Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 20197 yıl comment_492834 Kârlılığı artırmak ve yapısal maliyetleri azaltmak için kısa vadeli eylemler devam ediyor, üç ana hat daha yeniden tasarlanıyor; Ticari Araçlar, Binek Araçlar ve İthal ürünleri (Mustang gibi). Tüm modeller için yeni elektrikli araçlar ve elektrikli opsiyonlar sunulacak. İlişkiler güçlendirilecek: Ticari araç büyümesini desteklemek için Volkswagen AG ile potansiyel bir ittifak söz konusu. Bu konunun detayları gelecek hafta açıklanabilir. Ford az karlı araç hatlarını ya geliştirecek ya da üretimden çekecek. TÜM DETAYLAR: https://anasayfa.focusclubtr.com/fordun-avrupadaki-gelecek-planlari-2019-2020/ Tamamen Yeni Ford Focus‘tan itibaren her Ford ürününde elektrikli bir seçenek bulunacak.Buna yeni modeller ve mevcut araçların yeni sürümleri de dahil. Fiesta’dan Transit’e, Avrupa müşterileri için en kapsamlı seçeneklerden biri olan hafif hibrit, tam hibrit, plug-in hibrit veya tam elektrikli seçeneği sunulacak. Kompakt MPV segmenti Avrupa’da küçülürken, Almanya’daki Saarlouis Gövde ve Montaj Tesisinde C-MAX ve Grand C-MAX üretimini sonlandırmak için Ford ve Çalışma Konseyi arasında resmi tartışmalar başladı. Zaten daha önce yeni kasasının çıkmayacağını biz duyurmuştuk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20197 yıl comment_492849 8 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: C-MAX ve Grand C-MAX üretimini sonlandırmak için ? Grand neyse de C Max için kötü haber.Geniş ve ferah araba sevenlerin en öncelikli tercihi idi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20197 yıl Yazar comment_492886 4 saat önce, Mehmet Akpunar yazdı: Mondeolarda son durum nedir acaba ? Mondeo makyaj görecek çoook yakında ve ülkemize de gelmeye devam edecek ancak Focus gibi lansman yapılmayacak sessizce girecek. Küçük hacim dizel otomatik yine olmayacak büyük ihtimal ve şanzımanlar 8 ileri otomatik olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20197 yıl comment_492889 Kara haber tez duyulur ? (Küçük hacim + Otomatik vites ) Ocak 11, 20197 yıl Mehmet Akpunar tarafından düzenlendi hata Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20197 yıl comment_492904 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Mondeo makyaj görecek çoook yakında ve ülkemize de gelmeye devam edecek ancak Focus gibi lansman yapılmayacak sessizce girecek. Küçük hacim dizel otomatik yine olmayacak büyük ihtimal ve şanzımanlar 8 ileri otomatik olacak. Otomatik kullanıcısı arttı. Manda gibi arabayı kimse benzinli almak istemez. Kuga da ağır bir araba, kugaya 1.5 dizel otomatik oluyorsa mondeo’ya da koyulabilir. Teknik bir sorun olduğunu sanmıyorum, bu ford’un tercihi sanırım. O halde D segmentinde ford sinek avlamaya devam eder... Sahibinden’de 2013 model sonrası satılık mondeo 355 adet iken, passat 19.103 adet... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20197 yıl comment_492918 2 saat önce, Erhan Er. yazdı: Otomatik kullanıcısı arttı. Manda gibi arabayı kimse benzinli almak istemez. Kuga da ağır bir araba, kugaya 1.5 dizel otomatik oluyorsa mondeo’ya da koyulabilir. Teknik bir sorun olduğunu sanmıyorum, bu ford’un tercihi sanırım. O halde D segmentinde ford sinek avlamaya devam eder... Sahibinden’de 2013 model sonrası satılık mondeo 355 adet iken, passat 19.103 adet... Ha 1.5 ecoboost ha 1.5 dizel pek farklı değil bence. Ben 1.4ten memnunum, baya da satıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 20197 yıl comment_492919 Ford az karlı araç hatlarını ya geliştirecek ya da üretimden çekecek. mondeoyu geliştirecek o zaman. devam edeceğine göre. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20197 yıl comment_492952 9 saat önce, Ozan Kar yazdı: Ha 1.5 ecoboost ha 1.5 dizel pek farklı değil bence. Ben 1.4ten memnunum, baya da satıyor. Ben 5 sene 1.4 tsi motor kullandım. Benzinli passat alırım ama benzinli mondeo almam açıkcası. Passat şehir içi yakıt tüketimi 6 lt iken mondeo etiket değeri 8,7 litre... Neredeyse %50 fazla. Yeni mondeo 100 kg civarı hafiflerse belki 7 lt civarına iner ama zor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20197 yıl comment_492959 Bir saat önce, Erhan Er. yazdı: Ben 5 sene 1.4 tsi motor kullandım. Benzinli passat alırım ama benzinli mondeo almam açıkcası. Passat şehir içi yakıt tüketimi 6 lt iken mondeo etiket değeri 8,7 litre... Neredeyse %50 fazla. Yeni mondeo 100 kg civarı hafiflerse belki 7 lt civarına iner ama zor Benzer yakıt farkı passatta yok mu yani? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20197 yıl comment_492961 16 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Benzer yakıt farkı passatta yok mu yani? Passat ile modeoyu kıyasladım zaten. Şehir içi etiket değerleri; biri 6 lt/100km diğeri 8,7 lt/100km Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 20197 yıl comment_493138 Benim okuduğum yazılar Ford Avrupa için hayli karamsar. 2010 yılından bu yana Ford Avrupada %6.5 küçülmüş. Şu anda Fiesta üretimini Hindistan'a, Mondeo üretimini de tamamen Çin'e kaydırma planı varmış. Avrupada SUV üretimi ve focus üretimi devam edecekmiş sadece. Edge'in Avrupa üretileceği kesin gibi. Bu arada Rusya pazarındaki büyük düşüş sonrası, Rusya fabrikasının komple kapatılması ihtimali her geçen gün artıyor. Bir ilginç haber ise, Yakup'un bahsettiği ticari araçlarda VW işbirliği. Habere göre Ford fabrikalarında VW için ticari araç üretimi sözkonusu. Karşılığında VW'den elektrikli araç üretimi konusunda destek alacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 20197 yıl comment_493142 11.01.2019 - 15:25 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Mondeo makyaj görecek çoook yakında Şuan ki mondeolar zaten makyajlı kasa değil mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 20197 yıl Yazar comment_493143 4 dakika önce, Mehmet Akpunar yazdı: Şuan ki mondeolar zaten makyajlı kasa değil mi ? Değil. Mondeo kategorisinde makyaj detayı mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 20197 yıl Yazar comment_493176 11.01.2019 - 00:53 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: İlişkiler güçlendirilecek: Ticari araç büyümesini desteklemek için Volkswagen AG ile potansiyel bir ittifak söz konusu. Bu konunun detayları gelecek hafta açıklanabilir. Dediğim gibi, yarın akşam üzeri detaylar açıklanıyor. https://anasayfa.focusclubtr.com/fordun-avrupadaki-gelecek-planlari-2019-2020/ Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın