Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Astra 1.4T almalı mıyım? (veya corsa 1.4i)


H. Cenk

Önerilen Mesajlar

Pazar araştırması yapıyor demedim ki,

Bu sitede ailesi olup kaç tane sedan var sayalım mı :nazar:

Muhalefette bu kadar TAP olunmaz ya :)

Seninle iletişim sorunumuz var. Birbirimizi anlayamıyoruz.

Diyorum ki bizim kararsız doktor HB araba almak istiyor. Dolayısı ile onun odak noktası HB araçlar. Bu bağlamda Astranın ya da Megane'ın sedanının ayrı isimler altında değerlendiriyor olması gerekmiyor. Başkası da sedan için benzer araştırmayı yapabilir ama onunki tamamen kişisel bir ilgi. Dolayısı ile markalar ya da kompak sınıftaki araçların arasındaki bir satış karşılaştırmasından ziyade kendi odaklandığı model ve karoser tipine dayalı olarak bir karşılaştırma yapmış. Sen şimdi S40 almayı düşünürken v50 mı daha çok satmış yoksa c30 mu daha çok satmış ile ilgilenirmisin? S40 ın satış rakamlarına bakarsın.. :)

Mertol Kip tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Vallahi dediğim gibi çok forumdan atıldım ben. Rahatsızlık vericiyse mesajlarım (size değil genel olarak söylüyorum) banlayın beni :) Daha çok o mu bu mu şu mu mesajı çıkar benden. :)

Cenk abi rahat ol daha benim araba arama rekorumu kıran çıkmadı... :)^_^ ^_^ Beni atan olmadıysa sana bişey yapmazlar.. :nazar::)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

astra fiyatları iyice geberdi (darısı focusun başına? ).

1.4T enjoyplus için hiç pazarlıksız 43300 fiyat aldım. Ama ucuzlamanın sebebi anlaşıldı. Facelift ağustosta çıkacakmış.

öncelikle 1.4T motor yenileniyor ve %13 daha ekonomik - daha düşük emisyonlu oluyor.

Facelift bariz bişey değil . bu şimdiki

astra1.jpg

Bu da makyajlısı

opel_astra_facelift_2012__3.jpg

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Yok abi son sahibi olmak istemiyorum. :) 100 bin lira para veripte ford falan almam ben.

Valla VW şu an fordtan ucuz. Kur'u 2.09 da sabitlemişler. 1.4 tsi 160 hp style bilmemne paketli 4 çeker tiguana 65 bin lira fiyat verdi. Cam tavanlı deri koltuklu artistik bir araba.. Öte yandan mondeo selective ecoboot ta aynı para ama o 4 kapılı. Tiguan her anlamda daha mantıklı şu durumda ama VW işte.. Ne servisini tanırım ne parçacısını. Hem oyanayacak bir şeyde olmaması fikri hoşuma gitmiyor.. Bilmiyorum kararsızım şimdilik..

Valla ne bileyim. Astranın fiyatı çok iyi. Verdiği donanım , kalite işçilik , süper ötesi..Sürüşü biraz zayıf diğerlerine göre derler ama pistte yarışmıycaz ki her türlü yeterli olur bana. Tek korkum yüksek tüketim ve emisyon. Olası bir emisyona göre vergilendirmede gümlerim. çünkü yanılmıyorsam EU ortalaması 129 gr ve astra 138-144 arası olup sağlam vergi yiyecektir. Bu açıdan 1.0 EB focus en iyisi.

Her neyse bir daha mı gelecem dünyaya alayım yaaa falan diyordum ki, twitterda beni takip edenler ( :) ) görmüştür dün Top Gearın Focus 1.0EB değerlendirmesini retweetledim. Yavv bu adamlar B ve C arabaları genelde beğenmez ama o kadar iyi şeyler söylüyorlar ki kafam gene karıştı ..Bu kadar bekledin 1.0 EB görmeden araba alma diyor bir yanım..Opel zaman zaman böyle indirimler yapıyor focusu beğenmezsek bir sonraki Opel indirimini bekleriz.

Mertol'a özel edit: Tiguan kadar içini beğenmediğim bir VW daha yok benim. Aynen golf plus içi koca koca ventler...Buna karşılık makyajlı hali dıştan çok çok ykışıklı.. Bir ablamızda var 1.4 tsi. Eski passat 1.6 sından fazla yaktığını söylüyor.

Yine de şu an için 65lere çıkamam ben.

Tiguanda yine kur avantajı yapmışlar. Kur şu an 1.99 TL.

1.4 tsi 122 bg olan sport& style 58,5 TL ; bunuj üst donanımlısı (panoramik tavan, bixenon, 18 jant falan) 65800 ve 1.4 tsi 160 bg 4x4 sport&style 63800e düşmüş ki bunlar liste fiyatı aktüelde kesin 2-3 bin daha indirim alınabilir..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Eskisini yenisini bilmem ama abimde cam tavanli olan var, whitenight midir nedir ondan. Ek olarak OEM navigasyon taktirdi. Otomatik vites olmasina ragmen surekli sehirici kullanimda 7.2 lt tuketimi var. (arabanin bir gun icerisinde max mesafe 5-6 km falandir.3 km git dur falan filan gibi) Eger buna fazla diyorsaniz kafa guzelmi diye sormaktan baska care gelmez elimden. Donanim olarak gayet basarili. Cruise control haric her bir nane var. Servis onu takamiyormus sadece. Onun disinda gerekli gereksiz hersey var arabada. Serit takip falanda var.

Not: Abim araba kullanmayi bilmez. Gaza ve frene basar.. Oyle az yaksin diye falanda kastigi yok. Nasil yapildigi konusunda en ufak bir fikri oldugunuda sanmiyorum.

Eger o kampanya kasima kadar falan surerse 58 bin lirayi gozden cikartip bende bir tane alirim muhtemelen.

Mertol Kip tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

O kadar yakiyorsa iyi ama çok yaktığı için satan iki kişi tanıyorum. Istanbul şehiriçi 10-12 lt yakıyor diyorlardı.

Hangi motordan bahsediyoruz ben 1.4 T oto sürdüm muhabbet sonunda nedir feedback dedim. Abi 10 litre daha aşağı olmuyor dedi.. Ben satıcının yalancısym.. Tüketim kisiye ve yere göre çok değişiyor. Avrupa yakası özellikle çok yakıyor. Anadolu da trafik yok adam gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.