizleyici aldım bunu yakıt tankına nasıl koyucam kapak müsaade etmiyor:() :( Araçla beraber size bir ucu huni gibi plastik bir boru vermiş olmaları gerekiyor. Fark etmemiş olabilirsiniz, torpido veya yedek lastiğin oralarda olabilir. Onu kullanacaksınız, yoksa servisten isteyin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201312 yıl comment_191508 Şimdi iyiki lpg takmışım diyorum en azından benzin gibi çalınma riski yok. Çalınma riski zaten yok ki, aracı kilitleyip benzin pompası yerleştirme yerine parmağınızla baskı yapın açılmayacağını göreceksiniz. Araç kilitli değilken aynı baskıyı yaptığınızda açılacaktır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_199011 Şimdi iyiki lpg takmışım diyorum en azından benzin gibi çalınma riski yok. iyide bu depo kapağından benzin çalacak adama helal olsun derim açılmıyor ki bu kapaklar Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199069 iyide bu depo kapağından benzin çalacak adama helal olsun derim açılmıyor ki bu kapaklar Arabayı alırken verdikleri huninin ucu gibi o zımbırtıyla açıp çalabilirler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın