Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 20242 yıl comment_516472 Evet bir başka arıza/problem ile karşı karşıya kaldım… 2020 model Focus ecoblue 53xxx km arabamda sağ aks arızası; ilk hareket anında çatur çutur ses yapıyor, Kasım 2023 de sol aks hafif boşluk sebebi ile garantiden değişmişti. Bu kez sağ aks için servise gittim, garanti Mart 2024 tarihinde bittiği için direk ret cevabı geldi Otosandan. İyi niyet garantisini sorduğumda “garanti bitiminden sonra 21 gün” olduğunu söylediler. Yarın Otosanı arayıp şikayet kaydı oluşturmayı düşünüyorum. Bakalım nelerle karşılaşacağız… Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 20242 yıl comment_516473 Gürkan hocam umarım çözülür, garantiden yaparlar. Ücret hakkında birşey söylediler mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 20242 yıl Yazar comment_516474 8 dakika önce, Erdem Ay yazdı: Gürkan hocam umarım çözülür, garantiden yaparlar. Ücret hakkında birşey söylediler mi? Güzel bir rakam verdiler 😂 İşçilik ve kdv dahil 45K. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 20242 yıl comment_516475 gecmis olsun abi, sana bile boyleyse biz artik ford almayalim 🙂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 20242 yıl Yazar comment_516476 13 dakika önce, Ozan Kar yazdı: gecmis olsun abi, sana bile boyleyse biz artik ford almayalim 🙂 Sert bir garanti politikası uyguluyor artık Otosan 😂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 20242 yıl comment_516478 garantisi bittikten sonra bakmamalarını az çok anlıyorum ama garanti kapsamında olan şeyleri bahane uydurmadan yapsalar. bundan önceki focusu aldığımda garantisinin bitmesine 3 yıl vardı. ucuk kaçık fiyat verdiklerinden bakımlara bir kez bile uğramadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 20242 yıl comment_516479 30 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Sert bir garanti politikası uyguluyor artık Otosan 😂 kendileri kaybediyor farkinda degiller, ya da umursamiyorlar. bu kadar gecmisi olan musteriye bile boyle davranirsan kaybetmeye mahkumsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20242 yıl Yazar comment_516484 8 saat önce, Ramazan D. yazdı: 51k de aks gidiyorsa hocam …😉 Bir kaç aks tamircisini aradı arkadaş, 55 binde aynı durumda bir Focus vardı elinde ve bol miktarda geldiğini söyledi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20242 yıl comment_516489 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Bir kaç aks tamircisini aradı arkadaş, 55 binde aynı durumda bir Focus vardı elinde ve bol miktar Fordları alt takım dayanıklı olarak bilirdik. Demekki alt takımı da kronikleştirdiler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20242 yıl comment_516490 Vay vay vayyyy. Geçmiş olsun Gürkan!! Bitti marka, bitti. Binekten çıksın gitsinler bu ülkeden. Kamyon ve panelvana devam etsinler. Cmaxte bana üstelik Şahsuvar şöyle bir şey yapmıştı. Garantinin 2. yılında Aks bilyesi ötüyordu. Şikayet ettim. Ama eski usul ahbap-çavuş ilişkisi hepsini tanıdığımdan servis formuna yazdırmadım. Bir şey yapmadılar. Garanti uzatma almıştım. O zaman da bu garanti uzatmaya girmiyor dediler. Uzatılmış garanti de bitince bunu değiştirmemiz lazım yolda dağılırsa çok ciddi sonuçları olur deyip çatır çatır parasını aldılar. İtiraz ettim, garanti süresinde de bu sorun vardı diye, hani servis formunda bu şikayetiniz yazmıyor dediler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20242 yıl Yazar comment_516491 Bir saat önce, H. Cenk yazdı: Garantinin 2. yılında Bu ara hep aynı davranıyorlarmış abi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20242 yıl comment_516493 Geçmiş olsun Gürkan hocam. Umarım garantiden çözülür. Yüksekmiş fiyatı da. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20242 yıl comment_516499 alakası var mıdır bilmem ama bir ara yazmıştım.. aks şu motordan çıkıp tekere giden uzun boru kol değil mi? f4 de f3 e göre çok ciddi inceltmişler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20242 yıl comment_516500 32 dakika önce, Mehmet Demir yazdı: f4 de f3 e göre çok ciddi inceltmişler Zaten f1'den f4'e kadar focuslarin en sağlam ve kolay kolay eskiyip arıza çıkarmayan yegane parçası arka aksiydi. Control blade süspansiyon çok sağlam ve kaliteli bir suspaniyondu. Otomobilin genel ömründen bile yüksek bir kullanım sunabiliyordu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın