Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Explorer - ya da Ford kılığında VW mi desem?

Cem Boneval

Önerilen Mesajlar

Explorer çok güzel araba. Haftasonu canlı canlı da şöyle bi baktım alıcı gözle. Normal vatandaş olarak LFP, NMC bilmeyiz biz 🙂 500+ km menzillisi lazım artık bu devirde. Şehiriçi falan olmasın, karma olsun. Aynı fiyata olsa, koltukları da bir şeye benzese, en alınası ceryanlılardan bir tanesi. Keşke otosan bu aracı üretseydi Puma yerine.

Murat Kav. tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben bir senedir elektrikli kullanıyorum öncesinde hep kiralıkta fransada falan kullanmıştım. Menzil fetişizmi gereksiz ya. Durmadan 500 km uzun yol giden kaç kişi var, varsa yılda kaç kere gidiyor?

Sedan araba sevenlerle menzil fetişizmi olanlar aynı kişiler bence. Sedancılarda hiçbir zaman kullanmayacakları bagajı sırtlarında taşımayı seviyorlar menzili kafaya takanlar da işlerine yaramayacak 50-100 km fazlası için 100 kg fazladan ağırlık taşıyıp tüketimi arttırıyorlar.

Bence gereksiz abartılan bir konu o.

Malesef explorer ve capri ford un global politikalarına kurban arabalar. Bence ikisininde özellikle içleri çok iyi. Kalite de o sınıf için iyi. Şimdi bir de Renault ile ucuz elektrikli üretme sevdasına düştü ford, umarım VW ile ortak üretilen arabalar bu durumdan etkilenmez.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.