Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

64 Gb. Hangi Telefon?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba, okullar kapanıyor, oğlana karne hediyesi olarak cep sözüm var. Max. 2000 TL. Bütçeli, oppo ax7, xaomi redmi7, birde Huawei p smart. Lakin Google Huawei savaşından ötürü Huaweiyi eledim, sıkıntı olur diye. Belkide olmaz ama bu yüzden sizlere sorayım dedim. Hangisini alırdınız. 3 modeldede 3 GB. Ram var. 

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 5,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ben de geranti için dedim; garanti süresi sonunda batarya şişmesinin garantinin olup olmaması ile alakası yok ki. Şans olmasının da garantinin dezavantajı değil aksine kötü talihi bertaraf etmek için

• Mi note 3 öneririm 64 gb ve 6 gb ram var fiyatta 1900 tl bi telefoncuda gördüm ? (focusclub fiyati ) realde 2150 

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Kırmızı veya Siyah XR da olsa keşke ?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Kesinlikle bu seçenekler arasından redmi note 7 tavsiye ederim. Xaomi özellikle bu telefonun kasa dayanıklılığı konusu üzerinde durdu. Hatta incelemelerde de bundan bahsedildi. Söz konusu çocuklar olunca, bu aletlerde hassas makineler olunca düşürmeye, çarpmaya bir nebze de olsa dayanıklı olması bence alınabilirliği açısından büyük etken. Zaten işlemcisi ve grafik birimi de orta seviye olduğundan her türlü iş görecek güzel bir telefon.

Yanıtlama zamanı:

1 aydır red mi not 7 128 GB kullanıyorum. Gayet yeterli bir telefon. Mi arayüzü ve kendi uygulamaları da gerçekten başarılı.

Süleyman Ünal tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Otomatik Mesaj

Bu konu, Teknoloji & Bilgisayar & İnternet & Oyun > Ortak Alan - Sosyal > Android kategorisinden Ortak Alan - Sosyal > Teknoloji & Bilgisayar & İnternet & Oyun kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yanıtlama zamanı:

Mi note 3 öneririm 64 gb ve 6 gb ram var fiyatta 1900 tl bi telefoncuda gördüm ? (focusclub fiyati ) realde 2150 

okan ali tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Xiaomi candır. Hatta Facebook da Çin telefonlarını satan gruplar var. Garantisiz ve fiyatları uygun. Değerlendirilebilir. 

Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
17 dakika önce, okan ali yazdı:

Mi note 3 öneririm 64 gb ve 6 gb ram var fiyatta 1900 tl bi telefoncuda gördüm ? (focusclub fiyati ) realde 2150 

Kırmızı veya Siyah XR da olsa keşke ?

Yanıtlama zamanı:

Konuya biraz uzak ama şu anda telefon alacak olsam LG V30 Plus 128 GB alırım, istediğim her şey var ve 2600 TL civarında. Bence mükemmel bir F/P ürünü şu haliyle.

Yanıtlama zamanı:

Redmi note 7 64GB yeni çıktı sayılır. Şubat galiba .. Mi8 lite 64 GB da ekim falan olması lazım.

İşlemci, RAM aynı .

1-2 ay önce bizim büyüğe aldım.  ikisine yan yana baktım. Redmi yeni nesil acık daha ince uzun görünüyor. kamera nişi daha küçük.

Mi8 alüminyum kasa, redmi plastik. 

Fiyatları aynıydı ben alü kasa nedeniyle Mi8 Lite ı aldım. Çocuk memnuniyetle kullanıyor şimdi. 

Yanıtlama zamanı:

Bende 1000liraya  p20 lite aldım. Yurt dışı cihazı 1 ay kullanilmisti.Selfie kamerası çoğu amiral cihaza kafa tutar,arka kameranin gece çekimi şaşırttı beni,yıldızları felan gösteriyor. Bir eksikliğini veya yavasligini görmedim papci oyununu denedim kasma fln yok. Benim gibi fazla para vermek istemiyorsanız telefonculari gezmekte fayda var ?

Yanıtlama zamanı:

çok övüyorlar bu telefonu kendi telefonumun bozulmasını bekliyorum almak için ? 

d8dcfd8f-f57f-49b6-a6fb-a33763dee8ea.jpg

Yanıtlama zamanı:

xiaomi almamanın tek nedeni EVO BT tarafından garantisinin verilmesi, aldığınız telefonların garantisi yok gibi düşünün yani ? bedava da olsa almayacağım telefon 

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Olcay Sert yazdı:

xiaomi almamanın tek nedeni EVO BT tarafından garantisinin verilmesi, aldığınız telefonların garantisi yok gibi düşünün yani ? bedava da olsa almayacağım telefon 

Genpa yazıyordu galiba ?? 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.