Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20197 yıl comment_499165 Hayırlı geceler gecenin bu saatinde kafamda deli sorular. Ali express üzerinden focus için harici mikrofonlu Bluetooth modül buldum teybin arkasındaki aux girişleri ile çalışıyor işe yaparmı ? TRY 75.80 16%OFF | Araba Bluetooth Modülü AUX Ses Ford Focus Mondeo için CD6000 6006 5000C Fiesta Radyo Stereo Aux Kablosu Adaptörü Kablosuzhttps://s.click.aliexpress.com/e/cFgNdhrT Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20197 yıl comment_499211 Bunu sony teybe takabilir miyiz acaba, aux iptal olsa da olur bluetooth stabil çalıştıktan sonra. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20197 yıl Yazar comment_499225 3 saat önce, Eren K. yazdı: Bunu sony teybe takabilir miyiz acaba, aux iptal olsa da olur bluetooth stabil çalıştıktan sonra. Cihaz iyi birşeye benziyor ama mikrofon olayı nasıl olacak. Harici yaka mikrofonu takmak lazım bu cihaza takılır mı onu bilemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20197 yıl comment_499246 3 saat önce, Emrah Ayaz yazdı: Cihaz iyi birşeye benziyor ama mikrofon olayı nasıl olacak. Harici yaka mikrofonu takmak lazım bu cihaza takılır mı onu bilemiyorum. paylaştığınız cihazda mikrofon ya da mikrofon girişi yok anladığım kadarıyla. yani telefonla konuşmak için pek işe yaramaz, müzik dinleme amaçlı. ayrıca profiliniz güncelse aracınıza doğrudan takılmaz. kabloları soketten çıkartıp uygun yerlere bağlamanız lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20197 yıl Yazar comment_499255 3 saat önce, Ozan Kar yazdı: paylaştığınız cihazda mikrofon ya da mikrofon girişi yok anladığım kadarıyla. yani telefonla konuşmak için pek işe yaramaz, müzik dinleme amaçlı. ayrıca profiliniz güncelse aracınıza doğrudan takılmaz. kabloları soketten çıkartıp uygun yerlere bağlamanız lazım. Teyp arkasindaki taktığımız aux kablosu ile ses dağıtan, yine gücünü teyp üzerinden alan, üzerine mikrofon bağlanan başka Bluetooth modülleri buldum. Hala araştırma içindeyim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın