Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20197 yıl comment_493415 Yeni gördüm şöyle bir sorgulama ekranı konulmuş. Deneyelim bakalım ? Not: Zorunlu olanlar için sistemde kayıtlı olan numaralardan ulaşılıyor diye biliyorum. https://www.ford.com.tr/ford-sahipleri/aracim/gonullu-geri-cagirma-kampanyalari Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20197 yıl comment_493418 Hangi konuyla ilgili acaba? 1.6 tdci trendx 2015 model (şubat ayı üretimli) için geri çağırma çıkmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20197 yıl comment_493463 benimkinde de çıkmadı ama bence kimseye çıkmaz gibi. sallama bi şase numarası girdim ona da çıkmadı.niye böyle bir şey yaptım onu da bilmiyorum ?? ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20197 yıl comment_493475 Bende çıktı,çay kahve içmeye gelin diyor?. Kime çıkacak çok merak ettim,ayrıca gidince ne yapacaklar?Çıkanlar çıkmayanlara anlatsın lütfen.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20197 yıl comment_493502 Avrupayı kapsıyor mu bilmiyorum. Şu anda benim araçla aynı dönemde üretilen 2.0 dizel kugalar için bir geri çağırma kampanyası var fordun. Onlardan bir tane şase girdim, ona da yok yazdı. Ama Etis'e girince var diyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 20197 yıl comment_500561 Biraz önce Otosan dan aradılar.Egzoz kör tıpa değişimi için geri çağırdılar.Kar Oto yu tercih ettim.Servis arayıp randevu verecekmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 20197 yıl comment_500564 Sayfa artık çalışmıyor galiba.Bende hata 404 verdi. --0 dakika sonra eklendi-- Çay kahve içmeye çağırsalardı bende giderdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 20197 yıl comment_500573 2 saat önce, Mehmet Çallı yazdı: Sayfa artık çalışmıyor galiba.Bende hata 404 verdi. --0 dakika sonra eklendi-- Çay kahve içmeye çağırsalardı bende giderdim. Etis e üyelikle girilmiyor. Ama vın ile acil kampanya bilgileri görünüyor. --0 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, suat coşkun yazdı: Biraz önce Otosan dan aradılar.Egzoz kör tıpa değişimi için geri çağırdılar.Kar Oto yu tercih ettim.Servis arayıp randevu verecekmiş. Bende şuan için yok görünüyor abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 20197 yıl comment_500575 Beni aradılar ama benim etiste boş görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 20197 yıl comment_500576 6 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Etis e üyelikle girilmiyor. Ama vın ile acil kampanya bilgileri görünüyor. --0 dakika sonra eklendi-- Bende şuan için yok görünüyor abi Etis sayfasından mı bakıyorsun Doğan abi ? Ben sayfanın başındaki link için dedim çalışmıyor diye. http://www.ford.com.tr/ford-hakkinda/Gonullu-Geri-Cagirma-Kampanyalari --2 dakika sonra eklendi-- Etis'te benimde acil kampanya gözükmüyor.Gerçi araç garantili ve bakımlar serviste yapılmış hep.Acil kampanya vardıysa halletmişlerdir herhalde. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın